Ölüler Var

Ölüler Var

Son dakika ölüler var haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölüler var gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölüler var haber sayfamızda...

Ölüler Var

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 489 ölüler var haberi bulunmuştur.
Deprem mahalleyi yıktı geçti! 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı
Deprem mahalleyi yıktı geçti! 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 18 kişinin hayatını kaybettiği Göllühüyük Mahallesi'ndeki 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı. 2 yıl önce yaptırılan caminin minaresi de depremde yıkıldı.
9.04.2023 Gündem
Özbekistan'da protestolarda can kaybı artıyor
Özbekistan'da protestolarda can kaybı artıyor Anayasal değişikliklere karşı Karakalpakistan'da gerçekleşen gösterilerde 18 kişinin öldüğünü açıkladı, yaralı sayısı 243.
4.07.2022 Dünya
Pendik'te ölüme terk edilen yavru köpekleri bulan hayvansever konuştu
Pendik'te ölüme terk edilen yavru köpekleri bulan hayvansever konuştu Pendik Kurtköy'de ormana önceki gün terk edilen ve donmak üzereyken bulunan yavru köpekleri bulan hayvansever Merve Bekler, "Karşılaştığımız manzara gerçekten çok kötüydü. Bazılarının gözleri kapalı, bazıları biraz daha büyük, çok karma bir yavru grubuyla karşılaştık. Ölüler vardı, can çekişenler vardı. Isınmak için ölülerin üstüne yatanlar, bir araya sokulmuş hayvanlar vardı. Hayatla ölüm arasındaki ince çizgiyi çok net gördüm" dedi. Hayvansever Işkın Moğol Alçı ise 10 yıldır Kurtköy ormanındaki sahipsiz hayvanları beslediğini, istenmeyen bütün köpeklerin getirilip buraya atıldığını söyledi.
12.12.2020 Gündem
Sahte içkiyle 6-7 villa sahibi oluyorlar!
Sahte içkiyle 6-7 villa sahibi oluyorlar! İzmir'de 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 16 kişinin de hastanede tedavi gördüğü sahte içki zehirlenmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında baskın düzenlenen iş yerlerinin çoğunun aktar ve baharat dükkanı olduğu belirtildi. Alsancak'ta aktar dükkanı bulunan Emin Göktekin, bazı aktarların yüksek kar getirdiği için etil alkol sattığını belirterek, “Biz duyuyoruz, adamlar bu alkol işinden 6-7 ayda villa sahibi oluyor” dedi.
10.10.2020 Haberler
6-7 ayda villa sahibi oluyorlar! Akılalmaz...
6-7 ayda villa sahibi oluyorlar! Akılalmaz... Son dakika haberlere göre, İzmir'de 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 16 kişinin de hastanede tedavi gördüğü sahte içki zehirlenmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında baskın düzenlenen iş yerlerinin çoğunun aktar ve baharat dükkanı olduğu belirtildi. Alsancak'ta aktar dükkanı bulunan Emin Göktekin, bazı aktarların yüksek kar getirdiği için etil alkol sattığını belirterek, “Biz duyuyoruz, adamlar bu alkol işinden 6-7 ayda villa sahibi oluyor” dedi.
10.10.2020 Gündem
Nijerya'da yolcu taşıyan tekne battı! Çok sayıda ölü var
Nijerya'da yolcu taşıyan tekne battı! Çok sayıda ölü var Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın güneyinde yolcu taşıyan teknenin batması sonucu 21 kişi hayatını kaybetti.
5.07.2020 Dünya
Son dakika! ABD'de küçük uçak düştü... Ölüler var
Son dakika! ABD'de küçük uçak düştü... Ölüler var ABD'nin Georgia eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu cenaze törenine giden aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
7.06.2020 Dünya
Son dakika | Kanada’da silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var...
Son dakika | Kanada’da silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var... Gelen son dakika haberine göre; Kanada'da katliam gibi silahlı saldırı. Kanada’nın Nova Scotia eyaletinde bir kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırılarda, ilk belirlemelere göre 16 kişi yaşamını yitirdi. Ölü sayısının daha da artabileceği açıklandı. İşte tüm detaylar...
20.04.2020 Dünya
Konya'da çok feci kaza: 2'si uzman çavuş 3 kişi öldü
Konya'da çok feci kaza: 2'si uzman çavuş 3 kişi öldü Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü.
11.03.2020 Gündem
Meksika'da çeteler çatıştı! Çok sayıda ölü var...
Meksika'da çeteler çatıştı! Çok sayıda ölü var... Meksika'da çeteler arasındaki şiddet olaylarında son 24 saatte 10 kişi yaşamını yitirdi.
12.02.2020 Dünya
ABD'de üniversitede silahlı saldırı! Ölüler var
ABD'de üniversitede silahlı saldırı! Ölüler var ABD'nin Teksas eyaletindeki Teksas A&M Üniversitesi'nde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
3.02.2020 Dünya
Kasırga felaketi!  Seferler iptal, ölüler var
Kasırga felaketi! Seferler iptal, ölüler var ABD’nin güney eyaletlerinde etkili olan olumsuz hava şartlarından dolayı 8 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
11.01.2020 Dünya
Son dakika | Venezuela'da uçak düştü, ölüler var! Kafa karıştıran şok iddialar...
Son dakika | Venezuela'da uçak düştü, ölüler var! Kafa karıştıran şok iddialar... Venezuela'da başkent Caracas yakınında küçük bir uçağın düşmesi sonu 9 kişinin öldüğü belirtildi.
20.12.2019 Dünya
İstanbul'da korkunç kaza! Ölüler var...
İstanbul'da korkunç kaza! Ölüler var... TEM Bağlantı yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
16.09.2019 Gündem
Elazığ’da feci kaza! Ölüler var…
Elazığ’da feci kaza! Ölüler var… Elazığ-Bingöl Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolu 35’inci kilometresinde meydana geldi.
13.09.2019 Gündem
Son dakika | Hollanda'da silahlı saldırı! Ölüler var
Son dakika | Hollanda'da silahlı saldırı! Ölüler var Hollanda'nın Dordrecht kentinde silahlı saldırı sonucu 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
9.09.2019 Dünya
Lüks otomobille çarpıştı hurdaya döndü! Ölüler var
Lüks otomobille çarpıştı hurdaya döndü! Ölüler var Karabük’ün Yenice ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
27.08.2019 Gündem
San Fermin'den kanlı görüntüler
San Fermin'den kanlı görüntüler İspanya'nın Pamplona kentinde her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bunlardan azımsanmayacak kısmının yaralandığı San Fermin Festivali, yine benzeri sahnelere ev sahipliği yaptı. Festival kanlı başladı. Ölüler var.
8.07.2019 Tatil
ABD'de helikopter düştü! Ölüler var...
ABD'de helikopter düştü! Ölüler var... ABD'de düzenlenen müzik festivali için bölgeye hareket eden helikopter, henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Helikopterde bulunan pilot ve 2 yolcu öldü, bir yolcu ise yaralı olarak kurtuldu.
3.06.2019 Dünya
Mısır'da polisleri taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda ölü var...
Mısır'da polisleri taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda ölü var... Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki İsmailiye  kentinde, polisleri taşıyan aracın kaza yapması sonucu ikisi rütbeli 9 polis  hayatını kaybetti.
27.05.2019 Dünya
Otobüs otomobile çarptı! Ölüler var...
Otobüs otomobile çarptı! Ölüler var... Kırşehir'de Ankara istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan Elazığ firmasına ait otobüs, Ankara-Kayseri kara yolu Türbe Kavşağında otomobili altına alarak sürükledi. Kara yolunda meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
19.05.2019 Gündem
Otobüs otomobile çarptı! Ölüler var...
Otobüs otomobile çarptı! Ölüler var... Kırşehir'de Ankara istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan Elazığ firmasına ait otobüs, Ankara-Kayseri kara yolu Türbe Kavşağında otomobili altına alarak sürükledi. Kara yolunda meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
19.05.2019 Gündem
Damat dehşet saçtı! Eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve baldızını vurdu, ölüler var...
Damat dehşet saçtı! Eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve baldızını vurdu, ölüler var... Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişi, boşanma  aşamasındaki eşini, baldızını ve kayınbiraderini öldürüp, kayınvalidesini de yaraladı.
7.04.2019 Gündem
Damat dehşet saçtı! Eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve baldızını vurdu, ölüler var...
Damat dehşet saçtı! Eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve baldızını vurdu, ölüler var... Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişi, boşanma  aşamasındaki eşini, baldızını ve kayınbiraderini öldürüp, kayınvalidesini de yaraladı.
7.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüler Var ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.