Polis Şiddeti

Polis Şiddeti

Son dakika polis şiddeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis şiddeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis şiddeti haber sayfamızda...

Polis Şiddeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.927 polis şiddeti haberi bulunmuştur.
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi Almanya’nın başkenti Berlin’de İsrail’in Filistin’de düzenlediği saldırıları protesto eden binlerce Filistin destekçisi buluştu. Fransa’nın başkenti Paris’te, İsrail’in saldırılarına ara vermeden devam ettiği Filistin için bir kez daha destek yürüyüşü düzenlendi. Öte yandan ABD’nin başkenti Washington DC’de binlerce kişi Filistin’e destek için toplandı, İsrail'in saldırıları protesto edildi.
5.11.2023 Dünya
'Arabadan çık' deyip vurdular! Tek el silah sesi duyuldu
'Arabadan çık' deyip vurdular! Tek el silah sesi duyuldu Süpermarket önünde polisler tarafından etrafı sarılan aracın sürücüsü, inmeyi reddedip gaz pedalına bastı. Bu sırada polislerden biri ateş açtı, çığlıklar yükseldi. ABD, hamile kadının vurulduğu görüntüyü konuşuyor.
2.09.2023 Dünya
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı
Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd davasında yeni gelişme! Karar açıklandı ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru Tou Thao, hakkında karar verildi. Eski polis memuru Thao mahkemede açıklama yaptı.
7.08.2023 Dünya
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri ABD Adalet Bakanlığı 3 sene önce George Floyd’un öldürüldüğü Minneapolis’te polisin, siyahilere 9, kızılderililere ise 13,9 kat daha fazla şiddet uyguladığını açıkladı.
16.06.2023 Dünya
Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada!
Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada! ABD'de polis tarafından hastaneye götürülen kadın ettiği küfür ve hakaretlerin ardından noktayı tükürerek koydu. Polisin tepkisi ise yumruk atmak oldu, her şey kameralar tarafından kaydedildi.
10.06.2023 Dünya
Şoke eden görüntü! 11 yaşındaki çocuğa 50 bin volt elektrik verdiler
Şoke eden görüntü! 11 yaşındaki çocuğa 50 bin volt elektrik verdiler İskoçya'da kayıtlara geçen ve 11 yaşındaki bir çocuğa yapılan akıllara zarar uygulama kameraya yansıdı. Söz konusu görüntü kısa sürede infial yarattı.
15.05.2023 Dünya
İngiltere'de skandal! 'Kadına şiddet' şikayetlerinin yüzde 90'ı incelenmemiş
İngiltere'de skandal! 'Kadına şiddet' şikayetlerinin yüzde 90'ı incelenmemiş İngiltere ve Galler'de kadınlara şiddet uygulayan polislerle ilgili şikayetlerinin yüzde 90'ının incelenmediği ve davayla sonuçlanmadığı ortaya çıktı.
14.03.2023 Dünya
Türkiye'den ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı!
Türkiye'den ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, ABD'de polis şiddeti sonrasında ülkede yaşanan protestolar ve ırkçı saldırılar nedeniyle seyahat uyarısı yaptı. Bakanlık ayrıca bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yayınladı.
28.01.2023 Gündem
Kadın, hayat, özgürlük
Kadın, hayat, özgürlük İran’da Mahsa Amini’nin başını belirtilen kurallara göre örtmediği gerekçesiyle gözaltındayken uğradığı polis şiddeti sonrası hayatını kaybetmesinin ardından başlayan protestolar güç kaybetmeden sürüyor.
27.01.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu serbest bırakıldı
Ünlü oyuncu serbest bırakıldı İran’da Mahsa Amini’nin saçlarını tamamen kapatmadığı için tutuklanıp gözaltındayken polis şiddeti nedeniyle ölmesini protesto etmek için başlayan gösteriler, pek çok sanatçının desteğiyle devam ediyor.
7.01.2023 Kültür Sanat
Diyarbakır'da 'polis şiddeti' iddiasına soruşturma
Diyarbakır'da 'polis şiddeti' iddiasına soruşturma Diyarbakır Valiliği, 'polis şiddeti' başlığıyla bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan görüntülere ilişkin yaptığı açıklamada, şüphelinin arka cebindeki bıçağın alınması sırasında mukavemet göstermesi üzerine, bir kolluk görevlisinin parmağının kesildiği ve şüphelinin etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı sırada orantısız güç kullandığı belirlenen 2 personelin açığa alındığı bildirildi.
2.01.2023 Gündem
Polis şiddeti Selanik'i karıştırdı
Polis şiddeti Selanik'i karıştırdı Yunanistan'ın Selanik kentinde Roman asıllı 16 yaşındaki bir gencin polis tarafından vurulması üzerine şiddet olayları yaşandı. Polis, genci vuran memurun gözaltına alındığını duyurdu.
