Ölümlü Kaza

Ölümlü Kaza

Son dakika ölümlü kaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölümlü kaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölümlü kaza haber sayfamızda...

Ölümlü Kaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.543 ölümlü kaza haberi bulunmuştur.
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek?
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek? İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı. Eylem Tok'un oğlu ile birlikte ABD'de 1 yıllığına rezidans kiraladıkları iddia edildi.
21.03.2024 Haberler
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek?
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek? İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı. Eylem Tok'un oğlu ile birlikte ABD'de 1 yıllığına rezidans kiraladıkları iddia edildi.
21.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme! Babaya yurt dışı yasağı
Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme! Babaya yurt dışı yasağı İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2024 Gündem
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2024 Haberler
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme
İstanbul - Mısır - ABD üçgeni! Eylem Tok ve oğlu için yeni gelişme İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2024 Gündem
Faciaya ramak kaldı! Kamyon devrildi, pres makinesi yola savruldu
Faciaya ramak kaldı! Kamyon devrildi, pres makinesi yola savruldu Sarıyer’de, yokuştan çıkan kamyon virajı alamadı. Kasadaki hidrolik pres makinesinin kaymasıyla kamyon devrildi. Kasadan yola savrulan pres makinesi arkadan gelen otomobilin kaportasına çarparak yere düştü. Polis ekipleri yola dökülen hidrolik yağın kazaya neden olmaması için güvenlik önlemi aldı.
1.03.2024 Gündem
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken bu rakamın 3 kat fazla olduğu belirlendi.
16.01.2024 Haberler
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken bu rakamın 3 kat fazla olduğu bildirildi.
16.01.2024 Gündem
21 yıllık mektup açıldı! Duygulandıran satırlar...
21 yıllık mektup açıldı! Duygulandıran satırlar... PTT Genel Müdürlüğünün 2002 yılında düzenlediği "Cumhuriyetin 100. Yılına Mektup" kampanyasında dönemin Manisa valisi olan ve 2022 yılında hayatını kaybeden Rasih Özbek tarafından cumhuriyetin 100. yılındaki vali için kaleme alınan mektup teslim edildi.
27.10.2023 Gündem
Yağ dökülen yolda panik anları: 5 araç kaza yaptı
Yağ dökülen yolda panik anları: 5 araç kaza yaptı İstanbul Kartal'da bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araç kaza yaptı.
24.10.2023 Gündem
Feci şekilde can veren baba ile kızı toprağa verildi! Geride ikiz bebekleri kaldı
Feci şekilde can veren baba ile kızı toprağa verildi! Geride ikiz bebekleri kaldı Zonguldak’ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Gündem
Kuralları hiçe saydı! Ters şeritten kilometrelerce ilerledi
Kuralları hiçe saydı! Ters şeritten kilometrelerce ilerledi Bursa’da Yenişehir-Bursa karayolunda bir araç diğer sürücülerin uyarısına rağmen kilometrelerce ters şeritten ilerledi. O anlar anbean amatör kameralara yansıdı.
18.08.2023 Haberler
Aksaray'da işçi servisleri çarpıştı! 13 kişi yaralandı
Aksaray'da işçi servisleri çarpıştı! 13 kişi yaralandı Aksaray’da işçileri taşıyan midibüs ile minibüsünün çarpıştığı kazada 13 kişi, yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
16.08.2023 Gündem
Ankara'da ölümlü kaza sonrası kaçan sürücü yakalandı
Ankara'da ölümlü kaza sonrası kaçan sürücü yakalandı Ankara'da yolun karşısına geçmeye çalışan Turan Ulaş Şahin'e çarpan otomobil sürücüsü, aracıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Şahin'in hayatını kaybettiği belirlenirken, kaçan sürücü ise Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi'nden (KGYS) plakası belirlenerek saklandığı annesinin evinde yakalandı.
15.08.2023 Gündem
Kutsi benzini bitince yolda kaldı! Ters istikametteki kazada iki kişi öldü
Kutsi benzini bitince yolda kaldı! Ters istikametteki kazada iki kişi öldü Şarkıcı ve oyuncu Kutsi (50), aracıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlediği sırada yakıtı bitti. Bir süre yolda bekleyen ünlü isim, yakıtın getirilmesinin ardından yoluna devam etti.
4.08.2023 Cadde
Cinayet gibi kazaya caydırıcı ceza talebi!
Cinayet gibi kazaya caydırıcı ceza talebi! Türkiye’nin birçok noktasından ölümlü kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Son 6 ayda toplam 257 bin 373 kazada 1345 kişi öldü. Uzmanlar, trafik kazası sonrası verilen cezaların caydırıcı olması gerektiğini belirtirken, küçük yaşta trafik bilincinin aşılanması gerektiğini söyledi.
11.07.2023 Gündem
Virgin’in aracı da havada patlar mı?
Virgin’in aracı da havada patlar mı? Turistik Titan denizaltısının okyanusta patlamasının ardından Virgin Galactic şirketinin uzaya turistik gezi için kişi başı 450 bin dolara bilet satması endişe yarattı
29.06.2023 Dünya
5 kişinin öldüğü midibüs kazasına müfettiş incelemesi! Frenler 26 durakta çalışmış
5 kişinin öldüğü midibüs kazasına müfettiş incelemesi! Frenler 26 durakta çalışmış Trabzon’da 4 Mayıs’ta yol kenarındaki evin duvarına çarpıp devrilen yolcu midibüsündeki 5 kişinin yaşamanı yitirdiği, 38 kişinin de yaralandığı kazada, frenlerin tutmadığı iddiaları üzerine büyükşehir belediyesince 2 müfettiş görevlendirildi. Teknik incelemelerde; rampa ağırlıklı güzergahta midibüsün fren aksamının 26 durak boyunca çalıştığı tespit edildi.
11.05.2023 Gündem
Mersin'deki trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarında
Mersin'deki trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarında Mersin'de, şehir merkezinde çeşitli noktalarda meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından görüntülendi.
13.04.2023 Haberler
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Kazaya neden olan TIR şoföründen şok ifade: Bir genç 'Çok ölü var' deyince kaçtım
Kazaya neden olan TIR şoföründen şok ifade: Bir genç 'Çok ölü var' deyince kaçtım Bursa’da 7 aracın karıştığı, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı zincirleme kazaya neden olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan ehliyetsiz TIR şoförü Fikret Korkmaz'ın ifadesi ortaya çıktı.
1.02.2023 Gündem
Kamyonetle çarptığı kadının ölümüne neden olan sürücü serbest
Kamyonetle çarptığı kadının ölümüne neden olan sürücü serbest Hatay'ın Samandağ ilçesinde, su dağıttığı kamyonetle geri manevra yaparken, Şakra Irmak'a (77) çarparak ölümüne neden olan Hasan E., kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen savcılığın tutuklama istemine rağmen suçun taksirle işlenmesi gerekçesiyle serbest bırakıldı.
24.01.2023 Gündem
Ankara'da aynı bulvarda bir ayda üçüncü ölüm!
Ankara'da aynı bulvarda bir ayda üçüncü ölüm! Başkentte bir yayaya karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada otomobil çarptı. Feci kazada metrelerce savrulan adam hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Aynı bölgede bu ayki kazalarda oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy ile 15 yaşındaki Tuğçe Cırık hayatını kaybetmişti.
27.12.2022 Gündem
Ankara'da korkunç kaza! Önce araba çarptı sonra bir başkası üstünden geçti
Ankara'da korkunç kaza! Önce araba çarptı sonra bir başkası üstünden geçti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
9.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ölümlü Kaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.