Rıza

Rıza

Son dakika rıza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rıza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rıza haber sayfamızda...

Rıza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.526 rıza haberi bulunmuştur.
Necmi'den sert tepki
Necmi'den sert tepki Cihan (Kubilay Aka) Reyyaz (Selim Erdoğan) ile konuştuklarını Necmi (Onur Akbay), Nusret (Rıza Kocaoğlu) ve Berzan (Fatih Yücebağ) ile paylaştı. Reyyaz’ın işlerin başına kendilerini geçireceğini ama Aleyna’yı öldürme şartını öne sürdüğünü açıkladı. Eğer Aleyna’yı öldürürlerse daha önce Sırat’ın olan ne varsa onların olacağını söyleyen Cihan’a Nusret’in “Süper lige çıkacağız yani” demesi Necmi’yi çileden çıkarttı. Necmi “Top mu oynuyoruz biz burada?” diyerek arkadaşlarına sert tepki gösterdi.
10.05.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi
'İnci Taneleri'nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir'in kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
10.05.2024 Cadde
İpler Umut’un elinde
İpler Umut’un elinde Umut, ipleri eline aldığı bu bölümde babasının yeniden yargılanmasını sağladı. Baba-oğulun kucaklaşması izleyicilerin yüreklerini ısıttı.
10.05.2024 Cadde
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kararı! Cezası belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verdi.
9.05.2024 Fenerbahçe
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı - 2
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı - 2 Arka Sokaklar 674. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Mesut için ölüm fermanı çıkılıyor!
9.05.2024 Televizyon
İnci Taneleri 14. Bölüm 2. Fragman
İnci Taneleri 14. Bölüm 2. Fragman Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. ‘İnci Taneleri’ dizisine katılan Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, Nehir’in (Sera Kutlubey) yıllar içerisinde yaşadıklarını netleştirecek.
9.05.2024 Televizyon
Beşiktaş'ta nöbetçi doktor Serdar Topraktepe!
Beşiktaş'ta nöbetçi doktor Serdar Topraktepe! Beşiktaş’ta Fernando Santos’un yerine geçici olarak göreve getirilen Serdar Topraktepe teşhis ve tedavide tam isabet sağladı. Kartal’ı kupada finale taşıyan nöbetçi teknik adam performansıyla alkış topladı.
9.05.2024 Beşiktaş
'İnci Taneleri’nde Nehir’in sırrı çözülecek!
'İnci Taneleri’nde Nehir’in sırrı çözülecek! Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. ‘İnci Taneleri’ dizisine katılan Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, Nehir’in (Sera Kutlubey) yıllar içerisinde yaşadıklarını netleştirecek.
9.05.2024 Cadde
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular Dolandırıcılar ‘change araç’ yöntemiyle mağduriyet yaratmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaşandı. Muayeneden geçmiş Porsche marka aracın aslında change işlemine sokulduğunu tespit eden oto ekspertiz uzmanı Eyüp Yavuz, hileyi ele veren 'ürün takip numarası'nı açıkladı.
9.05.2024 Ekonomi
Taş Kağıt Makas'ta Alev gördüklerine, Rüya duyduklarına inanamadı! Rıza tekrardan yargılanacak
Taş Kağıt Makas'ta Alev gördüklerine, Rüya duyduklarına inanamadı! Rıza tekrardan yargılanacak Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' onuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
9.05.2024 Cadde
Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi
Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi Muhteşem bir anne, oyuncu, sunucu ve kendi deyimiyle ev hanımı… Işıl ışıl gözleri, tüm yorgunluğu ve uykusuzluğuna rağmen bitmeyen enerjisiyle karşımdaydı Burcu Kara. Arka Sokaklar dizisine bu sezon Seval komiser rolüyle dahil oldu. Bu farklı karakter onun için de çok özel…
8.05.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Dünyanın en pahalı baharatını ekti! Kilosu 200 bin lira
Dünyanın en pahalı baharatını ekti! Kilosu 200 bin lira Elazığlı mühendis Bayram Çalışkan, 4 yıl önce Safranbolu'da keşfettiği safran bitkisiyle başladığı tarımsal faaliyetlerde başarıya ulaştı. Çalışkan'ın, gramı 200 liraya satılan safranı hem yüksek fiyatıyla hem de sağlık faydalarıyla dikkat çekiyor.
7.05.2024 Ekonomi
Kupon ile nutuk kampanyası aydınlatma metni
Kupon ile nutuk kampanyası aydınlatma metni Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. (Bundan sonra “Milliyet” veya “Şirket” olarak anılacaktır.) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” ya da “Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında Kupon ile Nutuk Kampanyasına katılımınız doğrultusunda kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili sizlere bilgi vermek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.
6.05.2024 Vitrin
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi, 1982 yılında film severlerle buluştu. Türk sinemasının sevilen ve yıllardır da ilgi ile izlenen Yedi Bela Hüsnü filminin başrolünde Kemal Sunal, Oya Aydoğan ve Şevket Altuğ yer alıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
5.05.2024 Cadde
Turan Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
Turan Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu Uluslararası Turan Film Festivali Ödül Töreni, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda yapıldı.
4.05.2024 Ege
Edirne'de 112'yi arayan kişi  'Çok ölü var' diyerek mezarlığa ambulans istedi!
Edirne'de 112'yi arayan kişi 'Çok ölü var' diyerek mezarlığa ambulans istedi! Edirne 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrıların yüzde 58’i gereksiz aramalardan oluşurken, arayanların talepleri ise "pes" dedirtti.
4.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap buldu. Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.
3.05.2024 Cadde
Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein yeniden yargılanacak
Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein yeniden yargılanacak Weinstein, New York'ta çektiği 23 yıllık hapis cezasının geçen hafta yüksek mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından Manhattan'daki Bellevue Hastanesi'ne nakledilmişti.
2.05.2024 Dünya
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı!
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı 'Hep Sonradan' şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
2.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rıza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.