6.12.2022 Dünya
İran rejimi 13 tiyatrocuyu tutukladı
İran rejimi 13 tiyatrocuyu tutukladı İran’da Mahsa Amini’nin 16 Eylül’de polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından kadınların öncülüğünde başlayan özgürlük ayaklanmaları ilk ayını geride bırakırken rejim de giderek sertleşiyor.
28.10.2022 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop: Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi dışarıda bırakmak AB’nin çıkarına değil
TBMM Başkanı Şentop: Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi dışarıda bırakmak AB’nin çıkarına değil TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Almanya Federal Meclis Başkanı Barbel Bas ile bir araya geldi. Şentop görüşmede, “FETÖ ile mücadelemizde Alman makamlarından artık somut ve etkili bir iş birliği bekliyoruz” ifadelerini kullanarak, “Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi dışarıda bırakmaya çalışan enerji projelerinin AB’nin çıkarına olmadığını da vurgulamak istiyorum” dedi.
25.10.2022 Siyaset
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti
ABD'nin konuştuğu dava! Suçlamayı kabul etti ABD'nin Minnesota eyaletinde orantısız güç kullanarak siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in yanında bulunan eski polis memuru J. Alexander Kueng hakkındaki suçlamayı kabul etti.
24.10.2022 Dünya
ABD'de gözaltına alınan şüpheliyi döven polisler kovuldu
ABD'de gözaltına alınan şüpheliyi döven polisler kovuldu ABD’nin Arkansas eyaletinde bir şüpheliyi yere yatırıp darp eden 3 polisten 2’sinin görevden uzaklaştırıldığı diğerinin ise idari izne çıkarıldığı belirtildi.
22.08.2022 Haberler
ABD'de tartışılan görüntüler! 17 yaşındaki genç defalarca yumruklandı
ABD'de tartışılan görüntüler! 17 yaşındaki genç defalarca yumruklandı ABD’nin Illinois eyaletinde üzerinde silah bulunduğu iddia edilen ve trafik denetimi sırasında polisten kaçan 17 yaşındaki genç, polis tarafından yere yatırılarak defalarca yumruklandı.
31.07.2022 Dünya
Sekiz polis 60 el ateş etti! Şoke edici görüntüler...
Sekiz polis 60 el ateş etti! Şoke edici görüntüler... ABD'nin Ohio eyaletindeki Akron şehrinde Jayland Walker isimli bir siyahın 60'tan fazla kez vurularak öldürülmesiyle sonuçlanan kovalamacanın videosu dün polis tarafından yayımlandı.
4.07.2022 Dünya
Hindistan'da Müslüman gençlere gözaltında işkence
Hindistan'da Müslüman gençlere gözaltında işkence Uttar Pradesh'te gözaltına alınan göstericilere polisin acımasızca dayak attığı görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı.
17.06.2022 Dünya
Türk aile kabusu yaşadı! Alman polisi evi bastı, öldüresiye dövdü
Türk aile kabusu yaşadı! Alman polisi evi bastı, öldüresiye dövdü Almanya'nın Köln kentinde yaşayan Erkan Küçük, evinde Alman özel harekat polisi tarafından dövülerek hastanelik edildi. Alman polisi Küçük'ün eşine de silah doğrultup başörtüsü takmasına izin vermedi. İşte haberin ayrıntıları...
20.05.2022 Haberler
Türk aile kabusu yaşadı! Alman polisi evi bastı, öldüresiye dövdü
Türk aile kabusu yaşadı! Alman polisi evi bastı, öldüresiye dövdü Almanya'nın Köln kentinde yaşayan Erkan Küçük, evinde Alman özel harekat polisi tarafından dövülerek hastanelik edildi. Alman polisi Küçük'ün eşine de silah doğrultup başörtüsü takmasına izin vermedi. İşte haberin ayrıntıları...
20.05.2022 Dünya
Eski Savunma Bakanı Esper: Trump demokrasi için tehlike teşkil ediyordu
Eski Savunma Bakanı Esper: Trump demokrasi için tehlike teşkil ediyordu Eski ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Donald Trump'ın demokrasi için tehlike teşkil ettiğine inandığını belirterek eylemlerinin geçen yıl Kongre binasındaki ayaklanmaya yol açtığını öne sürdü.
11.05.2022 Dünya
Dehşete düşüren görüntüler! Almanya’da polisin yumrukladığı kişi öldü
Dehşete düşüren görüntüler! Almanya’da polisin yumrukladığı kişi öldü Almanya’nın Mannheim kentinde polisin kontrol altına almaya çalışırken yumrukladığı kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
2.05.2022 Dünya
Elon Musk, Kanadalı kamyoncuları savundu
Elon Musk, Kanadalı kamyoncuları savundu Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, internet üzerinden bağış toplama platformu GoFundMe'yi topa tuttu.
6.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Polis Şiddeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.