Quick Sigorta

Quick Sigorta

Son dakika quick sigorta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan quick sigorta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan quick sigorta haber sayfamızda...

Quick Sigorta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 quick sigorta haberi bulunmuştur.
Finansal sigortalar hızlı büyüyor
Finansal sigortalar hızlı büyüyor ATO ve Quick Sigorta iş birliğiyle düzenlenen ‘Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası’ toplantısında bina tamamlama sigortası, fatura koruma sigortası ve kefalet sigortası hakkında bilgi verildi.
12.02.2024 Sigorta
‘Sigortasız kentsel dönüşüm olmaz’
‘Sigortasız kentsel dönüşüm olmaz’ Sigortasız bir kentsel dönüşümün gerçekleşemeyeceğini ifade eden Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Önümüzdeki dönemin en büyük gündem maddelerinden bir tanesi kentsel dönüşüm olacak” dedi.
25.12.2023 Sigorta
3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek
3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek Türkiye’nin sigorta şirketleri iştiraki olan MHR GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı ve 3.3 milyon katılımcıyla halka arzda en yüksek yatırımcı sayısına ulaşan GYO oldu.
26.10.2023 Sigorta
MHR GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı
MHR GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) dün Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreniyle Yıldız Pazarda ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı.
19.10.2023 Ekonomi
Halka arzla kentsel dönüşüme odaklanacak
Halka arzla kentsel dönüşüme odaklanacak Maher Yatırım Holding bünyesinde bulunan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın iştiraki olan MHR GYO, halka arz ediliyor.
13.10.2023 Ekonomi
‘Sigortalı kentsel dönüşüm’ hız katar
‘Sigortalı kentsel dönüşüm’ hız katar Kentsel dönüşüm sırasında oluşan soru işaretlerini ‘sigortalı kentsel dönüşüm’ün tamamen ortadan kaldırıp sürece hız vereceği belirtiliyor.
19.09.2023 Sigorta
KOBİ’lere özel takviye sunuyor
KOBİ’lere özel takviye sunuyor Quick Sigorta, sağlık sigortalarındaki etkinliğini artırdı. KOBİ’lere özel hazırlanan Oksijen Plus, sektörün ilk ve tek hibrit grup sağlık sigortası olma özelliğini taşıyor. Oksijen Plus ile dört teminat bir arada sunulurken 35 kritik hastalık için ise anında tazminat almak mümkün.
21.07.2023 Sigorta
Ürününü geliştirdi
Ürününü geliştirdi Geçen yıl Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı piyasaya sunan Quick Sigorta, bu kez ürünü geliştirerek daha da cazip hale getirdiğini duyurdu.
16.06.2023 Sigorta
‘Bina tamamlama sigortası ön plana çıktı’
‘Bina tamamlama sigortası ön plana çıktı’ Quick Sigorta ile başladıkları yolculukta finans alanında alışılmışın dışında bir yapılanma içerisinde olduklarını belirten Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Türkiye’ye model olabilecek bir yapı oluşturuyoruz. Sigorta şirketlerimizin fon yaratma kapasitesi ve finansal ekosistemimizle kentsel dönüşüme ve gayrimenkul projelerine ilgi duyuyoruz. Bina tamamlama sigortaları gibi enstrümanları birlikte kullanmak için gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketine ve onun geliştireceği projelere ihtiyacımız var” dedi.
16.05.2023 Sigorta
Maher Holding çalışanlarıyla ‘yeniliğe doğru’ toplandı
Maher Holding çalışanlarıyla ‘yeniliğe doğru’ toplandı 2023’ü ‘değişim, dönüşüm, etkileşim’ yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul Bosphorus’ta düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.
24.04.2023 Sigorta
‘Zor günleri beraber aşarız’
‘Zor günleri beraber aşarız’ ‘Türkiye Tek Yürek’ yardım gecesinde yayına telefonla bağlanan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, ülke olarak en büyük felaketlerden birini yaşamanın üzüntüsü içerisinde ülkemize başsağlığı dilerken, sigortacıların kara gün dostu olduğunu ve bu zor günlerin birlikte aşılacağının mesajını verdi.
24.02.2023 Sigorta
12 aya kadar taksit sunuyor
12 aya kadar taksit sunuyor Trafik sigortaları dahil tüm branşlardaki Quick Sigorta poliçelerine 12 ay taksit imkânı sunan Quick Finans Poliçe Prim Kredisi ile sigortalılar, satın alacakları poliçelerin primlerini kredi ile ödeme imkanına kavuştu.
25.01.2023 Sigorta
MHR Gayrimenkul halka açılma yolunda
MHR Gayrimenkul halka açılma yolunda Maher Holding Sigorta Grubu’nu oluşturan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın %100 hissedarı olduğu MHR Gayrimenkul Yatırımları, halka açılma yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı.
23.12.2022 Sigorta
Eğitime dev katkı
Eğitime dev katkı Quick Sigorta Gülseren–Hüseyin Doğan İlkokulu, 24 Kasım’da açıldı. Maher Holding Başkanı Erdemoğlu, sigorta şirketlerinin sosyal sorumluluk projelerinin artmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
5.12.2022 Sigorta
Quick Sigorta HSSK  üçüncü kez şampiyon
Quick Sigorta HSSK üçüncü kez şampiyon Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Yat Yarışları’nda Quick Sigorta HSSK üst üste üçüncü kez şampiyon oldu.
21.11.2022 Ekonomi
Tamamlayıcı sağlık sigortasında artış
Tamamlayıcı sağlık sigortasında artış Son yıllarda tamamlayıcı sağlık sigortası başta olmak üzere sağlık sigortalı sayısında önemli bir artış yaşandığını belirten Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Tamamlayıcı sağlık sigortasında prim üretimi yaklaşık yüzde 143 yükseldi” dedi.
24.10.2022 Sigorta
Quick Sigorta gümüş ödül aldı
Quick Sigorta gümüş ödül aldı Finans sektöründeki pazarlama başarılarını ve en inovatif projelerini ödüllendiren Sardis Awards, bu yılın kazananlarını Simge Fıstıkoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleştirilen ödül gecesinde açıkladı.
19.10.2022 Sigorta
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive
Quick Sigorta Balıkesir Motofest’te katılımcı rekoru
Quick Sigorta Balıkesir Motofest’te katılımcı rekoru Türkiye’nin en önemli motosiklet festivallerinden 10. Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, Quick Sigorta sponsorluğunda 10’uncu kez motosiklet tutkunlarıyla buluştu.
25.08.2022 Sigorta
Quick Sigorta’dan otonom otobüs teknolojisine yatırım
Quick Sigorta’dan otonom otobüs teknolojisine yatırım Quick Sigorta, 2018 yılında kurulan Amerika merkezli Türk teknoloji şirketi olan ADASTEC’in, Seviye 4 otonom araç projesine yatırım yapıyor.
12.08.2022 Sigorta
Quick Finans faaliyete hazır
Quick Finans faaliyete hazır Türkiye’de bir sigorta grubu tarafından kurulan ilk finansman şirketi Quick Finansman A.Ş., BDDK’dan faaliyet izni onayını alarak sektöre adım attı.
20.07.2022 Sigorta
Quick Sigorta Aliağa 2Teker Festivali’nde
Quick Sigorta Aliağa 2Teker Festivali’nde Quick Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı, ALMOB Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Kulübü’nün girişimleriyle organize edilen ve İzmir Aliağa Belediyesi tarafından desteklenen Aliağa 2Teker Festivali 3-5 Haziran arasında Ağapark’ta gerçekleşti.
10.06.2022 Sigorta
Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor
Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor 12 Mayıs 2017’de ilk poliçesini düzenleyen Quick Sigorta beşinci yaşını kutluyor. Yapılan açıklamaya göre kurulduğu günden beri sektöre getirdiği yeniliklerle sayısız ödüle layık görülen Quick Sigorta, yeni yaşını büyük başarılarla karşılıyor.
23.05.2022 Sigorta
Maher Grubu’nda yeni atamalar yapıldı
Maher Grubu’nda yeni atamalar yapıldı 2021 yılında büyüme stratejilerine uygun olarak yeni sektörler ve şirketleri gruba dahil ederek büyüme atağına hız kesmeden devam eden Maher Holding Sigorta Grubu’nda yeni atamalar gerçekleşti.
25.04.2022 Sigorta
Sağlıkta ömür boyu yenileme garantisi
Sağlıkta ömür boyu yenileme garantisi Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, tamamlayıcı sağlık sigortalarında uzun süre beklemeden ömür boyu yenileme garantisi alınabilmesinin ilgiyi artırdığını söyledi.
18.04.2022 Sigorta

Benzer Haber Etiketleri

Quick Sigorta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.