Olimpos

Olimpos

Son dakika Olimpos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Olimpos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Olimpos haber sayfamızda...

Olimpos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 362 olimpos haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy açıkladı: "2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri"
Bakan Ersoy açıkladı: "2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri" Turizmde rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy “2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 6o milyar dolar turizm geliri. Sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan gözbebeğimiz Antalya’da rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yunanistan günümüzde resmi adı ile Heleb Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Yunanistan adaları ile ünlü olan ve Balkanlar da bulunan bir ülkedir. İşte, Yunanistan hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Turist sayısında rekor
Bakan Ersoy açıkladı! Turist sayısında rekor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya, Türkiye'nin dışa açılan en önemli kapılarından biri. Rekor sayıda turist ağırlıyor ve 80'li yıllarda başlayan turist girişi her yıl artarak devam ediyor. Özellikle 2023 yılında rekor sayıda turist girişi Antalya'ya sağlanmış olacak" dedi. Bakan Ersoy, Türkiye'nin ören yerleri ve kazı noktalarında rakipsiz olduğunu belirterek, "2022 yılında 730 noktada kazı çalışması yapıldı. Bu dünyada rekordur" diye konuştu.
7.11.2023 Ekonomi
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu!
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu! Yurtta dün gerçekleştirilen organizasyonlarda sporcular, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. Çıralı’da ok atan Mete Gazoz’dan, İstanbul’da köprüyü geçen kadınlara; Belek’teki golf turnuvasından tarihi yarım adadaki koşuya kadar bir dizi etkinlik gerçekleşti.
30.10.2023 Diğer
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Diğer
Bakan Ersoy duyurdu: 2028 yılında turizm hedefi 100 milyar dolar
Bakan Ersoy duyurdu: 2028 yılında turizm hedefi 100 milyar dolar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2028 yılındaki turizm hedefinin 100 milyar dolar olduğunu söyledi.
7.09.2023 Ekonomi
Olimpos’ta ‘Aslan Avı’ keşfi
Olimpos’ta ‘Aslan Avı’ keşfi Antalya’nın Kumluca ilçesinde kazı çalışmaları sürdürülen Olimpos Antik Kenti’nde yeni buluntulara ulaşıldı. Keşifler, antik kenti mozaik zemin döşemeleri açısından Likya bölgesinin önemli bir merkezi hâline getirdi.
4.09.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy'dan Olimpos Antik Kenti'ne ziyaret
Bakan Ersoy'dan Olimpos Antik Kenti'ne ziyaret Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Olimpos Antik Kenti'nde sürdürülen kazı çalışmaları devam ediyor. Çalışamaları yerinde izleyen KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kazılara 26 noktada devam edileceğini söyledi.
3.09.2023 Kültür Sanat
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Change.org sitesinde imza kampanyası başlatıldı. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
9.07.2023 Gündem
Turizm kenti Antalya'da dönüş trafiği! 'Kenara çektim dinleniyorum'
Turizm kenti Antalya'da dönüş trafiği! 'Kenara çektim dinleniyorum' Kurban Bayramı tatilini Antalya'da geçirenlerin dönüş yolculuğunda zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu.
1.07.2023 Haberler
Turizm kenti Antalya'da dönüş trafiği! 'Kenara çektim dinleniyorum'
Turizm kenti Antalya'da dönüş trafiği! 'Kenara çektim dinleniyorum' Kurban Bayramı tatilini Antalya'da geçirenlerin dönüş yolculuğunda zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu.
1.07.2023 Gündem
Bayram tatilinin gözdesi Olimpos, 'çöp'le doldu
Bayram tatilinin gözdesi Olimpos, 'çöp'le doldu Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan ve Olimpos bölgesinde 9 günlük tatil ile nüfus yoğunluğu artınca, çöp sorunu ortaya çıktı. Konteynerler, kısa sürede dolunca çevresinde çöp torbaları birikti.
1.07.2023 Haberler
Bayram tatilinin gözdesi Olimpos, 'çöp'le doldu
Bayram tatilinin gözdesi Olimpos, 'çöp'le doldu Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan ve Olimpos bölgesinde 9 günlük tatil ile nüfus yoğunluğu artınca, çöp sorunu ortaya çıktı. Konteynerler, kısa sürede dolunca çevresinde çöp torbaları birikti.
1.07.2023 Gündem
Aleyna Tilki'den bikinili tatil kareleri! Zayıf hali dikkat çekti
