Nükleer Müzakereler

Nükleer Müzakereler

Son dakika nükleer müzakereler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nükleer müzakereler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nükleer müzakereler haber sayfamızda...

Nükleer Müzakereler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 503 nükleer müzakereler haberi bulunmuştur.
İran: 'ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün'
İran: 'ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün' İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran’ın nükleer anlaşmanın sonuçlanması için kararlı olduğunu belirterek, "ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün" dedi.
14.09.2022 Dünya
İran: 'ABD ile mahkum takası yapmaya hazırız'
İran: 'ABD ile mahkum takası yapmaya hazırız' İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, "İran olarak, ABD ile mahkum takası yapmaya hazırız. ABD’de suçsuz yere yargılanan İran vatandaşlarının ailelerine ve evlerine geri dönmeleri için gereken çalışmayı yapacağız" dedi.
17.08.2022 Dünya
Wall Street Journal: ABD İsrail saldırılarını gizlice inceledi
Wall Street Journal: ABD İsrail saldırılarını gizlice inceledi Son beş yılda 400'ü aşkın hava saldırısının arkasındaki perdeyi aralayan gazete, özellikle bir rotadaki operasyonların ABD Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı'na bile bildirildiğini yazdı.
17.06.2022 Dünya
İran'dan 'ABD ile nükleer müzakere' açıklaması! Dikkat çeken Suudi Arabistan iddiası...
İran'dan 'ABD ile nükleer müzakere' açıklaması! Dikkat çeken Suudi Arabistan iddiası... İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD ile nükleer müzakerelerin iyi ilerlediğini ve müzakere heyetinin ABD yönetiminin aşırı istekleri karşısında direndiğini ifade etti.
12.04.2022 Dünya
İran: Viyana müzakerelerine bir kaç gün ara verilecek
İran: Viyana müzakerelerine bir kaç gün ara verilecek İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Başmüzakereci Ali Bakıri, Avusturya’nın başkenti Viyana’da devam eden müzakerelerde iyi ilerlemeler kaydettiklerini belirterek, "Müzakerelere bir kaç gün ara verilecek" dedi.
17.12.2021 Dünya
İran nükleer konusunu müzakereye kapattı
İran nükleer konusunu müzakereye kapattı İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, Avusturya'nın başkenti Viyana'da nükleer müzakerelerde bulunmayacaklarını, asıl gündemin yaptırımların kaldırılması olduğunu belirtti.
10.11.2021 Dünya
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi Son dakika haberlere göre jetler, helikopterler, savaş gemileri ve SİHA'lar sahne aldı, 1 milyon kilometrekareyi aşan alan kapatıldı. Füzelerin ateşlendiği noktada en ufak bir sürtüşmenin sıcak çatışmaya dönüşme riski var, ABD'yi hedef alan savaş oyununun süresi ise belirsiz.
8.11.2021 Dünya
Kuzey Kore, topçu atış tatbikatı düzenledi
Kuzey Kore, topçu atış tatbikatı düzenledi Kuzey Kore'nin savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla topçu atışları gerçekleştirerek tatbikat düzenlediği bildirildi.
7.11.2021 Dünya
Son dakika... 'Çatışma'nın görüntüleri ortaya çıktı!
Son dakika... 'Çatışma'nın görüntüleri ortaya çıktı! Helikopterden bir gemiye inen askerlerle başlayan video kaydı, daha sonra Amerikan savaş gemisine nişan alındığı anlarla devam ediyor. İran ve ABD'nin kapışmasında yeni bir sayfa açılırken, Pentagon'un kısa süre önce yayınladığı fotoğraflar gözden kaçacak gibi değil.
4.11.2021 Dünya
ABD ve Güney Kore ortak tatbikata başladı
ABD ve Güney Kore ortak tatbikata başladı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Güney Kore, Kuzey Kore ile nükleer silahlardan arındırma müzakerelerini yeniden başlatma çabaları devam ederken, ortak hava tatbikatına başladı.
1.11.2021 Dünya
İsrailli generalden İran'a gözdağı
İsrailli generalden İran'a gözdağı Ordudaki İran biriminin başında bulunan General Kalman, "Çatışma istemiyoruz, savaş istemiyoruz. Bu sorunu diplomatik yollarla çözmek istiyoruz. Ancak önünüzde agresif, askeri yetenekler inşa eden bir taraf varsa başka senaryolara da hazırlanmalıyız" dedi.
31.10.2021 Dünya
Blinken, İsrailli ve BAE'li mevkidaşları ile görüştü
