Amasya'da öfkeli boğa dehşeti kamerada!
Amasya'da öfkeli boğa dehşeti kamerada! Amasya'da kesim alanına götürülüp, kamyonetten indirildiği sırada sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, vatandaşları kovaladı. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan boğanın, sahipleri ve zabıta ekibine saldırma anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
31.07.2020 Gündem
Öfkeli boğa sahibini öldürdü
Öfkeli boğa sahibini öldürdü Vietnam’da arenadaki boğa güreşi, ölümle bitti. Öfkeli boğa sahibini öldürdü. Rakibi boğayı bırakıp sahibine yönelen öfkeli hayvan, boynuz darbelerini art arda vurdu. Talihsiz adam hızla hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Boğa öfkesini araçtan çıkardı
Boğa öfkesini araçtan çıkardı Görüntüler İspanya’dan. Öfkeli boğa, içinde koşuyu izleyen şahısların bulunduğu bir cipi hedef aldı. Aracı kaldırmaya çalışan hayvan, bunu başaramasa da araca zarar verdi. Aracın içindekilerin de büyük korku yaşadığı anlar, çevredeki bir kişinin cep telefonuna yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Boğayı kızdırmanın bedelini ağır ödedi!
Boğayı kızdırmanın bedelini ağır ödedi! Boğayı kızdıran adam bunun bedelini ağır ödedi. İspanya’da 2 kişi çitlerden yapılan kafesin içine girerek, dışarıda kalan boğayı kızdırmaya çalıştı. Bir süre sonra harekete geçen boğa, çitleri boynuz darbesiyle kırarak kafese girdi. Şahıslardan biri kafesten çıkmayı başarırken diğeri o kadar şanslı değildi. Kızgın boğanın sert darbelerine maruz kalan adamı kurtarmak için çevredekiler adeta seferber oldu. Korku dolu anların yaşandığı olayda insanların panik içinde bağrıştığı görülürken, dehşet anları amatör bir kameraya da anbean yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri