İSTANBUL, ANKARA, İZMİR ve diğer illerin Namaz vakitleri 2023 Ezan saatleri | Bugün öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? (26 Ocak)
İSTANBUL, ANKARA, İZMİR ve diğer illerin Namaz vakitleri 2023 Ezan saatleri | Bugün öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? (26 Ocak) Bugün Regaip Kandili idrak ediliyor. İslam alemi için büyük anlam ve öneme sahip olan kandil günlerinde vatandaşlar ibadet yapıyor. Bu ibadetlerin başında namaz geliyor. Namaz vakitleri 2023 ezan saatleri araştırması bugün artıyor. Mübarek kandil gününde namaz kılmak isteyenler, bugün öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? sorularına cevap arıyor. İşte 26 Ocak 2023 Perşembe gününe ait namaz vakitleri...
26.01.2023 Bilgi Rehberi
Öğle ezanı saat kaçta okunacak? Evde cuma namazı yerine öğle namazı kılmak yeterli mi?
Öğle ezanı saat kaçta okunacak? Evde cuma namazı yerine öğle namazı kılmak yeterli mi? 15 Mart tarihinden bu yana camilerin cemaatle ibadete kapatılmasının ardından geçen süre zarfından vatandaşlar ibadetlerine evlerinde devam ediyor. Birçok vatandaş mübarek cuma gününde cuma namazı evde nasıl kılınır, öğle ezanı saat kaçta okunacak sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Peki Öğle ezanı saat kaçta okunuyor?
15.05.2020 Gündem
Namaz vakitleri: Ankara - İstanbul - İzmir ve diğer illerin sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı saatleri 2020
Namaz vakitleri: Ankara - İstanbul - İzmir ve diğer illerin sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı saatleri 2020 İl il namaz vakitleri merak konusu oldu. Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı saatleri 2020 kaçta okunuyor? İslam alemi için farz olan beş vakit namaz, Ramazan ayında da özenle yerine getiriliyor. Namaz kılan vatandaşlar, yaşadığı şehrin namaz vakitlerini öğrenmek istiyor. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılan Ankara - İstanbul - İzmir ve diğer illerin namaz vakitleri 2020...
25.04.2020 Gündem
Cuma namazı saat kaçta? Öğre ezanı ne zaman okunacak?
Cuma namazı saat kaçta? Öğre ezanı ne zaman okunacak? Bugün recep ayının 25. günü ve yine bir mübarek cuma gününe uyandık. Corona virüsü nedeniyle bir dizi önlem alınırken evde cuma namazını eda etmek isteyen vatandaşlar Cuma namazı saat kaçta? Öğre ezanı ne zaman okunacak? sorusuna cevap arıyor.
20.03.2020 Gündem
Cami avlusunda kavga çıkınca müezzin ezanı 2. kez okudu!
Cami avlusunda kavga çıkınca müezzin ezanı 2. kez okudu! İstanbul Pendik’te bulunan cami avlusunda aynı aileden olduğu iddia edilen bir grup arasında kavga çıktı. Cami müezzini, öğle ezanının ardından çıkan kavgayı sonlandırmak için bir kez daha ezan okudu. Fakat grup buna aldırış etmedi. Avludaki sandalyelerin de kullanıldığı kavga güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kavgada 5 kişi yaralandı.
25.02.2020 Gündem