Aleyna Tilki'den bikinili tatil kareleri! Zayıf hali dikkat çekti İddialı sahne kostümleriyle ve yaptığı açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, Olimpos'a gitti. Beyaz bikinisiyle ormanda verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin kareleri gündem oldu. Genç şarkıcının aşırı zayıf hali ise dikkatlerden kaçmadı.
22.06.2023 Cadde
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler Türkiye, hem doğal güzellikleri hem de tarihi ve kültürel zenginlikleriyle gezmeye doyamayacağınız bir ülke. Her bölgesinde farklı bir atmosfer, farklı bir lezzet, farklı bir deneyim bulabilirsiniz. Tarihi camileri ve yapıları ile göz alıcı mimarisi ile Türkiye'de gezilecek birbirinden güzel tarihi yerler bulunuyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanındaki turistik yerler...
5.06.2023 Tatil
Bülent Şakrak ile Erkan Kolçak Köstendil karavan tatiline çıktı
Bülent Şakrak ile Erkan Kolçak Köstendil karavan tatiline çıktı Son dönemde Ceyda Düvenci ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla sık sık gündeme gelen Bülent Şakrak (45), kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Erkan Kolçak Köstendil (40) ile birlikte tatile çıktı. İkili, tatil tercihini karavandan yana yaptı. Erkek erkeğe karavan tatiline çıkan Bülent Şakrak ile Erkan Kolçak Köstendil'e oğulları da eşlik ediyor.
4.06.2023 Cadde
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor 17 yaşında motosikletiyle tek başına yolculuğa çıkan ve zamanla bunu bir tutkuya dönüştüren Gülşah Merve Yüksel, yıllar içinde yaptığı binlerce kilometre sonrası şimdilerde bambaşka bir heyecan içerisinde. Ev sahibinin kirayı artırması sebebiyle yola çıkma kararı veren Gülşah, sadece 12 bin kişinin yaşadığı yere nasıl gideceğini ve günlük 20-30 dolara neler yapabileceğini anlattı.
30.05.2023 Gündem
Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi: Ünlüler sapıtsın inşallah!
Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi: Ünlüler sapıtsın inşallah! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı. Keyfinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncu, yanındaki arkadaşlarına ve gazetecilere takılmadan edemedi.
25.05.2023 Cadde
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
20.05.2023 Cadde
Antalya'da kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Antalya'da kaza: 2 ölü, 1 yaralı Antalya'nın Kumluca ilçesinde freni boşaldığı iddia edilen kamyonet, kontrolden çıkarak tümseğe çarptı. Kazada İbrahim Uzun (40) ile Mehmet Çiftçi (33) hayatını kaybetti, sürücü Salih Yıldız (31) yaralandı.
17.05.2023 Gündem
Güney Koreli turistleri taşıyan tur otobüsü alev alev yandı
Güney Koreli turistleri taşıyan tur otobüsü alev alev yandı Tahtalı Dağı gezisi için Kapadokya'dan Kemer'e gelen 25 kişilik Güney Koreli turist kafilesini taşıyan tur otobüsü aniden alev aldı. Araçtaki sürücü ve personel dahil 27 kişi yara almadan kurtuldu.
28.01.2023 Gündem
Antalya turizmine 2022 dopingi; Yüzde 48 artış, 13.4 milyon turist
Antalya turizmine 2022 dopingi; Yüzde 48 artış, 13.4 milyon turist Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 2022'de kenti hava yoluyla 13 milyon 432 bin 593 turistin ziyaret ettiğini açıkladı. Vali Yazıcı, aralık ayında ise 'rekorlar yılı' 2019'un aralık ayı rakamlarının aşıldığını belirtti.
3.01.2023 Ekonomi
Körfez’e İzmir imzası
Körfez’e İzmir imzası İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı anısına düzenlenen Cumhuriyet Kupası sona erdi. 32 yelkenlinin beş farklı kategoride yarıştığı organizasyonda IRC Overall ve IRC A1 kategorisinde Joy Lemon, IRC A2 kategorisinde Kırmızı ve IRC B kategorisinde Nemo Balspor birinciliği hak etti.
31.10.2022 Ege
Değerine değer katacak
Değerine değer katacak Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, siyasilerce 40 yıldır vaat edilen Alaçatı Günübirlik Termal Tesisleri projesini hayata geçiriyor. 1.5 yıl içinde açılacak tesisle ilçedeki turizm hareketliliği kışın da devam edecek
18.10.2022 Ege
Dünyada sadece Manavgat'ta var! 10 yıl sonra yeniden bulundu
Dünyada sadece Manavgat'ta var! 10 yıl sonra yeniden bulundu Antalya ormanlarında türleri tehlike altında olan 40 bitkiyi yakından takip eden, Manavgat yangının ardından dünyada yayılış alanı sadece o bölgede olan Antalya orkidesi 10 yıl sonra yeniden bulundu.
5.10.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Olimpos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.