Blinken, İsrailli ve BAE'li mevkidaşları ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al-Nahyan ile görüşmelerinde Orta Doğu barışına ilişkin son durumu ele aldı.
14.10.2021 Dünya
ABD, Kuzey Kore'yi nükleer müzakerelere dönmeye çağırdı
ABD, Kuzey Kore'yi nükleer müzakerelere dönmeye çağırdı ABD Başkanı Joe Biden'ın Kuzey Kore Özel Temsilcisi Sung Kim, Kuzey Kore ile "her yerde ve her zaman" görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.
23.08.2021 Dünya
Kim'in kız kardeşi: ABD hayal kırıklığına uğrayacak
Kim'in kız kardeşi: ABD hayal kırıklığına uğrayacak Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, müzakere beklentisinin ABD'yi hayal kırıklığına uğratacağını bildirdi.
22.06.2021 Dünya
Petrolün varili ne kadar oldu?
Petrolün varili ne kadar oldu? Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 67,09 dolardan işlem görüyor.
24.05.2021 Uzmanpara
Ruhani: Viyana'daki müzakereleri nihai anlaşmaya varana kadar sürdüreceğiz
Ruhani: Viyana'daki müzakereleri nihai anlaşmaya varana kadar sürdüreceğiz İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki nükleer müzakerelere nihai anlaşma sağlanana kadar devam edeceklerini söyledi.
23.05.2021 Dünya
Güney Kore, Kuzey'le nükleer müzakarelerin başlamasından umutlu
Güney Kore, Kuzey'le nükleer müzakarelerin başlamasından umutlu Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, ABD Başkanı Joe Biden'ın Kuzey Kore ile nükleer silahsızlanma müzakerelerini yeniden başlatacağından umutlu olduğunu söyledi.ö
10.05.2021 Dünya
Güney Kore, ABD'nin Kuzey Kore ile nükleer diplomasiyi yeniden başlatacağından umutlu
Güney Kore, ABD'nin Kuzey Kore ile nükleer diplomasiyi yeniden başlatacağından umutlu Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, ABD Başkanı Joe Biden'ın Kuzey Kore ile nükleer silahsızlanma müzakerelerini yeniden başlatacağından umutlu olduğunu söyledi.
10.05.2021 Dünya
İngiltere’nin ev sahipliğindeki G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı
İngiltere’nin ev sahipliğindeki G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı Dünyanın sanayileşmiş 7 ülkesi ve Avrupa Birliğini (AB) bir araya getiren dışişleri bakanları düzeyindeki G7 toplantısı, dönem başkanı İngiltere’nin ev sahipliğinde başkent Londra'da başladı.
4.05.2021 Dünya
'Benim gücüm yok'
'Benim gücüm yok' İran Dışişleri Bakanı Zarif’in basına sızdırılan ses kaydı bomba etkisi yarattı. Zarif, kayıtta, Kasım Süleymani’nin ülkedeki gücünden, kendisinin de güçsüzlüğünden bahsederken, nükleer anlaşmanın Rusya tarafından baltalandığını öne sürdü.
27.04.2021 Dünya
ABD'den nükleer anlaşma için flaş çıkış! 'Top İran'ın sahasında'
ABD'den nükleer anlaşma için flaş çıkış! 'Top İran'ın sahasında' ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İran, nükleer anlaşma koşullarına geri dönmeden ABD'nin önden herhangi bir taviz vermeyeceğini kaydederek, "Nükleer müzakereler konusunda top İran'ın sahasında." dedi.
10.03.2021 Dünya
ABD, İran'la nükleer müzakereler konusunda masaya oturmaya hazır
ABD, İran'la nükleer müzakereler konusunda masaya oturmaya hazır ABD yönetimi, 2015'teki nükleer anlaşma koşullarına dönmesi durumunda İran'la yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.
19.02.2021 Dünya
FBI, İranlı siyaset bilimciyi casusluktan gözaltına aldı
FBI, İranlı siyaset bilimciyi casusluktan gözaltına aldı İranlı siyaset bilimci Kaveh Lütfullah Efrasiyabi, 'ülkesi adına gizli faaliyetlerde bulunduğu' gerekçesiyle ABD'nin Massachusetts eyaletinde gözaltına alındı.
20.01.2021 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye balistik füze geliştirmede materyal tedarik edenlere yaptırım tehdidi
ABD'den Kuzey Kore'ye balistik füze geliştirmede materyal tedarik edenlere yaptırım tehdidi ABD Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin balistik füze geliştirmede ihtiyaç duyduğu materyallerin listesini paylaşarak, tedarik edenlere yaptırım tehdidinde bulundu.
2.09.2020 Dünya
Kim yeni yılda kongreyi topluyor
Kim yeni yılda kongreyi topluyor Kuzey Kore lideri, Ocak 2021'deki İşçi Partisi toplantısında ülkesinin beş yıllık yeni kalkınma planını hazırlamayı hedefliyor.
20.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Müzakereler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.