Pençe 3 Harekatı

Pençe 3 Harekatı

Son dakika pençe 3 harekatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pençe 3 harekatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pençe 3 harekatı haber sayfamızda...

Pençe 3 Harekatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 432 pençe 3 harekatı haberi bulunmuştur.
Son dakika... MSB duyurdu! 80 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... MSB duyurdu! 80 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Terörle mücadele kapsamında son bir ayda 8'i büyük, 26'sı orta çaplı 34 operasyonda 80 terörist etkisiz hale getirildi' dedi.
29.11.2020 Gündem
Manisalı uzman onbaşı PENÇE-3 Harekatında şehit düştü
Manisalı uzman onbaşı PENÇE-3 Harekatında şehit düştü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen PENÇE-3 Harekatı sırasında şehit düşen Uzman Onbaşı Onur Karakaya’nın ailesine acılı haber verildi.
25.03.2020 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kanal İstanbul açıklaması: Montrö ile çelişmiyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kanal İstanbul açıklaması: Montrö ile çelişmiyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çekik MKYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik Kasım Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Irak'ın, bölgemizin, dünyanın güvenliği ve istikrarı açısından olumsuz sonuçlar doğuracak gelişmeler tetiklenmiştir" dedi.

Çelik, Kanal İstanbul Projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul Projesi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile çelişmiyor" açıklamasında bulundu. Türk askerinin Libya göreviyle de ilgili açıklama yapan Çelik, "Meşru yapıyı korumak ve hukuk içerisinde hareket etmek isteyen unsurlara Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından eğitim verilecektir." ifadelerini kullandı.
6.01.2020 Siyaset
MSB: Şehit Işık'ın cenaze törenine 169 askeri personel katıldı
MSB: Şehit Işık'ın cenaze törenine 169 askeri personel katıldı Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Pençe-3 Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Berkay Işık için cemevinde düzenlenen cenaze törenine 1'inci Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever başta olmak üzere garnizonda görevli 9'u general/amiral, toplam 169 askeri personelin katıldığı bildirildi.
4.01.2020 Gündem
Kahramana son görev!
Kahramana son görev! Şırnak'ta görev yaparken, 3 ay önce gittiği Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde devam eden Pençe-3 Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık (25), memleketi Tokat'ın Almus ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
4.01.2020 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Berkay Işık son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Berkay Işık son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev yaparken, 3 ay önce gittiği Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde devam eden Pençe-3 Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık (25), memleketi Tokat'ın Almus ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
4.01.2020 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 2 şehidimiz var
MSB acı haberi duyurdu: 2 şehidimiz var Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-3 harekat bölgesindeki operasyonlar kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu bildirdi.
2.01.2020 Gündem
Son dakika... Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler
Son dakika... Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler Son dakika haberine göre; Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde eylem hazırlığındaki 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
17.12.2019 Gündem
'Pençe 3 Harekatı'nın sürdüğü Irak'ın kuzeyinde 7 üs bölgesi kuruldu
'Pençe 3 Harekatı'nın sürdüğü Irak'ın kuzeyinde 7 üs bölgesi kuruldu 'Pençe 2 Harekatı' düzenlendi. TSK, sınır güvenliğini sağlamak ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla 23 Ağustos'ta bu kez Şırnak ile Hakkari'nin karşısında bulunan Irak'ın Haftanin ve Sinat bölgelerine 'Pençe 3 Harekatı' başlattı. Kara havacılık unsurları, Türk Hava Kuvvetleri jetleri ile İHA ve SİHA'ların da kullanıldığı harekat kapsamında, aralarında terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu 100'den fazla terörist, etkisiz hale getirildi. Çok sayıda sığınak, barınak, silah mevzi ve mağara da imha edildi.
16.12.2019 Gündem
'Pençe 3 Harekatı'nın sürdüğü Irak'ın kuzeyinde 7 üs bölgesi kuruldu
