Pek Yakında

Pek Yakında

Son dakika Pek Yakında haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pek Yakında gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pek Yakında haber sayfamızda...

Pek Yakında

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.612 pek yakında haberi bulunmuştur.
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular 'Pek Yakında', 'Başka Dilde Aşk' ve 'Camdaki Kız' gibi yapımlarda yer alan Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Cadde
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi Türkiye İş Bankası, 1940’lardan bu yana biriktirdiği 2 bin 700’ü aşkın eserden oluşan koleksiyonunu, İstiklal Caddesi’nde açtığı Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sergiliyor. Ücretsiz gezilebilecek müzede ilk olarak “Türk Resmini İzlemek” adlı geniş bir seçki ile “İstanbul’un Resmi”ni yansıtan geçici sergi yer alıyor.
28.11.2023 Advertorial
100 yıla damga vuran 10 önemli olay
100 yıla damga vuran 10 önemli olay Cumhuriyet, daha 16 yaşındayken bir dünya savaşı ile karşı karşıya kaldı, 27 yaşında tek parti döneminin ardından yepyeni bir tecrübeye kavuştu. 37 yaşında darbeyle tanıştı, 51 yaşında Kıbrıs’a barış götürdü. İşte 100 yılda geçilen zorlu ve önemli duraklardan bazıları...
29.10.2023 Gündem
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?'
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?' 22 Eylül 2021 tarihinde dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile ünlü şef Arda Türkmen, Kasım 2022'de kızı Ada Siena'yı kucaklarına almıştı. Türkmen, Kısa süre sonra bir yaşına girecek olan kızıyla paylaştığı videoya takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.
24.10.2023 Cadde
Yılmaz’ın filmleri yayınlanacak
Yılmaz’ın filmleri yayınlanacak Oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcılığıyla göz dolduran Cem Yılmaz’ın filmleri D-Smart’ta ekrana gelecek.
13.10.2023 Cadde
Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası övgüler yağdırdı: "Emanetteki" liderliğini geri aldı
Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası övgüler yağdırdı: "Emanetteki" liderliğini geri aldı Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında sahasında Başakşehir'i 4-0'lık skorla yenen Fenerbahçe'nin sahaya yansıttığı oyun da spor kamuoyu tarafından tam not aldı. Sezon başından bu yana yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertlilerin bu başarısını Milliyet yazarları da değerlendirdi.
29.09.2023 Fenerbahçe
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
Özkan Uğur'un cenaze töreni salı günü yapılacak
Özkan Uğur'un cenaze töreni salı günü yapılacak 69 yaşında hayatını kaybeden MFÖ grubu üyelerinden, müzisyen Özkan Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu.
8.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69) yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Ailesi "Lenfoma gerilemeye başlamıştı ama akciğerinde oluşan problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt vermedi" dedi.
8.07.2023 Cadde
Kılıçdaroğlu: Ülkemizi dünya ile rekabet eden bir ülke haline getireceğiz
Kılıçdaroğlu: Ülkemizi dünya ile rekabet eden bir ülke haline getireceğiz CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekonomi alanındaki projeleri hakkında "Şampiyonlar ligi hazır" başlıklı bir video yayınladı.Kılıçdaroğlu, "Her şey bir ekip işi. Ancak sadece bununla yetinmeyeceğiz, kalıcı refahı da Türkiye'ye getireceğiz. Türkiye'de çağın sanayi devriminin altyapısını kuracağız. Dijital teknoloji, yapay zeka, makine öğrenimi, finansal teknolojiler ve yeşil enerji konuşacağız." dedi.
3.05.2023 Gündem
Konser sonrası saldırıya uğrayan Mehmet Dudarık ile ilgili flaş gelişme
Konser sonrası saldırıya uğrayan Mehmet Dudarık ile ilgili flaş gelişme Ankara’da bir eğlence mekanında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan müzik grubu Piiz'in üyesi Mehmet Dudarık (38), Eskişehir’de tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
22.12.2022 Gündem
İtalya fabrikasıyla hedef lükste zirve
İtalya fabrikasıyla hedef lükste zirve Türkiye’nin önde gelen deri moda markalarından Desa, İtalya’nın Toskana bölgesinde kurduğu üretim tesisini 2023’ün ilk çeyreğinde açmaya hazırlanıyor.
13.12.2022 Ekonomi
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği dünyaya geldi!
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği dünyaya geldi! Ünlü şef Arda Türkmen ile 22 Eylül 2021 tarihinde dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu takipçileriyle paylaşmıştı. Önceki haftalarda baby shower partisi düzenleyen ve bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten müjdeli haber geldi. İkili, çocuklarına sağlıkla kavuştu.
16.11.2022 Cadde
Arda Türkmen'den Melodi Elbirliler paylaşımı: 41 kere maşallah!
Arda Türkmen'den Melodi Elbirliler paylaşımı: 41 kere maşallah! Şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 22 Eylül 2021 tarihinde ile dünyaevine girmişti. İkiliden Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı.
17.10.2022 Cadde
Ayhan Kahya öldü mü? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı?
Ayhan Kahya öldü mü? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Birçok filmde seslendirme sanatçısı olarak karşımıza çıkan Ayhan Kahya hayatını kaybetti. Özellikle Transformes'taki Optimus Prime sesi ile dikkatleri üzerine çeken Kahya'nın ölümünün ardından hayatı ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor.
11.10.2022 Bilgi Rehberi
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama!
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un fiyatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2022 Ekonomi
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
11.10.2022 Haberler
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
11.10.2022 Ekonomi
Arda Türkmen ile evli olan Melodi Elbirliler'den baby shower partisi
Arda Türkmen ile evli olan Melodi Elbirliler'den baby shower partisi 22 Eylül 2021 tarihinde ünlü şef Arda Türkmen ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, dün babay shower partisi düzenledi. Ünlü isim, bebeğinin cinsiyetini de partide açıkladı.
11.10.2022 Magazin
Arda Türkmen ile evli olan Melodi Elbirliler'den baby shower partisi
Arda Türkmen ile evli olan Melodi Elbirliler'den baby shower partisi 22 Eylül 2021 tarihinde ünlü şef Arda Türkmen ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, dün babay shower partisi düzenledi. Ünlü isim, bebeğinin cinsiyetini de partide açıkladı.
11.10.2022 Cadde
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
10.10.2022 Cadde
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in yayın haklarını 5 yıllığına Fuchs Sports Türkiye kazandı
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in yayın haklarını 5 yıllığına Fuchs Sports Türkiye kazandı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan ihale sonucunda, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı.
7.10.2022 2.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Pek Yakında ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.