Rosier

Rosier

Son dakika rosier haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rosier gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rosier haber sayfamızda...

Rosier

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.520 rosier haberi bulunmuştur.
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu!
ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu! Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler
Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler Beşiktaş’ın satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderdiği Rosier ile Onana kulüplerinde gözden düştü. Yabancı oyuncu sayısını yaz döneminde 19’dan 12’ye indirmek zorunda olan siyah-beyazlılar bu oyuncuların geri dönmesi halinde ciddi sıkıntı yaşayacak.
3.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra Afrika Kupası’na giden ve burada sakatlanan Aboubakar, Santos tarafından affedilse de eski günlerini mumla aratıyor.
14.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Preciado çalımı! Resmi temas
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Preciado çalımı! Resmi temas Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması kapsamında transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, sürpriz bir isim için kulübünden bilgi talebinde bulundu.
11.03.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Nice'te Valentin Rosier depremi! Sakatlığı açıklandı
Nice'te Valentin Rosier depremi! Sakatlığı açıklandı Nice'in Beşiktaş'tan kiraladığı Valentin Rosier'in sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
6.03.2024 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük!
Samet Aybaba: Rebic’in performansı çok düşük! Beşiktaş'ta kurmaylar basın mensuplarıyla buluştu. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar sohbet toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.
29.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş
Bilal Meşe sert çıktı: Bir Galatasaray'a Fenerbahçe'ye bakın, bir de Beşiktaş'a! Yıldız oyuncu mumla aranıyor
Bilal Meşe sert çıktı: Bir Galatasaray'a Fenerbahçe'ye bakın, bir de Beşiktaş'a! Yıldız oyuncu mumla aranıyor Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında konuk ettiği Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın maçın ilk yarısında sergilediği kötü futbol, eleştirileri beraberinde getirdi. Spor yazarları zorlu müsabakayı mercek altına aldı.
20.02.2024 Beşiktaş
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım'
Beşikltaş'ta Fernando Santos ile Aboubakar arasında özel görüşme! 'Teklifleri sezon sonuna bıraktım' Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, takımdaki geleceği merak konusu olan Aboubakar ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
18.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Beşiktaş
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fransa Ligue 1
Beşiktaş-Trabzonspor maçının ardından yıldız oyuncuya ilginç benzetme: Eli ve ayağı açık!
Beşiktaş-Trabzonspor maçının ardından yıldız oyuncuya ilginç benzetme: Eli ve ayağı açık! Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasının dev maçında Beşiktaş konuk ettiği Trabzonspor'u parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
5.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesi herkes diken üstünde duruyor. Hem yönetim hem oyuncular hem de Santos risklerle dolu bir sınava çıkacak. Siyah-beyazlılar olası puan kaybı halinde yoğun bir tepkiden çekiniyor.
2.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tek çare Aboubakar! Karar verildi
Beşiktaş'ta tek çare Aboubakar! Karar verildi Fernando Santos’un isteğiyle kadro dışı kararı kaldırılan Kamerunlu golcü bugün takımla antrenmana çıkacak. Portekizli teknik adam pazar günü Trabzonspor’la oynanacak kritik maçta Aboubakar’a forma vermeyi planlıyor.
31.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat sessizliğini bozdu! 'Bitirmeye yakınız'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat sessizliğini bozdu! 'Bitirmeye yakınız' Transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik'e açıklamalarda bulundu. Arat, transfer çalışmaları ile ilgili son durumu aktardı.
30.01.2024 Beşiktaş
Ali Gültiken'den mağlubiyet sonrası olay Beşiktaş yorumu! 'Çürümüşlüğü işaret ediyor'
Ali Gültiken'den mağlubiyet sonrası olay Beşiktaş yorumu! 'Çürümüşlüğü işaret ediyor' Beşiktaş, Süper Lig'in 23'üncü haftasında Sivasspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlıların performansı sonrası Ali Gültiken'den sert bir tepki geldi.
28.01.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli Galatasaray, Sacha Boey'in bonservisiyle Bayern Münih'e transfer olduğunu KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar bonservis bedelini açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray sağ bek ve sol bek transferini aynı takımdan yapıyor!
SON DAKİKA: Galatasaray sağ bek ve sol bek transferini aynı takımdan yapıyor! Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e satan Galatasaray'da sağ bek ve sol bek transferleri için girişimler hızlandı. Sarı-kırmızılılar, sağ bek ve sol bek transferlerini aynı takımdan yapmaya hazırlanıyor.
28.01.2024 Galatasaray
Bayern Münih'ten Sacha Boey paylaşımı
Bayern Münih'ten Sacha Boey paylaşımı Alman devi, anlaşma vardığı Sacha Boey'in transferini açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rosier ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.