'Pençe 3 Harekatı'nın sürdüğü Irak'ın kuzeyinde 7 üs bölgesi kuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütü PKK'ya yönelik 'Pençe 3 Harekatı'nın sürdürüldüğü Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin ve Sinat bölgelerindeki yüksek rakımlı alanlarda, 7 üs bölgesi kuruldu. Son teknoloji ve paratonerlerle donatılan üs bölgelerinde, Yıldırım Tespit ve Takip Sistemi ile önlem alınırken, terör hedefleri ise gelişmiş sistemlerle anında imha ediliyor.
16.12.2019 Gündem
Acı haber! 2 asker şehit oldu
Acı haber! 2 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), biri Barış Pınarı Harekat bölgesinde, diğeri de Pençe-3 Harekatı'nda olmak üzere iki askerin şehit olduğu bildirildi.
2.12.2019 Gündem
Son dakika... Örgüte ağır darbe! Etkisiz hale getirildiler
Son dakika... Örgüte ağır darbe! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Zap bölgesinde 4, Pençe-3 Harekâtı kapsamında Sinat-Haftanin bölgesinde 1 olmak üzere, eylem hazırlığında olduğu tespit edilen toplam 5 PKK’lı terörist düzenlenen hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" denildi.
23.11.2019 Gündem
Örgüte iki bölgede darbe! Etkisiz hale getirildiler
Örgüte iki bölgede darbe! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Hakurk ve Haftanin bölgelerinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK'lı teröristin hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.11.2019 Gündem
Son dakika... Saldırı hazırlığındaki teröristlere büyük şok! Etkisiz hale getirildiler
Son dakika... Saldırı hazırlığındaki teröristlere büyük şok! Etkisiz hale getirildiler Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatı kapsamında Haftanin bölgesindeki hava destekli operasyonda 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.
20.11.2019 Gündem
Son dakika | Eylem hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika | Eylem hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-3 Harekatı kapsamında Irak'ın Haftanin bölgesinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
19.11.2019 Gündem
Son dakika | MSB'den flaş açıklama: Nokta atışıyla etkisiz hale getirildiler
Son dakika | MSB'den flaş açıklama: Nokta atışıyla etkisiz hale getirildiler Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde eylem hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetlerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
15.11.2019 Gündem
Irak'ın kuzeyine operasyon! Etkisiz hale getirildiler
Irak'ın kuzeyine operasyon! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.11.2019 Gündem
Spiker okuduğu haberden sonra gözyaşlarını tutamadı
Spiker okuduğu haberden sonra gözyaşlarını tutamadı Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-3 Harekatı’nda görev yaparken kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın (27) şehadet haberini okuyan haber spikeri zor anlar yaşadı. Şehit Teğmen Ablak'ın, genç spikerin lise arkadaşı olduğu öğrenildi.
29.10.2019 Televizyon
Spiker okuduğu haberden sonra gözyaşlarını tutamadı
Spiker okuduğu haberden sonra gözyaşlarını tutamadı Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-3 Harekatı’nda görev yaparken kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın (27) şehadet haberini okuyan haber spikeri zor anlar yaşadı. Şehit Teğmen Ablak'ın, genç spikerin lise arkadaşı olduğu öğrenildi.
29.10.2019 Gündem
Şehit Kamuran Ablak'a Şırnak'ta tören
Şehit Kamuran Ablak'a Şırnak'ta tören Pençe-3 Harekatı'nda keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Teğmen Kamuran Ablak için Şırnak'ta tören yapıldı.
29.10.2019 Gündem
Acı haber! Bir asker şehit oldu
Acı haber! Bir asker şehit oldu Pençe-3 Harekatı'nda dün keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında rahatsızlanan askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu belirtildi.
28.10.2019 Gündem
Son dakika: Terör örgütüne 'Pençe' darbesi! Etkisiz hale getirildiler
Son dakika: Terör örgütüne 'Pençe' darbesi! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Pençe-3 Harekatı kapsamında icra edilen hava destekli operasyonda 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
27.10.2019 Gündem
Son dakika | 4 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika | 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-3 Harekatı'nda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.10.2019 Gündem
Son dakika... Haftanin'de teröristlere darbe! Vuruldular...
Son dakika... Haftanin'de teröristlere darbe! Vuruldular... Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
2.10.2019 Gündem
Jetler Haftanin'i vurdu! Etkisiz hale getirildiler
Jetler Haftanin'i vurdu! Etkisiz hale getirildiler Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
1.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe 3 Harekatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.