Planör

Planör

Son dakika planör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan planör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan planör haber sayfamızda...

Planör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 planör haberi bulunmuştur.
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını
Bulutlara dokunan Cumhuriyet kadını Türk Hava Kurumu Paraşüt Kadın Milli Takımı’nda yer aldığı zaman hayali jet pilotu olmaktı. Havacılık tarihinde iz bırakan kadın pilotlardan Madelet Grabbe Başusta’nın hayat hikâyesini Cumhuriyet’in 100’üncü yılında genç kızlara rol model olması için hazırlanan belgeselden öğreniyoruz.
17.12.2023 Pazar
Demir Kubbe'yi uyutan sistem! İsrail basını: Ordumuz neden tespit etmedi?
Demir Kubbe'yi uyutan sistem! İsrail basını: Ordumuz neden tespit etmedi? Yüzlerce Hamas askeri paramotorlarla nasıl İsrail sınırından sızdı? Demir Kubbe neden vurmadı? BBC merak edilen sorularla ilgili geniş çaplı bir analiz yayınladı.
11.10.2023 Dünya
Hakkari Valiliği duyurdu! 7 gün yasak
Hakkari Valiliği duyurdu! 7 gün yasak Hakkari Valiliği, kentte gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, oturma eylemi gibi eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
18.09.2023 Gündem
Finali Türk Yıldızları yaptı! Nefes kesen anlar böyle kaydedildi
Finali Türk Yıldızları yaptı! Nefes kesen anlar böyle kaydedildi Eskişehir’de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nce bu yıl 8’incisi düzenlenen iki günlük hava gösterileri sona erdi. Türk Yıldızları’nı heyecanla izleyenler, o anları cep telefonlarına kaydetti.
17.09.2023 Haberler
Finali Türk Yıldızları yaptı! Nefes kesen anlar böyle kaydedildi
Finali Türk Yıldızları yaptı! Nefes kesen anlar böyle kaydedildi Eskişehir’de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nce bu yıl 8’incisi düzenlenen iki günlük hava gösterileri sona erdi. Türk Yıldızları’nı heyecanla izleyenler, o anları cep telefonlarına kaydetti.
17.09.2023 Gündem
Festivalin son gösterisi olan Solo Türk’ten muhteşem kapanış
Festivalin son gösterisi olan Solo Türk’ten muhteşem kapanış Eskişehir’de 2’ncisi düzenlenen THK Havacılık Festivali’nin son gününde Solo Türk izleyenleri kendine hayran bıraktı.
27.08.2023 Haberler
Solo Türk'ten nefes kesen gösteri! 'Uçamasak da onları izlemek yetiyor'
Solo Türk'ten nefes kesen gösteri! 'Uçamasak da onları izlemek yetiyor' Eskişehir’de 2’ncisi düzenlenen THK Havacılık Festivali’nin son gününde Solo Türk izleyenleri kendine hayran bıraktı.
27.08.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu konuştu: Yeni Menekşe ile göklerdeydim
Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu konuştu: Yeni Menekşe ile göklerdeydim Eskişehir’de düzenlenen THK Havacılık Festivali’nde uçuş yapan Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener konuştu. Semin Öztürk Şener yaptığı açıklamada, "Bu sene ise Yeni Menekşe ile göklerdeydim. Gerçekten benim için çok duygusal anlar burada olmak, buranın atmosferi çok başka." ifadelerini kullandı.
27.08.2023 Gündem
Avşa Adası'nda otluk arazide yangını
Avşa Adası'nda otluk arazide yangını Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda otluk arazide henüz bilinmeyen sebepten yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede, yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, alevler itfaiye ekiplerinin çalışması ile kontrol altına alındı.
15.07.2023 Haberler
Avşa Adası'nda otluk arazide yangını
Avşa Adası'nda otluk arazide yangını Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda otluk arazide henüz bilinmeyen sebepten yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede, yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, alevler itfaiye ekiplerinin çalışması ile kontrol altına alındı.
15.07.2023 Gündem
Hakkari Valiliği duyurdu!  15 gün yasak
Hakkari Valiliği duyurdu! 15 gün yasak Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
7.07.2023 Gündem
'Uçan kanat' yapısı Anka-3'te kullanıldı: En iyilere meydan okuyor
'Uçan kanat' yapısı Anka-3'te kullanıldı: En iyilere meydan okuyor Hava araçlarının en özel tasarımlarından biri 'uçan kanat' yapısı son olarak TUSAŞ'ın yerli imkanlarla geliştirdiği ANKA-3'te kullanıldı. Birçok ülke bu tasarım üzerinde çalışırken, Türkiye bu alanda 'en iyilere' meydan okuyan projesini başlattı.
26.06.2023 Ekonomi
Madelet Grabbe Başusta'nın hayatını konu alan belgeselin galası yapıldı
Madelet Grabbe Başusta'nın hayatını konu alan belgeselin galası yapıldı Türk havacılık tarihinin önemli kadın isimlerinden, Madelet Grabbe Başusta'nın hayatını konu alan 'Madelet-Rüzgara Karşı Uzun ve Cesur Bir Yürüyüşün Öyküsü' belgeselinin galası yapıldı.
9.06.2023 Kültür Sanat
Hakkari Valiliğinden yasaklanma kararı
Hakkari Valiliğinden yasaklanma kararı Hakkari Valiliği kentte yapılacak bazı eylem ve etkinlikleri 15 gün süreyle yasakladı.
13.02.2023 Gündem
Valilik duyurdu! Hakkari'de 15 günlük yasak
Valilik duyurdu! Hakkari'de 15 günlük yasak Hakkari Valiliği, 15 gün süreyle her türlü eylemlerin, etkinliklerin ve faaliyetlerin yapılmasının yasaklanması kararı alındığını duyurdu.
4.01.2023 Gündem
Valilik duyurdu! 14 günlük yasak kararı
Valilik duyurdu! 14 günlük yasak kararı Muş Valiliği, kentte yapılacak bazı eylem ve etkinlikleri 14 gün yasaklandığını duyurdu. 1 Ocak'ta başlayan olan yasak 14 Ocak'ta son bulacak.
3.01.2023 Gündem
Uçak Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Uçak Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Uçak günümüzde en çok kullanılan ulaşım araçlarından biridir. İlk uçak 20. yüzyılın başında Wright Kardeşler tarafından yapılmıştır. Önceleri sadece savaşlarda kullanılan uçaklar, 1940'lı yılların başından itibaren nakliye, ticaret ve taşımacılıkta da kullanılmaya başlanmıştır. Uçaklar, kanat, gövde, pervane ve iniş takımı olmak üzere 4 ana bölümden oluşur. Uçak kelimesinin bulmaca cevaplarını sizler için derledik.
19.07.2022 Eğitim
Türkiye'de ilk kez düzenlendi! Nefes kesen gösteri
Türkiye'de ilk kez düzenlendi! Nefes kesen gösteri İlk kez düzenlenen Türk Hava Kurumu Havacılık Festivali, Eskişehir’de seyircilere görsel şölen yaşattı.
25.06.2022 Gündem
Gökyüzünde şenlik var
Gökyüzünde şenlik var Türk Hava Kurumu 25-26 Haziran tarihlerinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde ‘THK Havacılık Festivali’ düzenleyecek.
24.06.2022 Kültür Sanat
Türkiye'de yarım asırlık efsane! İşte 'Baba'nın 2 kritik görevi...
Türkiye'de yarım asırlık efsane! İşte 'Baba'nın 2 kritik görevi... Türk Hava Kuvvetleri tarihi boyunca çok farklı tiplerde uçağa sahip oldu. Onlarca farklı uçak modeli içinde bazı modeller sıyrılarak efsane haline geldi. Bunlardan biri de "Baba" lakaplı F-4 Phantom II. Efsane uçağın Türk Hava Kuvvetleri kariyeri, havacılık fotoğrafçısı Cem Doğut tarafından kitaplaştırıldı.
9.06.2022 Gündem
Azerbaycan’da TEKNOFEST rüzgârı esti, yüz binler TEKNOFEST’i kucakladı
Azerbaycan’da TEKNOFEST rüzgârı esti, yüz binler TEKNOFEST’i kucakladı Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de sona erdi. Bu yıl ilk kez yurt dışına açılarak uluslararası arenaya taşınan, 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen TEKNOFEST’i 4 gün boyunca 300 bin kişi ziyaret etti. Bakü Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park'ta gerçekleştirilen festivalde 10 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarında dereceye girenler ödüllerini Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sn. İlham Aliyev’den aldı. Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın da katıldığı TEKNOFEST, Azerbaycanlılar tarafından çok büyük ilgi gördü. Yarışmalarda dereceye girenlere toplamda 260 bin Azerbaycan Manatı ödül verildi.
30.05.2022 Vitrin
TEKNOFEST Azerbaycan için geri sayım başladı, son 30 gün
TEKNOFEST Azerbaycan için geri sayım başladı, son 30 gün Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez uluslararası olarak Azerbaycan’da gerçekleştiriliyor. 26-29 Mayıs tarihleri arasında Bakü Crystal Hall ve Hazar Denizi kıyısındaki Ulusal Parkta düzenlenecek olan TEKNOFEST coşkusu için son 30 güne girilirken, hazırlıklar da büyük bir heyecan ve özveriyle devam ediyor. TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Azerbaycan Cumhuriyeti Dijital Gelişim ve Ulaştırma Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde gerçekleştiriliyor.
26.04.2022 Vitrin
TEKNOFEST Azerbaycan için geri sayım başladı
TEKNOFEST Azerbaycan için geri sayım başladı Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez uluslararası olarak Azerbaycan’da gerçekleştiriliyor.
26.04.2022 Teknoloji
Hakkari'de 15 günlük yasaklama kararı
Hakkari'de 15 günlük yasaklama kararı Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
19.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Planör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.