Pelikan

Pelikan

Son dakika Pelikan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pelikan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pelikan haber sayfamızda...

Pelikan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 pelikan haberi bulunmuştur.
Fırtına nedeniyle yüzlerce pelikan plajda toplandı
Fırtına nedeniyle yüzlerce pelikan plajda toplandı Tekirdağ'ın Marmaraereğli ilçesinde fırtına sebebiyle yüzlerce pelikan plajda toplandı.
20.04.2024 Haberler
Hırsızları vurdu! Vuran kişinin de hırsızlıktan suç kaydı ortaya çıktı
Hırsızları vurdu! Vuran kişinin de hırsızlıktan suç kaydı ortaya çıktı İzmir Bağlar'da marketinden hırsızlık yapan çifti takip etti ve sonrasında tartışma yaşadı. Tartıştığı adamı ve kadını tabancayla vurdu. Vuran marketçinin de hırsızlıktan suç kaydı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Feci ölüm kamerada! Yem karma makinesine önce kolunu sonra bedenini kaptırdı
Feci ölüm kamerada! Yem karma makinesine önce kolunu sonra bedenini kaptırdı Aksaray'da bir çiftçi feci şekilde can verdi. Yem karma makinesine önce elini kaptırdı daha sonra da vücudunu... Korkunç anlar kameraya da yansıdı.
24.03.2024 Gündem
Pelikan sürüsü görenleri mest etti! Bursa semalarında görsel şölen
Pelikan sürüsü görenleri mest etti! Bursa semalarında görsel şölen Bursa'da pelikanları gören telefonlara sarıldı. Görsel şölen oluşturan pelikanlar görenleri adeta mest etti.
24.03.2024 Gündem
Kartpostaldan doğan kırtasiye devi
Kartpostaldan doğan kırtasiye devi Hikâyesi 1960'lı yıllarda kartpostal koleksiyonlarıyla başlayan Keskin Color, şimdi defter imalatıyla adeta bir kırtasiye devi oldu...
9.12.2023 Milliyet Executive
Üç katlı villada korkutan yangın
Üç katlı villada korkutan yangın Silivri'de bir villada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
9.11.2023 Haberler
Üç katlı villada korkutan yangın
Üç katlı villada korkutan yangın Silivri'de bir villada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
9.11.2023 Gündem
Tatilcilere pelikan sürprizi! Ortaya bu görüntüler çıktı
Tatilcilere pelikan sürprizi! Ortaya bu görüntüler çıktı Mersin'de 4 pelikanın tatilcilere eşlik etmesi ortaya renkli görüntüler çıkardı.
9.09.2023 Gündem
Tatilcilere pelikan sürprizi! Ortaya bu görüntüler çıktı
Tatilcilere pelikan sürprizi! Ortaya bu görüntüler çıktı Mersin'de 4 pelikanın tatilcilere eşlik etmesi ortaya renkli görüntüler çıkardı.
9.09.2023 Gündem
Birçok göçmen kuşa ev sahipliği yapıyordu! Gölet bu hale geldi
Birçok göçmen kuşa ev sahipliği yapıyordu! Gölet bu hale geldi Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde birçok göçmen kuşa ev sahipliği yapan ve önemli sulak alanlardan biri olan Uzunhızırlı Göleti tamamen kurudu. Kuş Bilimcisi İbrahim Uysal, Uzunhızırlı Göleti ile ilgili açıklama yaptı. Göletin son hali ise şoke etti.
4.08.2023 Gündem
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Nesli tehlike altındaki 6 su kuşunun sayısı daha da azaldı
Nesli tehlike altındaki 6 su kuşunun sayısı daha da azaldı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) '2023 Kış Ortası Su Kuşu Sayımı'nda; nesli tükenme tehlikesi altındaki türlerden 6'sının sayısının daha da azaldığı, 1'inin ise arttığı belirlendi.
22.07.2023 Gündem
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.
20.07.2023 Gündem
Kazanan doğa oldu!
Kazanan doğa oldu! Birçok kuş türüne ev sahipliği yapan Milas Tuzla sulak alanında yapılması planan Turizm Kenti Projesi’yle ilgili davada ÇED olumlu kararı iptal edildi.
2.03.2023 Ege
Kirlilik ve avcılık yuvaları vurdu
Kirlilik ve avcılık yuvaları vurdu İzmir’de Gediz Deltası’nda 2022 kuş araştırma ve izleme çalışmaları tamamlanırken, Doğa Derneği Biyoçeşitlilik Araştırma Koordinatörü Şafak Arslan, Flamingo Adası’ndaki yuva sayısının, geçen yıllara göre düştüğünü söyledi.
