Pennsylvania

Pennsylvania

Son dakika Pennsylvania haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pennsylvania gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pennsylvania haber sayfamızda...

Pennsylvania

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.100 pennsylvania haberi bulunmuştur.
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu Biden'ın iması, Çin'in bölgedeki etkisini arttırmaya çalıştığı bir dönemde önemli bir stratejik müttefiki olan ada ülkesini rahatsız etti.
22.04.2024 Dünya
Güçlü motivasyon için 7 ipucu
Güçlü motivasyon için 7 ipucu Motivasyonu bir kez bulduğumuzda bu "motivasyonun" kalıcı olacağı anlamına gelmez. Motivasyon dalgalar halinde gelip gidebilir. İşte güçlü motivasyon için 7 altın kural...
11.03.2024 Milliyet Executive
‘Merkez Bankası’nda yeni Başkan: Karahan
‘Merkez Bankası’nda yeni Başkan: Karahan Son dönemde tartışmaların odağında olan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, görevden affını talep ettiğini açıkladı. Erkan’ın yerine başkan yardımcılarından Fatih Karahan atandı.
3.02.2024 Ekonomi
Tuzlu kahve yerini tuzlu çaya bıraktı! ABD’li bilim insanından ‘çaya tuz atın’ çağrısı
Tuzlu kahve yerini tuzlu çaya bıraktı! ABD’li bilim insanından ‘çaya tuz atın’ çağrısı Çay tüketiminde Türkiye birinci sırada yer alıyor. Yıllardır çay demleme tekniği hiç değişmemiştir. Ancak ABD’li Profesör Michelle Francl’in ‘çaya tuz atılmalı’ savı dünya gündemine bomba gibi oturdu.
27.01.2024 Yaşam
ABD'li bilim insanı: 'Mükemmel çay, tuzla demlenmeli'
ABD'li bilim insanı: 'Mükemmel çay, tuzla demlenmeli' ABD'li bilim insanı çay ile ilgili ezber bozan bir açıklamada bulundu.
25.01.2024 Dünya
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor
ABD'yi etkisi altına aldı! Can kaybı gün geçtikte artıyor ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle geçtiğimiz haftadan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 89’a yükseldi. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi bekleniyor.
21.01.2024 Dünya
Eski Bakan Aktaş için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi
Eski Bakan Aktaş için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 56'ncı hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ahmet Ziya Aktaş (82) için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi.
11.11.2023 Gündem
Sırf kendinizi değil arkadaşınızı da övün
Sırf kendinizi değil arkadaşınızı da övün Zorlu iş dünyasında hepimizin ara sıra biraz kendini tanıtması gerekiyor. Ancak başarılarımızı duyururken sevimsiz görünmemek de oldukça önemli.
10.11.2023 Milliyet Executive
İsrail Sözcüsü CNN International'da itiraf etti: Bu savaşın trajedisi
İsrail Sözcüsü CNN International'da itiraf etti: Bu savaşın trajedisi Gazze’ye yönelik hava ve kara operasyonlarını genişleten İsrail Ordusu, dün iki mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Gazze’nin en büyük mülteci kampı olan Cibaliye’deki saldırıda sivillerin bile bile hedef alındığını İsrail Sözcüsü resmen itiraf etti
1.11.2023 Haberler
100'er 100'er katlediyorlar! İsrail ordu sözcüsünden korkunç itiraf
100'er 100'er katlediyorlar! İsrail ordu sözcüsünden korkunç itiraf Gazze’ye yönelik hava ve kara operasyonlarını genişleten İsrail Ordusu, dün iki mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Gazze’nin en büyük mülteci kampı olan Cibaliye’deki saldırıda sivillerin bile bile hedef alındığını İsrail Sözcüsü resmen itiraf etti.
1.11.2023 Dünya
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu ABD'li Müslümanlar, Gazze'de ateşkes için Başkan Biden'a geceyarısına kadar mühlet verdi. Biden'ın yeniden seçilebilmesi için kritik önem taşıyan Müslümanlar, "Ateşkes yoksa oy da yok" dedi.
31.10.2023 Dünya
Nobel Tıp, mRNA teknolojisi geliştiren bilim insanlarına
