Online Eğitim

Online Eğitim

Son dakika online eğitim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan online eğitim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan online eğitim haber sayfamızda...

Online Eğitim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.131 online eğitim haberi bulunmuştur.
Gençlerin önceliği kişisel gelişim
Gençlerin önceliği kişisel gelişim Çalışma hayatında Y ve Z kuşağının sayısı ve konumu hızla yükseliyor.
20.02.2024 Eğitim
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı!
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı! Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı. Online eğitimlerin ve yüz yüze antrenmanların yer aldığı çalışma programı ile olimpiyatta derece hedefleniyor.
15.02.2024 Diğer
Evden çalışma duruşu bozdu! ‘Mola verin, egzersiz yapın’
Evden çalışma duruşu bozdu! ‘Mola verin, egzersiz yapın’ Pandemiden dolayı evden çalışmanın artması, online eğitim ve sunumların yaygınlaşması, hareketsizlik ve beriberinde kilo alınması sonucu duruş bozukluğu, kas iskelet ağrısı ve bel ağrısı şikâyetleri arttı.
25.11.2023 Sağlık
Yapı Kredi’den 80 bin kadına eğitim
Yapı Kredi’den 80 bin kadına eğitim Yapı Kredi, Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü’ne (UNITAR) bağlı Yönetici ve Liderler için Uluslararası Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ortaklığında ‘Teknolojide Fırsat Eşitliği’ projesini başlattı. Proje kapsamında, konunun uzmanı isimler tarafından büyük veriden yapay zekaya, bulut teknolojilerinden siber güvenliğe kadar kapsamlı bir online eğitim içeriği hazırlandı.
22.11.2023 Eğitim
Tasarruf ve hıza 'teşvik' ediyor
Tasarruf ve hıza 'teşvik' ediyor "Türkiye'de gelişen niş bilişim çözümleri yurt dışında hem maliyet, hem de altyapı esnekliği açısından büyük avantaj. Şu an ülkemizde tatbik ettiğimiz uygulamaları başta Avrupa olmak üzere diğer coğrafyalarda konumlandırmak için çalışmalar yürütüyoruz."
10.11.2023 Milliyet Executive
‘Acentelerin gelişimine katkı sağlayacağız’
‘Acentelerin gelişimine katkı sağlayacağız’ Doğa Sigorta, grup bünyesindeki İstanbul Topkapı Üniversitesi işbirliği ile acentelerinin başarı ve verimliliğini artırmaya yönelik önemli bir destek sağlayacak Acente Gelişim Akademisi’ni hayata geçirdi.
26.10.2023 Sigorta
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen yerlerinde başında Hatay geliyor. Hatay’da bulunan İskenderun Teknik Üniversitesi yeni öğretim yılında bazı bölümler için yüz yüze eğitim kararı aldı. Barınma sorununa işaret eden öğrenciler ise yurt olarak geçici süreliğine çadırların tahsis edilmesine tepki gösteriyor.
4.10.2023 Gündem
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak?
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak? Bu yıl üniversitelerin açılış tarihi araştırılıyor. YKS yerleştirme sonuçları tamamlandı. Ek yerleştirme işlemleri ve DGS ek yerleştirme tarihleri de bekleniyor. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ise üniversite açılış tarihini merak ediyor. Peki, akademik takvim belli oldu mu?
27.09.2023 Bilgi Rehberi
İTO’dan ‘yazılımcı’ adaylarına çağrı
İTO’dan ‘yazılımcı’ adaylarına çağrı İstanbul Ticaret Odası'nın kurduğu ve 320 saat yazılım eğitiminin verildiği yazılım-bilişim akademisi SoftITo’nun 2'nci dönem kayıtları başladı. İlk olarak frontend (web sitesi önyüz tasarımı ve geliştirmesi) ile mobile app developer (mobil uygulama geliştirme) eğitimleri verilecek.
21.09.2023 Ekonomi
Yeni eğitim yılı ‘cep’siz başlıyor
Yeni eğitim yılı ‘cep’siz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Gündem
Kadın futboluna yatırım sosyal getiriyi artırıyor
Kadın futboluna yatırım sosyal getiriyi artırıyor Hayata geçirdiği projelerle kadınlara destek olan Kotex Türkiye, toplumdaki önyargılarla mücadele etmek adına üç yıldır “Kızlar Sahada” girişimi ile birlikte “Kotex Kızlar Sahada Futbolcu Gelişim Programı”nı yürütüyor. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin karşısında duran programa ilişkin olarak Social Return on Investment- SROI raporu yayımlandı. Yatırımın sosyal dönüşünü ortaya koyan rapor; Kotex Kızlar Sahada Futbolcu Gelişim Programı’nın bugüne dek yapılan yatırımın dokuz katı oranında sosyal getiri elde ettiğini ortaya koyuyor.
21.08.2023 Ekonomi
Faydalı bir yaz dönemi için ipuçları
Faydalı bir yaz dönemi için ipuçları Yaz tatili, öğrenciler için yılın en keyifli zamanları. Veliler ise öğrencilerin bu dönemi sadece oyun oynayarak, televizyon izleyerek geçirmesinden kaygı duyuyor.
1.07.2023 Pazar
YAZILIM VE DESTEK HİZMETİ ALINACAKTIR
YAZILIM VE DESTEK HİZMETİ ALINACAKTIR YAZILIM VE DESTEK HİZMETİ ALINACAKTIRİSTANBUL SPOR ETKİNLİKLERİ VE İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A...
10.06.2023 Resmi İlanlar
LGS’de son viraj
LGS’de son viraj 8’inci sınıf öğrencilerinin 4 yıllık eğitim hayatlarını belirleyecek LGS’ye (Liselere Geçiş Sistemi) bir hafta kaldı. Hazırlıkları yıllar önceden başlayan bu uzun maratonda öğrenciler kadar veliler de çabalıyor, zorlanıyor. Son virajda en az çocuklar kadar stres yüklü olan ebeveynlere kulak verdik ve uzmanlardan öneriler aldık.
27.05.2023 Pazar
Tıp Fakültesi'nde skandal! Doktor adayı 7 öğrencinin 'IP' hilesi kurula takıldı
Tıp Fakültesi'nde skandal! Doktor adayı 7 öğrencinin 'IP' hilesi kurula takıldı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 7 öğrencinin online yapılan sınavı, hileye başvurdukları için iptal edildi. Sınav sırasında bağlantısını koparan öğrencilerin bilgisayarına, başka İnternet Protokolü (IP) adresine sahip öğrencilerin bağlanarak soruları yanıtladığı tespit edildi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Spor turizminde bir markayız
Bakan Kasapoğlu: Spor turizminde bir markayız Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu; Türkiye'nin artık uluslararası spor organizasyonları için aday değil, seçici ülke konumunda olduğunu dile getirdi.
28.04.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Haberler
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Ekonomi
‘Yüz yüze’ başladı  ama sınıflar bomboş
‘Yüz yüze’ başladı ama sınıflar bomboş Üniversitelerde uzaktan eğitimin yanı sıra yüz yüze eğitim imkânının sunulduğu hibrit eğitimde ikinci haftaya girdik, ancak kampüsler hâlâ dolmadı. Öyle ki bazı üniversitelerde derslere 1 öğrenci bile katılmıyor. O nedenle akademisyenler boş sınıflarda online olarak ders anlatmak zorunda kalırken bazı hocalar ise öğrenci gelirse kendi odasında ders işliyor.
11.04.2023 Gündem
Öğrencilerin en zorlandığı konular mantık ve fiilimsiler
Öğrencilerin en zorlandığı konular mantık ve fiilimsiler Öğrencilerin derslerini dijital ortamda pekiştirmelerini sağlamak üzere hizmet veren tonguçAKADEMİ, YouTube’da toplam 18 kanaldaki, yüzde 49’u kadın, yüzde 51’i erkek olmak üzere 13 milyon abonesinden elde ettiği verileri paylaştı.
5.04.2023 Eğitim
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ankara’da YÖK’ün üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, 'Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek.' dedi.
4.04.2023 Gündem
Üniversitelerde vize ve final sınavları nasıl olacak, online mı? YÖK Açıklaması: Üniversiteler hibrit mi devam edecek?
Üniversitelerde vize ve final sınavları nasıl olacak, online mı? YÖK Açıklaması: Üniversiteler hibrit mi devam edecek? Üniversitelerde ara sınav ve final sınavları online mı? YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yüz yüze eğitime dair merak edilenleri açıklamıştı. Yaşanan deprem felaketi sonrası yükseköğrenim kurumlarında da yüz yüze eğitime ara verilmişti. Öğrenciler ise nisan ayının gelmesiyle ''Üniversiteler yüz yüze açılıyor mu, ne zaman başlıyor?'' sorularını yöneltmeye başladı. Ardından öğrenciler ara sınav ve fianl sınavlarına ilişkin detayları araştırmaya başladı.
3.04.2023 Bilgi Rehberi
Yıkılmış bir şehirde sanat
Yıkılmış bir şehirde sanat Oyuncular Sendikası ile Hatay’a giden ve orada çocuklarla ritim, yazarlık atölyeleri, yaratıcı drama çalışmaları gerçekleştiren oyun yazarı Çağla Canbaz deneyimlerini yazdı: ‘Bu yazıyı okuyup ne yapabileceğini düşünüyorsan emin olabilirsin, orada sana çok ihtiyaç var’.
2.04.2023 Kültür Sanat
YÖK Başkanı Erol Özvar açıkladı! Üniversiteler açılıyor mu, ne zaman açılacak? 2023 Üniversiteler online eğitime ne zaman geçiyor?
YÖK Başkanı Erol Özvar açıkladı! Üniversiteler açılıyor mu, ne zaman açılacak? 2023 Üniversiteler online eğitime ne zaman geçiyor? Üniversiteler ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Mart ayının son günlerinde üniversiteler yüz yüze eğitime açılacak mı merak konusu oldu. Üniversiteler ne zaman açılıyor, online eğitim hangi tarihte bitiyor? sorusu yoğun araştırılıyor. İşte YÖK'ten son yapılan açıklama...
30.03.2023 Bilgi Rehberi
Burs destekleri katlanarak artıyor
Burs destekleri katlanarak artıyor Depremden etkilenen öğrencileri yalnız bırakmayan birçok kurum, bursun yanı sıra barınma, ücretsiz eğitim gibi verdikleri desteklerle yaraları sarıyor. Burs fonları ve düzenlenecek etkinliklerden elde edilen gelirlerle de ihtiyaçlar karşılanacak.
24.03.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Online Eğitim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.