Oynadı

Oynadı

Son dakika oynadı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oynadı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oynadı haber sayfamızda...

Oynadı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.689 oynadı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım Galatasaray'ın sezon başında Fenerbahçe ile transferde yarıştığı ve bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımla yol ayrımına geldiği kaydedildi.
10.05.2024 Galatasaray
Panathinaikos'ta Ergin Ataman'dan Fenerbahçe sözleri: Kadıköy ve Pire arasında kaldık
Panathinaikos'ta Ergin Ataman'dan Fenerbahçe sözleri: Kadıköy ve Pire arasında kaldık Tam 12 yıl sonra Panathinaikos’u tekrar FinalFour’a taşıyan başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Ataman yaşadığı hayal kırıklığına değinirken Fenerbahçe sözleri dikkat çekti.
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i Belçika'da buldu
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i Belçika'da buldu Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, yeni Arda Güler'ini Belçika'da buldu.
10.05.2024 Galatasaray
Daniele De Rossi: Kahramanca bir oyun oynadık!
Daniele De Rossi: Kahramanca bir oyun oynadık! Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, Bayer Leverkusen maçından sonra konuştu.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
İnci Taneleri'nde duygu seli! Nehir ile Cihan yıllar sonra yan yana geldi
İnci Taneleri'nde duygu seli! Nehir ile Cihan yıllar sonra yan yana geldi Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü yayınlandı. Azem'in kızını arayışının önüne kimin tarafından engel konulduğu ortaya çıktı. Reyyaz, Sırat'tan kalan her şeyin başına Cihan'ı geçirdi. Yıllar sonra abla kardeş yan yana geldi. İşte detaylar...
10.05.2024 Cadde
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Mario Branco'dan transfer operasyonu! Yeni forvet İngiltere'den
Fenerbahçe'de Mario Branco'dan transfer operasyonu! Yeni forvet İngiltere'den Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların yeni hedefini İngiltere'de bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin maliyet araştırmasına başladığı tecrübeli oyuncu için girişimlerine başlayabileceği kaydedildi.
9.05.2024 Fenerbahçe
Galata’da 'pes' dedirten kutlama! Hastane yolunu kesip oynadılar
Galata’da 'pes' dedirten kutlama! Hastane yolunu kesip oynadılar Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak; “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı. Dakikalarca trafiğin akışını durduran grup, ardından araçlarına binip ayrıldı.
9.05.2024 Gündem
Tolunay Kafkas'tan Galatasaray maçı öncesi Emre Mor için sakatlık açıklaması
Tolunay Kafkas'tan Galatasaray maçı öncesi Emre Mor için sakatlık açıklaması Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor ve Galatasaray maçları öncesi açıklama yaptı. Kafkas, Emre Mor'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
8.05.2024 Karagümrükspor
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin!
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu
8.05.2024 Galatasaray
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, altyapısında yetişen pasör Sıla Çalışkan’ı kadrosuna kattı.
8.05.2024 Voleybol
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı NBA'de Doğu Konferansı yarı final ilk maçında Boston Celtics, TD Garden'da karşılaştığı Cleveland Cavaliers'a fark attı.
8.05.2024 NBA
AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı heyecanı Misli'de!
AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı heyecanı Misli'de! Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile "Kazan ya da Evine dön!" maçında Euroleague Final-Four'a kalabilmek için kozlarını parkede paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
8.05.2024 Basketbol
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı Turkish Airlines EuroLeague çeyrek finalinde Panathinaikos sahasında Maccabi Tel Aviv'i 81-72 mağlup ederek seriyi 3-2'ye getirdi ve final four biletini kaptı. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından "Bu kez yumruklarımı Türk halkı için kaldırıyorum." dedi.
Serik Belediyespor Başkanı sessizliğini bozdu: Güvenmediğim futbolcular ile maça çıkmam
Serik Belediyespor Başkanı sessizliğini bozdu: Güvenmediğim futbolcular ile maça çıkmam Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, hafta sonu oynanan ve gündem olan Esenler Erokspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 2.Lig
EuroLeague'de kritik maç! Fenerbahçe 5 yıllık hasreti sonlandırmak için parkeye çıkacak
EuroLeague'de kritik maç! Fenerbahçe 5 yıllık hasreti sonlandırmak için parkeye çıkacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague play-off serisi beşinci maçında Fransız ekibi Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, seride öne geçerek 5 yıllık Final Four hasretini sonlandırmak istiyor.
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti NBA Batı Konferansı yarı finalinde Minnesota Timberwolves, deplasmanda Denver Nuggets'ı 106-80'lik skorla yenerek seride 2-0 öne geçti.
7.05.2024 NBA
Galatasaray'da Mertens'le devam kararı! İşte sözleşme detayları
Galatasaray'da Mertens'le devam kararı! İşte sözleşme detayları Sarı-kırmızılı kulüp, Belçikalı yıldızın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı. Mukavele detayları ortaya çıktı.
7.05.2024 Galatasaray
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu.
6.05.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Galatasaray'da yeni sezonun ilk imzası! Anlaşma sağlandı
SON DAKİKA: Galatasaray'da yeni sezonun ilk imzası! Anlaşma sağlandı Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u farklı mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Galatasaray yeni sezonun ilk imzasını attırdı. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı.
6.05.2024 Galatasaray
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı!
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı! Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan iyice artarken; Misli üyeleri de kazançlarına kazanç katmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, tutturulması çok zor bir kupon oynadı ve kuponuna tam 20 maç ekledi. Üye, 20 maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
6.05.2024 Diğer
Galatasaray - Sivasspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler iptal edilen golü değerlendirdi
Galatasaray - Sivasspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler iptal edilen golü değerlendirdi Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Mücadele sonrası eski hakemler mücadeledeki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
6.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası Osman Şenher'den uyarı: Onu sakın göndermeyin!
Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası Osman Şenher'den uyarı: Onu sakın göndermeyin! Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, Sivasspor'u 6-1 yenerek puan farkını 7'ye çıkardı. Spor yazarları karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
6.05.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış'
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış' Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği müsabakayı spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek, İlker Yağcıoğlu ve Mehmet Topal çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var' Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Oynadı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.