Nobel Tıp, mRNA teknolojisi geliştiren bilim insanlarına 2023 Nobel Tıp Ödülü, Kovıd-19’a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan nükleosid baz modifikasyonlarına ilişkin keşiflerinden dolayı bilim insanları Katalin Karikó ve Drew Weissman’a verildi.
3.10.2023 Dünya
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu Nobel Tıp Ödülü, Kovid-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan Katalin Karikó ve Drew Weissman isimli bilim insanlarına verildi.
2.10.2023 Dünya
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon’a tekel gücünü yasa dışı şekilde kullanarak rekabete aykırı davrandığı iddiasıyla dava açıldı.
28.09.2023 Ekonomi
Yunanistan'da seçimi kaybeden muhalefet lider değiştirdi! Delegeler değil üyeler seçti
Yunanistan'da seçimi kaybeden muhalefet lider değiştirdi! Delegeler değil üyeler seçti Haziran ayında seçimleri kaybetmesinin ardından istifa eden Aleksis Çipras sonrası Yunanistan, yeni muhalefet liderini seçti.
25.09.2023 Dünya
Eski sevgilisini öldürüp hapisten kaçan katil günler sonra yakalandı
Eski sevgilisini öldürüp hapisten kaçan katil günler sonra yakalandı Eski sevgilisi ve çocuklarını korkunç şekilde öldüren, geçen ay müebbet hapis cezası aldığı hapishaneden kaçan katil günler sonra yakalandı.
13.09.2023 Dünya
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı ABD’nin New York kentinde 11 Eylül 2001’de İkiz Kuleler'e düzenlenen terör saldırılarının kurbanları, yıkılan İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen anıt parkta anıldı. Törene ABD Başkanı Joe Biden katılmadı.
11.09.2023 Dünya
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde yerel basına konuşan eski ABD askerleri Afganistan'da görev yaparken aldıkları skandal emri kamuoyu ile paylaştı.
11.09.2023 Dünya
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu?
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu? 11 Eylül 2001 Salı günü, saldırganlar Amerikan yolcu uçaklarını kaçırmış ve New York'taki iki gökdelene çarparak binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.
11.09.2023 Dünya
ABD’de evde patlama: 5 ölü, 3 yaralı
ABD’de evde patlama: 5 ölü, 3 yaralı ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bulunan bir evde meydana gelen patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
13.08.2023 Haberler
ABD'de korku dolu anlar! 5 kişi hayatını kaybetti
ABD'de korku dolu anlar! 5 kişi hayatını kaybetti ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bulunan bir evde meydana gelen patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Yetkililer, patlamanın etkisi ile 3 evin yıkıldığını belirtti.
13.08.2023 Dünya
Gören şaştı kaldı! ABD'de evin ikinci katına araç girdi
Gören şaştı kaldı! ABD'de evin ikinci katına araç girdi ABD’nin Pennsylvania eyaletinde evin ikinci katına dalan aracı görenler büyük şaşkınlık yaşarken yetkililer sürücünün kasıtlı olarak eve doğru sürdüğünü açıkladı.
9.08.2023 Dünya
İnsan vücudu ne kadar sıcağa dayanabilir?
İnsan vücudu ne kadar sıcağa dayanabilir? Sıcak havaların etkisini sürdürdüğü şu günlerde bilim insanları insan vücudunun ne kadar sıcaklığa dayanabileceğini açıkladı.
6.08.2023 Dünya
ABD'de can pazarı! 4 ölü 3 kayıp
ABD'de can pazarı! 4 ölü 3 kayıp ABD’nin Pennsylvania eyaletinde meydana gelen selde 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kayboldu.
17.07.2023 Dünya
Fenerbahçe Beko'dan bir takviye daha! Nate Sestina resmen açıklandı
Fenerbahçe Beko'dan bir takviye daha! Nate Sestina resmen açıklandı Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, son olarak Türk Telekom forması giyen Nate Sestina'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Benzer Haber Etiketleri

Pennsylvania ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.