Kıyır kıyır un kurabiyesi tarifi! İçine ekleyince ağızda lokum gibi dağılıyor
Kıyır kıyır un kurabiyesi tarifi! İçine ekleyince ağızda lokum gibi dağılıyor Un kurabiyesi, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Kıyır kıyır dokusu ve ağızda dağılan lezzetiyle çayın yanında herkesin favorisi olmuştur. İşte ağızda dağılan kıyır kıyır un kurabiyesi tarifi…
23.11.2023 Yemek
Kalıba yapışmayan sade kek tarifi! Bu yöntemle kalıptan anında çıkıyor
Kalıba yapışmayan sade kek tarifi! Bu yöntemle kalıptan anında çıkıyor Misafirleriniz çat kapı geldi ve anında kek çırptınız. ‘Eğer kalıptan çıkmazsa ne yaparım diyorsanız?’ bu tarifimiz size göre. Önerdiğimiz ufak püf noktaları ile kekiniz kalıba yapışmadan kolayca çıkacak. İşte kalıba yapışmayan kek tarifi…
21.11.2023 Yemek
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet Kek çay saatlerinin en güzel lezzetlerinden. Sade, kakaolu derken bir de portakallı olanı deneyin. Mis gibi portakal kokusunu ve tadını alacağınız bu tarif pastanecileri aratmayan türden. İşte puf puf kabaran portakallı kek tarifi.
20.11.2023 Yemek
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor Kek, çay saati, özel günler veya sadece tatlı bir atıştırmalık için mükemmel bir tercihtir. Yumuşak dokusu ve muhteşem aroması, keki herkesin sevdiği bir lezzettir. Ancak, bir kek yapmak sanıldığı kadar basit değildir. Kek ne kadar kabarırsa o kadar lezzetli olur. İşte süt yerine koyduğunuzda kabarması durmayan o tarif…
19.10.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Söz sırası RTÜK’te…
Söz sırası RTÜK’te… Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi Taha Yücel, RTÜK’ün internet üzerindeki TV/Video yayınlarını denetlemesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, yeni düzenlemenin haksız rekabeti önleyeceğini belirtti.
7.06.2018 Gündem
Hem pratik hem geleneksel: Haşhaşlı Revani
Hem pratik hem geleneksel: Haşhaşlı Revani Revani , şerbetli tatlılar arasında yer alsa da hem hafif hem de pratik oluşuyla diğer alternatifler arasında öne çıkıyor. Bu geleneksel tatlının pek çok farklı tarifi ve sunumu mevcut. Antep fıstıklı, kaymaklı ya da dondurmalı tarifler bunlardan birkaçı. Biz bu yazımızda sizinle Haşhaşlı Revani tarifini paylaşıyoruz...
17.04.2018 Gündem
RTÜK'ten o programlara sınırlama getirildi! Artık...
RTÜK'ten o programlara sınırlama getirildi! Artık... Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK) Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan liste esas alınarak yapılan düzenlemeyle, çocuk programlarında reklamına izin verilmeyecek gıdalar "Kırmızı", kriterlere uyulması halinde reklamı yapılabilecek gıdalar "Turuncu" ve reklamı yayınlanabilecekler de "Yeşil" kategoriyle tanımlandı.
27.03.2018 Gündem
En sevilen kek tarifleri
En sevilen kek tarifleri Çay saatlerinizin vazgeçilmezi olan keklerin en popüler olanları havuçlu, tarçınlı, sade ve mozaik keklerdir. Bunları ıslak kek takip eder.Lezzetli olmaları nedeniyle herkesin sevdiği bu aperatif yiyeceği isterseniz kahvaltılarınızda da tüketebilirsiniz.
Paris’i, New York’u İstanbul’a getirdik, Zorlu’ya turist akacak
Paris’i, New York’u İstanbul’a getirdik, Zorlu’ya turist akacak Dünyanın en lüks markalarının mesken tuttuğu Zorlu Center’la birlikte kimsenin alışveriş için Paris’e, Londra’ya gitmesine gerek kalmadığını söyleyen Ahmet Nazif Zorlu bayram tatilini geçirdiği Zeytin Adası’nda yeni hedeflerini Milliyet’e anlattı: Yılbaşında ilk yerli tasarım akıllı telefon piyasaya çıkıyor, nikel rafinerisi açılıyor
20.10.2013 Ekonomi
Yaz sofralarında 8 sıcak fikir
Yaz sofralarında 8 sıcak fikir Masa dekorasyonundan yemek seçimlerine kadar yaz sofralarınızın daha dekoratif ve lezzetli olması sizin elinizde. Kurallar basit, uygulamak ise oldukça pratik.
6.07.2021 Bilgi
SADECE DiYET YETMEZ
SADECE DiYET YETMEZ Selülitle savaşta karnabahar, ananas, nar ve üzüm, en önemli silahlardır. Şekerli ve yağlı besinleri azaltıp, bol su içerseniz!
14.05.2010 Cadde
ATO'dan 'ucuz hayat raporu'
ATO'dan 'ucuz hayat raporu' ATO ucuz hayat raporuna göre, geçim sıkıntısı çeken vatandaş, akla hayale gelmeyecek ucuz yaşam formülleri üretti. Vatandaş, çamaşır makinasından boşalan suyla elde yıkanması gereken çamaşırları ya da balkonu yıkıyor, saçını kendisi boyuyor, manikür-pedikürünü evde kendisi yapıyor. Emekliler, marketleri tek tek dolaşarak fiyat araştırması yapıyor. Aileler elektrik faturaları şişmesin diye televizyon izlerken ışığı kapatıyor.
13.02.2010 Ekonomi
Mutfakta eğlence var
Mutfakta eğlence var Yeni televizyon programımın çekimlerini bitirdik. Yayınlanmış ve henüz yayınlanmamış bölümlerde ünlü konuklarımla birlikte mutfakta yemek yaptık, sohbet ettik
15.10.2004 Cumartesi
Tatlı konuşalım
Tatlı konuşalım Tatlı konuşalım