Philadelphia

Philadelphia

Son dakika Philadelphia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Philadelphia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Philadelphia haber sayfamızda...

Philadelphia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.171 philadelphia haberi bulunmuştur.
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri NBA’de normal sezon geçtiğimiz gece oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte Playoff ve Play-In eşleşmeleri de belli oldu.
15.04.2024 NBA
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.
10.04.2024 Dünya
ABD’den İsrail’e Refah taslağı
ABD’den İsrail’e Refah taslağı  Bir süredir Refah’a kara harekatını önleme konusunda girişimlerde bulunan Washington’ın, İsrail’e alternatif bir taslak önerdiği bildiriliyor. Bu arada Tel Aviv’in giderek yalnızlaştığı belirtiliyor.
1.04.2024 Gündem
Manchester City'den 14'lük yıldız adayına sözleşme!
Manchester City'den 14'lük yıldız adayına sözleşme! Manchester City'nin 14 yaşındaki on numarayı 5 milyon dolar karşılığında kadrosuna kattığı öğrenildi.
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Refah harekatı masada
Refah harekatı masada ABD, İsrail’in Refah’a kara harekatı düzenlememesi konusunda ısrar ederken, kentteki Hamas yöneticilerinin tespiti ve Gazze-Mısır sınırının kontrolünün sağlanması karşılığında bunun engellenmesi hedefleniyor.
21.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mart Cuma günü özel maçta karşılaşacağı Macaristan'ın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Marco Rossi tarafından belirlenen aday kadroda 25 futbolcu yer alıyor.
12.03.2024 Milli Takım
ABD Başkanı Biden'dan faiz indirimi mesajı
ABD Başkanı Biden'dan faiz indirimi mesajı ABD Başkanı Joe Biden, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek için harekete geçeceğini öngördü.
11.03.2024 Uzmanpara
İlyun Bürkev’e ABD’den ödül
İlyun Bürkev’e ABD’den ödül Genç piyanist İlyun Bürkev’e Amerika’dan ödül...
27.02.2024 Kültür Sanat
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Furkan Korkmaz'dan iddialar sonrası açıklama! Türkiye'ye geri dönecek mi?
Furkan Korkmaz'dan iddialar sonrası açıklama! Türkiye'ye geri dönecek mi? NBA'de 7 sezondur mücadele eden yıldız basketbolcu Furkan korkmaz, Pacers tarafından serbest bırakılmıştı. Milli basketbolcunun yeni takımı için sürpriz bir iddia gündeme gelirken Furkan Korkmaz açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 NBA
'Durdurulamaz düşman' İsrail için harekete geçti! İran değil başka bir ülke
'Durdurulamaz düşman' İsrail için harekete geçti! İran değil başka bir ülke İsrail'de bir radyo kanalına konuşan general, İsrail'i bekleyen en büyük tehlikelerden birini duyurdu. İran ile İsrail arasındaki gerilimden söz bile etmeyen General Yitzhak Brik bambaşka bir ülkeyi işaret ederek "Bizi yok etmeye hazırlanıyorlar" ifadesini kullandı.
12.02.2024 Dünya
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
İsrail'e 'Katyusha' füzesi şoku! Orta Doğu'da bir ilk yaşandı, Merkava tankı havaya uçtu
İsrail'e 'Katyusha' füzesi şoku! Orta Doğu'da bir ilk yaşandı, Merkava tankı havaya uçtu Yaklaşık 2 milyon nüfuslu Refah'a bütün orduyla saldırmayı planlayan İsrail Başbakanı Netanyahu ordusuna yeni bir emir verdi. Filistin kanadı ise bu emirle birlikte 'Philadelphia planı' olarak bilinen gelişmenin hayata geçeceğini söyledi. Hizbullah ise İsrail ordusuna 'Katyusha' füzesiyle saldırdı, söz konusu saldırı bir ilk niteliği taşıyor.
10.02.2024 Haberler
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini köprüye asan B.A. ile M.K. yakalanarak gözaltına alındı.
10.02.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail ordusuna giden son emir, katliam için tarih verdiler: Ramazan ayından önce bitirin
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail ordusuna giden son emir, katliam için tarih verdiler: Ramazan ayından önce bitirin Yaklaşık 2 milyon nüfuslu Refah'a bütün orduyla saldırmayı planlayan İsrail Başbakanı Netanyahu ordusuna yeni bir emir verdi. Filistin kanadı ise bu emirle birlikte 'Philadelphia planı' olarak bilinen gelişmenin hayata geçeceğini söyledi. Netanyahu ise İsrail ordusuna yolladığı talimatında bu Refah'ta çıkması beklenen geniş çaplı savaşın Ramazan ayından önce bitmesi gerektiğini belirtti.
10.02.2024 Dünya
Almanya Başbakanı Scholz ikizini buldu! Yer, ABD Senatosu: Boyları bile aynı
Almanya Başbakanı Scholz ikizini buldu! Yer, ABD Senatosu: Boyları bile aynı Ukrayna ve Orta Doğu'daki savaşı görüşmek üzere ABD'ye giden Almanya Başbakanı Olaf Scholz 'ikizini' bulup fotoğraf çektirdi. Söz konusu fotoğraf kısa sürede dünya medyasında ses getirdi.
10.02.2024 Dünya
NBA'de takas gerçekleşti! Furkan Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu
NBA'de takas gerçekleşti! Furkan Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın Indiana Pacers'a takaslandığı öğrenildi.
8.02.2024 NBA
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü NBA'de Boston Celtics, Atlanta Hawks'ı sahasında 125-117'lik skorla mağlup ederek Doğu Konferansı liderliğini sürdürdü.
8.02.2024 NBA
'ABD ekonomisi yumuşak bir inişe yaklaşıyor'
'ABD ekonomisi yumuşak bir inişe yaklaşıyor' Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker düşen enflasyona ve hala güçlü olan iş gücü piyasasına işaret ederek ABD ekonomisi için yumuşak bir inişin göründüğünü söyledi.
7.02.2024 Uzmanpara
Stephen Curry'nin 60 sayılık inanılmaz performansı Golden State Warriors‘a yetmedi!
Stephen Curry'nin 60 sayılık inanılmaz performansı Golden State Warriors‘a yetmedi! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Atlanta Hawks, sahasında Golden State Warriors‘ı mağlup ederken Stephen Curry'nin performansı maça damga vurdu.
4.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Philadelphia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.