29.01.2023 Gündem
Pelikanla, balıkçının dostluğu
Pelikanla, balıkçının dostluğu Adana'da bir balıkçı, yanına inen bitkin pelikana sahip çıkmasıyla aralarında güzel bir dostluk oluştu. Pelikan ile balıkçının sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ise 1,5 milyondan fazla izlendi.
9.01.2023 Yaşam
Kuş gribi salgınının sebebi ne, insanları etkiler mi?
Kuş gribi salgınının sebebi ne, insanları etkiler mi? Uzmanlar şu anda gelmiş geçmiş en ağır kuş gribi salgınının yaşandığını söylüyor. Kuş gribinin oldukça bulaşıcı bir türü olan H5N1, yüz binlerce yabani kuşun ve milyonlarca evcil kuşun ölümüne yol açıyor. Peki, kuş gribi nedir ve hayvanlar ile insanlar için ne kadar ölümcül?
30.11.2022 Dünya
Flamingolar sulak alanda görsel şölen oluşturdu
Flamingolar sulak alanda görsel şölen oluşturdu Muğla'nın Milas ve Bodrum ilçeleri arasındaki Tuzla Sulak Alanı ve Tabiat Parkı'na gelen binlerce flamingolar, renkli görüntüler oluşturdu.
26.11.2022 Haberler
“Koleksiyonerlik için en önemli detay zamanı doğru kullanmak...”
“Koleksiyonerlik için en önemli detay zamanı doğru kullanmak...” İkinci el lüks saatlere olan ilgi giderek artıyor. Bu yönde 2015 yılında lüks saat alanında ilgisi olanlara bilgi verme amacıyla kurulan Horobox, 2020 yılında ikinci el lüks saatlerin alınıp satıldığı Horopool isimli bir satış sitesini de kullanıcılar için hizmete aldı. Horobox Kurucu Ortağı Serdar Oal, ikinci el lüks saat ve saat koleksiyonerliği üzerine sorularımızı yanıtladı.
7.10.2022 Milliyet Executive
Bir damla su bile yok! Marmara Gölü'nden geriye sadece adı kaldı
Bir damla su bile yok! Marmara Gölü'nden geriye sadece adı kaldı Türkiye Tabiatını Koruma Derneği bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında yer alan Marmara Gölü'nde incelemelerde bulundu. Kesici, gölden sadece adının kaldığını, bir damla bile su kalmadığını, doğal dengesinin bozulduğunu ve yaşamının yok edildiğini kaydetti.
6.10.2022 Gündem
Pilotların 'zihnini okuyan' yeni nesil savaş uçağı
Pilotların 'zihnini okuyan' yeni nesil savaş uçağı İngiltere’den BAE Systems, Rolls-Royce, Avrupa füze şirketi MDBA ve İtalyan havacılık ve savunma şirketi Leonardo tarafından geliştirilen Tempest uçakları baskı altında olduklarında yapay zekayla pilotlara yardım edecek.
26.07.2022 Dünya
‘Çiğli, glütensiz’ yaşamın adresi’
‘Çiğli, glütensiz’ yaşamın adresi’ Çiğli Belediyesi, bünyesindeki sosyal tesislerde çölyak, fenilketonüri, otizm, haşimato ve tiroit hastalıkları bulunan yurttaşlara yönelik glütensiz besinlerden oluşan menü hizmeti sunmaya başladı. 
25.07.2022 Ege
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje açıklandı
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje açıklandı Manisa'da son 2 yılda yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü için hazırlanan proje tamamlandı. DSİ 2'nci Bölge Müdürü Birol Çınar, Bozdağ'dan akan suların 25 milyon metreküpünü 5 regülatörle Marmara Gölü'ne getirecekleri projenin ön yeterlilik başvurusunun gerçekleştiğini, 25 Ağustos'ta ise ihaleye çıkacağını duyurdu.
22.07.2022 Gündem
Pelikanlı promosyon
Pelikanlı promosyon Afganistan’da ev hayvanı olarak kedi köpek ve güvercinin yanı sıra şahin, atmaca, kartal ve hatta pelikan bile besleyebilirsiniz.
22.07.2022 Dünya
Kuruyan Marmara Gölü arazisini korumak için komandolar nöbete başladı
Kuruyan Marmara Gölü arazisini korumak için komandolar nöbete başladı Manisa'nın 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü'nün kuruması sonrası işgal edilen araziyi korumak için İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komandolar, nöbet tutmaya başladı.
20.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pelikan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.