Rıza Bey Apartmanı

Rıza Bey Apartmanı

Son dakika rıza bey apartmanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rıza bey apartmanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rıza bey apartmanı haber sayfamızda...

Rıza Bey Apartmanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 rıza bey apartmanı haberi bulunmuştur.
Deprem acısı iyilik hareketine döndü
Deprem acısı iyilik hareketine döndü Yaklaşık 3 yıl önce yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nda hayatını kaybeden ikiz kardeşler Sayra ve Çınar’ın annesi Tülin Batmaz’ın çocujları adına başlattığı ‘iyilik ikizim’ hareketi, depremzedelerin yaralarını sarmaya başladı.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Depreme hazırlık terörle mücadele kadar önemlidir
Bakan Kurum: Depreme hazırlık terörle mücadele kadar önemlidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir programı kapsamında 'Türkiye yüzyılında şehirleri fark et, inşa et' temasıyla düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Türkiye İstişare Toplantısı'na katıldı. Bakan Kurum yaptığı açıklamada "81 ilimizin tamamında, sürdürülebilir kentsel dönüşümü; hızlı, yerinde ve gönüllü ilkeleriyle yürütüyoruz. Depreme hazırlık, kentsel dönüşüm terörle mücadele kadar önemlidir." dedi.
20.01.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi
Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir’de, 2 yıl önceki depremde yıkılan binaların yerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konutlarda oturan aileleri ziyaret etti. Bakan Kurum ziyaret sonrası karnelerini gösteren depremzede çocuklara hediyeler verdi.
20.01.2023 Ekonomi
Rıza Bey Apartmanı davasında yeni gelişme! Ağır cezada yargılanacaklar
Rıza Bey Apartmanı davasında yeni gelişme! Ağır cezada yargılanacaklar İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 23'üncü Ceza Dairesi, Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6'lık depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı ile ilgili haklarında 'görevi kötüye kullanma' suçundan 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açılıp, yargılanan o dönemki kamu görevlileri Gamze E. (52) ve Mehmet Ali U.'nun (69) ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına karar verdi.
16.01.2023 Gündem
Depremde 36 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı inşaatında çalışan işçiler tespit edilecek
Depremde 36 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı inşaatında çalışan işçiler tespit edilecek İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı 2'si tutuklu 13 sanığın yargılandığı Rıza Bey Apartmanı davasında mahkeme heyeti, inşaatta çalışan işçilerin tespit edilip, tanık olarak dinlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.
11.11.2022 Gündem
Depremde yiten canlar Narlıdere’de unutulmadı
Depremde yiten canlar Narlıdere’de unutulmadı İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Sayra ve Çınar’ın ev sahipliğinde, İzmir Depremi Farkındalık Gecesi düzenlendi.
4.11.2022 Ege
İzmir depremin sembolü olmuştu! Ayda'nın babası, geçen 2 yılı anlattı
İzmir depremin sembolü olmuştu! Ayda'nın babası, geçen 2 yılı anlattı İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde eşini kaybeden, kızı Ayda’ya tam 91 saat sonra ulaşan Uğur Gezgin, depremin 2. yıl dönümünde acılarının hala taze olduğunu söyledi. Rıza Bey Apartmanı davasını takip ettiklerini belirten Gezgin, “Kim sorumluysa bulunsun, en ağır cezayı alsın istiyoruz. Biz bu binaya güvenerek ev almıştık. Kimse bu evin çürük olduğuna inanmazdı” dedi.
28.10.2022 Gündem
Rıza Bey Apartmanı davasında tutuklu sanıkların tahliye talebine ret
Rıza Bey Apartmanı davasında tutuklu sanıkların tahliye talebine ret İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı Rıza Bey Apartmanı davasının tutuklu sanıkları mimar Ali Serdar Bayram ile yapı müteahhidi Hasan Hüseyin Özkan, suçsuz olduklarını savunup tahliye talep etti. Mahkeme, talepleri reddetti.
30.09.2022 Gündem
Rıza Bey Apartmanı davasında 2 kamu görevlisi için hapis cezası istendi
Rıza Bey Apartmanı davasında 2 kamu görevlisi için hapis cezası istendi İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı davasında kamu görevlileri Gamze E. (51) ve Mehmet Ali U. (68) hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçundan 2’şer yıla kadar hapis cezası istendi.
13.09.2022 Gündem
Rıza Bey Apartmanı davasında 'reddi heyet' talebine ret
Rıza Bey Apartmanı davasında 'reddi heyet' talebine ret İzmir'deki büyük depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı davasında, 2'si tutuklu 9 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme başkanı, geçen celse müşteki avukatlarınca yapılan ‘reddi heyet' talebinin reddedildiğini açıkladı.
8.04.2022 Gündem
'Rıza Bey Apartmanı' davasında mahkeme heyetinin reddi talebi
'Rıza Bey Apartmanı' davasında mahkeme heyetinin reddi talebi İzmir'deki büyük depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı ile ilgili açılan davada, müşteki avukatları, 'mahkeme heyetinin reddi' talebinde bulundu. Tarafsız olduklarını belirten heyet, talebin değerlendirilmesi için dosyayı İzmir 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.
10.02.2022 Gündem
Deprem konutlarının teslimi ay sonunda tamamlanacak
Deprem konutlarının teslimi ay sonunda tamamlanacak AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi...
18.01.2022 Ege
İzmir depreminde hayatını kaybedenler için anma gecesi
İzmir depreminde hayatını kaybedenler için anma gecesi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde merkez üssü Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 75 saat sonra cansız bedenlerine ulaşılan ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz ile diğer vatandaşlar için anma gecesi düzenlendi.
2.11.2021 Haberler
İzmir depreminde hayatını kaybedenler için anma gecesi
İzmir depreminde hayatını kaybedenler için anma gecesi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde merkez üssü Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 75 saat sonra cansız bedenlerine ulaşılan ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz ile diğer vatandaşlar için anma gecesi düzenlendi.
2.11.2021 Gündem
Mucize bebeğe ziyaret
Mucize bebeğe ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir depremin birinci yılı dolayısıyla Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan “mucize bebek” Ayda Gezgin’i ve ailesini ziyaret etti.
1.11.2021 Ege
İzmir'de, depremde kaybedilen 117 kişi anıldı
İzmir'de, depremde kaybedilen 117 kişi anıldı İzmir'de, geçen yıl 30 Ekim'de meydana gelen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden 117 kişi anıldı. Depremde 37 kişinin hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı'nın önüne karanfil bırakıldı, Bayraklı’da deprem parkı olarak yenilenen Hasan Ali Yücel Parkı’nda 30 Ekim Deprem Anıtı’nın açılışı yapıldı. Depremde hayatını kaybedenlerin anısına gökyüzüne 117 beyaz balon bırakıldı.
30.10.2021 Gündem
AK Partili Dağ, İzmir'deki depremin sembol ismi Ayda'yı ziyaret etti
AK Partili Dağ, İzmir'deki depremin sembol ismi Ayda'yı ziyaret etti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de meydana gelen depremde en fazla yıkımın olduğu Bayraklı'da yeni inşaatların yapımının hızla sürdürüldüğünü, kasım sonu itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 649 konutu hak sahiplerine teslim etmesinin planlandığını belirtti.
30.10.2021 Gündem
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ Depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuşan Ayda’nın babası Uğur Gezgin, “Acımız hâlâ taze. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Deprem bilincinin oluşması şart. Hâlâ hasarlı binalarda oturan insanlar var” dedi
30.10.2021 Gündem
Alpgündüz kardeşler Bornova’da yaşıyor!
Alpgündüz kardeşler Bornova’da yaşıyor! Bornova Belediyesi, 30 Ekim 2020 depreminde Rıza Bey Apartmanı’nda yaşamını yitiren ikizler Sayra ve Çınar Alpgündüz’ün anısına sahip çıktı, adlarını Atatürk Kitaplığı’ndaki çocuk odasına verdi
27.10.2021 Ege
Kansere inat  yaşasın hayat!
Kansere inat yaşasın hayat! Pankreas kanseri olan Badminton Milli Takım Antrenörü Aygül Aydoğmuş, sporcular yetiştirmeye devam ediyor. İzmir’de de Olcay Maşa, ikinci kez hayatta kalmayı başardı
25.10.2021 Ege
Önce kanser sonra deprem! 'Ben bir mucizeyim'
Önce kanser sonra deprem! 'Ben bir mucizeyim' İzmir’de zorlu bir tedavi sürecinin ardından lenf kanserini yenen Olcay Maşa (46), depreme İzmir’de 37 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı'nda yakalandı. Birinci kattaki diş polikliniğinde Seferihisar ilçesindeki kız kardeşi ile görüntülü konuştuğu sırada depremi fark edip ablası ile bina yıkılmadan saniyeler önce dışarıya çıkmayı başaran Olcay Maşa "Basamakları ikişer, üçer indim. Duvarlar patır patır açılıyordu. Üzerimize molozlar düşüyordu" dedi.
24.10.2021 Gündem
‘Sesten korkup kucağıma kaçıyor’
‘Sesten korkup kucağıma kaçıyor’ İzmir’de geçen yıl 30 Ekim’de meydana gelen depremde 36 kişinin yaşamını yitirdiği Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında eşi Fidan Gezgin’i (38) kaybeden, 4 yaşındaki kızı Ayda Gezgin de 91 saat sonra mucize biçimde kurtarılan Uğur Gezgin (41), “11 ay oldu.
4.10.2021 Ege
İzmir depreminin simgesi Ayda'nın babası konuştu
İzmir depreminin simgesi Ayda'nın babası konuştu İzmir'de geçen yıl 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin yaşamını yitirdiği Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında eşi Fidan Gezgin'i kaybeden, 4 yaşındaki kızı Ayda Gezgin ise 91 saat sonra mucize şekilde kurtarılan Uğur Gezgin (41), aradan geçen 11 aylık süreçle ilgili DHA'ya konuştu. Kızı Ayda ve deprem sırasında okulda olduğu için kurtulan oğlu Atakan Gezgin (9) ile birlikte yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirten Gezgin, çocuklarına sarılarak yaşama tutunduğunu dile getirdi.
4.10.2021 Gündem
Rıza Bey Apartmanı davasında sanıklar savunma yaptı
Rıza Bey Apartmanı davasında sanıklar savunma yaptı İzmir'deki depremde yıkılan binalardan Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin davada savunma yapan tutuklu sanıklar binanın betonarme statik proje müellifi ile sürveyanı, inşaata hiç gitmediklerini ifade etti.
10.09.2021 Gündem
Rıza Bey Apartmanı davası tutuklu sanığı: Mimarı olmama rağmen projeyi ben çizmedim
Rıza Bey Apartmanı davası tutuklu sanığı: Mimarı olmama rağmen projeyi ben çizmedim İzmir’de, geçen yıl 30 Ekim'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 36 kişinin öldüğü 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı ile ilgili 4'ü tutuklu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanıklardan mimar Ali Serdar Bayram, "Mimarı görülmeme rağmen bu projeyi ben çizmedim. Fenni mesul olarak görülüyorum ama böyle bir sözleşmem yok. Rıza Bey Apartmanı'nın inşaatının devam ettiği yıllarda İzmir'de bile değildim" dedi.
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Bey Apartmanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.