Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Tam kapanmanın ardından uygulanan kademeli normalleşme sürecinin de sonuna gelindi. Yapılan son Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Seyahat yasağı ile ilgili yeni karar geldi mi? Şehirler arası seyahat yasağı kaldırıldı mı? İzin olmadan özel araçla seyahat yapılır mı?
1.06.2021 Gündem
İşte seyahat yasağının ayrıntıları! Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
İşte seyahat yasağının ayrıntıları! Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan ayına yönelik ilave tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar alındı. Sokağa çıkma yasağının da saatinin değişmesi ile birlikte vatandaşlar özel araçla seyahatlere izin verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Peki, özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi? Seyahat yasağı hangi illeri kapsıyor.
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla sokağa çıkma yasağı olan saatlerde seyahat edilebilir mi?
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla sokağa çıkma yasağı olan saatlerde seyahat edilebilir mi? 30 Kasım'da gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yeni yasak kararları alınmıştı. Alınan yeni yasak kararlarına göre hafta içi ve hafta sonu Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı kararları alındı. Hafta sonu yaklaşırken şehirler arası seyahat planları yapan binlerce vatandaş seyahat yasağı var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde özel araçla seyahat edilebilir mi? İşte şehirler arası seyahatler hakkında merak edilen tüm detaylar...
2.12.2020 Gündem
Son dakika: Özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi, hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde otobüs, uçak ve trenle seyahat yasak mı?
Son dakika: Özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi, hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde otobüs, uçak ve trenle seyahat yasak mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yasaklandı mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta sonu için hazırlıklara başlayan ve şehirler arası seyahat edecek olan binlerce vatandaş şehirler arası seyahat yasağı var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulanacağı saatlerde otobüs, uçak ve tren gibi toplu ulaşım araçları ile seyahat edilebilir mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtları...
27.11.2020 Gündem