İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil
İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil Meteoroloji'den yapılan peş peşe uyarılar sonrası İstanbul kara teslim oldu. Trafiğin durma noktasına geldiği şehirde bazı vatandaşlar saatlerce yolda kaldı. Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un paylaşımlarını yurt dışından yaptığı iddia edilmişti. Murat Ongun bu iddiaları doğruladı.
25.01.2022 Siyaset
Ongun Ne Demek? Ongun TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Ongun Ne Demek? Ongun TDK Sözlük Anlamı Nedir? Eski Türkçe bir sözcük olan ongun kelimesi, ''onmak'' fiilinden türetilmiştir. Bu sözcük cümle içerisinde sıfat olarak kullanılır. Örneğin: ''Ongun bir insan'' ''Ongun bir gün'' Ongun kelimesinin sözlük anlamı uğurludur. Sözcüğün olumsuz hali ''onulmaz'' şeklinde kullanılır. Sosyolojide ise bu kelime, ilkel kabilelerin kutsal nesnesi sayılan totem anlamında kullanılır. Ongun ne demek, TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile sizler için derledik.
4.08.2021 Sözlük
İstanbul'da ulaşım çilesi sürüyor!
İstanbul'da ulaşım çilesi sürüyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin; İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin 11 Nisan 2020 tarihinde aldığı ve vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi için sefer sayılarının artırılmasına yönelik kararını uygulanmaması vatandaşı mağdur ediyor. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un sosyal medyadan yaptığı açıklamaya ise çok sayıda eleştiri geldi.
24.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri