Ödülü

Ödülü

Son dakika Ödülü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ödülü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ödülü haber sayfamızda...

Ödülü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.982 ödülü haberi bulunmuştur.
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Frankfurt’un  ödülleri belli oldu
Frankfurt’un ödülleri belli oldu 24.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde verilecek ödüller açıklandı.
25.04.2024 Kültür Sanat
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi!
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi! NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün en çok gelişim kaydeden 3'üncü oyuncu seçildi.
24.04.2024 NBA
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor'da iletişim ödülü oyunu için Mavi ve Kırmızı takım apayrı bir mücadele içine girdiler. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın eleme adayları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Ödül ‘Profesör 104’e
Ödül ‘Profesör 104’e Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın her yıl düzenlediği Çocuk Romanı Ödülü’nün bu yılki sahibi belli oldu.
24.04.2024 Kültür Sanat
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
24.04.2024 Cadde
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Bir kez daha tasarım ödülü
Bir kez daha tasarım ödülü Peugeot’nun yeni nesil E-3008 modeli, dinamik fastback silueti, yeni modern ön tasarımı ve kapsamlı özellikleriyle prestijli Red Dot yarışmasında “Ürün Tasarımı” kategorisinde birincilik ödülü aldı.
22.04.2024 Otomobil
PEN Amerika’da Filistin boykotu
PEN Amerika’da Filistin boykotu PEN Amerika’nın, ABD’nin Gazze’ye yönelik saldırılarına sessiz kalmasına ve Filistinli yazarları yeterince korumamasına tepki gösteren 31 yazar ve çevirmen, 2024 Edebiyat Ödülleri’nden çekildi.
22.04.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu! Melissa Vargas, Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülünün sahibi oldu!
21.04.2024 Voleybol
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK), 16-18 Nisan tarihlerinde Portekiz’de gerçekleştirilen ISSA Avrupa Sosyal Güvenlik Forumu’nda ISSA İyi Uygulama Ödülleri kapsamında toplamda 10 ödüle layık görüldüğünü bildirdi.
21.04.2024 Ekonomi
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’ Neslihan Önderoğlu sevginin ve nefretin bir insana neler yaptırabileceğini gösterdiği “Cüret”le Duygu Asena Roman Ödülü’nü kazandı
21.04.2024 Kültür Sanat
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığına dair gizemi ortaya çıkardığı keşfiyle Harvard Üniversitesi tarafından “Gertrude ve Maurice Goldhaber” ödülüne layık görüldü.
21.04.2024 Eğitim
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Müjde Ar: Hayatımı kadınları desteklemeye adadım
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Müjde Ar: Hayatımı kadınları desteklemeye adadım Türk Sineması'nın efsanevi oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla Almanya'nın Münih şehrinde Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi. Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi.
21.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme!
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme! Komedyen Cem Yılmaz'ın, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın New York'ta düzenlenen ödül töreninde tercih ettiği iddialı elbiseye gönderme yaptığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncudan çok konuşulan paylaşıma misilleme geldi.
20.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı Bir süredir müzisyen Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya, New York'tan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımı beğeni topladı.
19.04.2024 Cadde
Arkadaş ödülünü Handan Demir kazandı
Arkadaş ödülünü Handan Demir kazandı Mayıs Yayınları’nca bu yıl 29’uncusu  düzenlenen ”Arkadaş Z. Özger Şiir Ödülü” Handan Demir’e verildi.
19.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ödülü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.