MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum
MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi. Öte yandan güvenlik politikaları uzman Mete Yarar, MİT ve TSK'nın bölgedeki operasyonlarına ilişkin CNN TÜRK moderatörü Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı.
29.03.2021 Haberler
Son dakika... MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum
Son dakika... MİT ve TSK'nın Kandil'deki operasyonuna ilişkin Mete Yarar'dan dikkat çeken yorum Gelen son dakika haberine göre; MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi. Öte yandan güvenlik politikaları uzman Mete Yarar, MİT ve TSK'nın bölgedeki operasyonlarına ilişkin CNN TÜRK moderatörü Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. İşte haberin ayrıntıları...
29.03.2021 Gündem
Son dakika... MİT ve TSK’dan operasyon! Terörist Ömer Aydın etkisiz hale getirildi
Son dakika... MİT ve TSK’dan operasyon! Terörist Ömer Aydın etkisiz hale getirildi Gelen bir son dakika haberine göre, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de düzenlediği operasyonda PKK/KCK'nın sözde gümrük koordinasyonu sorumlusu Ömer Aydın etkisiz hale getirildi.
29.03.2021 Gündem
Futbol maçında duygusal görüntüler! Polis, görme engelli sporsevere maçı anlattı...
Futbol maçında duygusal görüntüler! Polis, görme engelli sporsevere maçı anlattı... Doğuştan görme engelli 15 yaşındaki Ömer Aydın, gönül verdiği Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynadığı maçı görevli polis memurunun gözüyle izledi. Yaşanan bu anlar sosyal medyada en çok konuşulan videolar arasına girdi.
16.02.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri