Sadettin Köpek

Sadettin Köpek

Son dakika sadettin köpek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sadettin köpek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sadettin köpek haber sayfamızda...

Sadettin Köpek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 sadettin köpek haberi bulunmuştur.
Oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Öziri, Diriliş Ertuğrul'da Emir Sadettin Köpek’in saraydaki has adamı Göktuğ karakterini canlandırıyordu.
27.05.2018 Gündem
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Öziri, Diriliş Ertuğrul'da Emir Sadettin Köpek’in saraydaki has adamı Göktuğ karakterini canlandırıyordu.
11.09.2019 Magazin
Son dakika... Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Son dakika... Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Öziri, Diriliş Ertuğrul'da Emir Sadettin Köpek’in saraydaki has adamı Göktuğ karakterini canlandırıyordu.
28.05.2018 Gündem
Son dakika... Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Son dakika... Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Öziri, Diriliş Ertuğrul'da Emir Sadettin Köpek’in saraydaki has adamı Göktuğ karakterini canlandırıyordu.
28.05.2018 Gündem
Sadettin Köpek öldürülünce indirim yaptı!
Sadettin Köpek öldürülünce indirim yaptı! Geçtiğimiz hafta Diriliş Ertuğrul'a veda eden Sadettin Köpek karakterinin öldürülmesi dünyada da geniş yankıya neden oldu. Kuveyt'te bir restoranda Saadettin Köpek'in öldürülmesi nedeniyle yüzde 50 indirim yapıldı.
25.04.2018 Gündem
Fıkra gibi olay! Sivaslılar 'Sadettin Köpek' için harekete geçti
Fıkra gibi olay! Sivaslılar 'Sadettin Köpek' için harekete geçti Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, Sadettin Köpek’e pusu kurmak için Sivas Belediyesinden otobüs isteyince Belediye yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmak zorunda kaldı. Bu durum akıllara daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde ölen Çakır karakteri için gazetelere ilan verilmesini ve cenaze namazının kılınmasını getirdi.
13.04.2018 Gündem
Fıkra gibi olay! Sivaslılar 'Sadettin Köpek' için harekete geçti
Fıkra gibi olay! Sivaslılar 'Sadettin Köpek' için harekete geçti Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, Sadettin Köpek’e pusu kurmak için Sivas Belediyesinden otobüs isteyince Belediye yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmak zorunda kaldı. Bu durum akıllara daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde ölen Çakır karakteri için gazetelere ilan verilmesini ve cenaze namazının kılınmasını getirdi.
13.04.2018 Gündem
Sadeddin Köpek ölümü nasıl oldu?
Sadeddin Köpek ölümü nasıl oldu? Sadeddin Köpek ölümü vatandaşlar tarafından aranmaya devam ediyor. TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'da canlandırılan Sadeddin Köpek ölümü izleyicilerde büyük merak uyandırdı. İşte Sadeddin Köpek ölümünün tarihteki yeri...
5.04.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul'da flaş veda
Diriliş Ertuğrul'da flaş veda Diriliş Ertuğrul dizisinin 113. bölümünde Aslıhan Hatun'un ölümü obayı yasa boğdu.
5.04.2018 Cadde
Sadettin Köpek ölümü... İşte tarihteki yeri!
Sadettin Köpek ölümü... İşte tarihteki yeri! Sadettin Köpek ölümü herkes tarafından merak ediliyor. TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da canlandırılan Saadettin Köpek'in hayatı merak konusu oldu. İşte Saadettin Köpek nasıl öldü sorusunun yanıtı...
29.03.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm 2.Tanıtımı
Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm 2.Tanıtımı TRT'nin dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un 109. bölüm fragmanında kardeşi için idam emri verildiği haberini alan ağabeyi Sungur Tekin, obaya geri dönüyor. TRT ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanacak 109. bölümünde kıyamet kopuyor.
11.09.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'da bomba gelişme! Efsane karakter geri dönüyor...
Diriliş Ertuğrul'da bomba gelişme! Efsane karakter geri dönüyor... TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un efsane karakteri diziye geri dönüyor.
5.03.2018 Cadde
Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragmanı yayınlandı!
Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 108. bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Sadettin Kopek intikam için geri dönüyor. Ertuğrul'un hayatı ise bir kez daha tehlikede.
1.03.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanında Ertuğrul hain tuzağı ortaya çıkaracak!
Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanında Ertuğrul hain tuzağı ortaya çıkaracak! Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 105. son bölümü ile ekrana geldi. Yeni bölümde Emir Saadeddin'in tuzağı ortaya çıkacak mı? Diriliş Ertuğrul 106. bölüm için heyecan dorukta.
8.02.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin yayınlanacağı tarih açıklandı!
Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin yayınlanacağı tarih açıklandı! Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezona başlamasına sayılı günler kaldı. Reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'dan fenomenlerini sevindirecek haber geldi. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon 92. bölümüyle 25 Ekim'de ekrana gelecek.
19.10.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanında Vasilyus ölecek mi?
Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanında Vasilyus ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 90. heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT'nin fenomen hale gelen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Hemen arkasından Diriliş Ertuğrul'un 90. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ertuğrul ile Vasilyus arasından yaşanacak savaş nefes kesecek. Vasilyus'un ölüp ölmeyeceği merak ediliyor...
2.06.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'da korkunç tuzak! (Diriliş Ertuğrul'un 90. bölüm fragmanı yayında!)
Diriliş Ertuğrul'da korkunç tuzak! (Diriliş Ertuğrul'un 90. bölüm fragmanı yayında!) Diriliş Ertuğrul dün akşam ekrana gelen 89. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide Sultan Alâeddin’in zehirlenmesiyle tüm dengeler değişir. Saadettin Köpek'in bu kirli oyununa alet olan Ertuğrul ise tutuklandı. Fırtınalar estiren son bölüm sonrası Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...
1.06.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un 89. bölüm fragmanında Vasilius'un yeni planı ne olacak?
Diriliş Ertuğrul'un 89. bölüm fragmanında Vasilius'un yeni planı ne olacak? Diriliş Ertuğrul yine heyecen dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul'a uç beyliğini veren Sultan'ın bu kararı Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Vasilius ise Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olduğunu öğrenince yeni bir plan için harekete geçecektir. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT1'de.
31.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul'un nefes kesen son bölümü dün akşam TRT 1'de izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahnelerin bir arada yaşandığı Diriliş Ertuğrul son bölümünde Sultan Aleaddin, Ertuğrul ile yüz yüze gelmiştir. Ebu Mansur adıyla bir süre Kayı Obasın'da misafir kalacak. Bu süre içerisinde Sadettin Köpek'in neler yaptığını öğrenmiş olacak. Vasilius’un bu büyük saldırısından da vurulan Aliyar ölüyor. Son bölümden sonra Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
18.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul 88. bölüm fragmanında Ertuğrul, Ebu Mansur ile neler konuşacak?
Diriliş Ertuğrul 88. bölüm fragmanında Ertuğrul, Ebu Mansur ile neler konuşacak? Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümü ile 10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı ekrana geldi. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası yayınlanan 88. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahneler yaşanıyor. Vasilius'un kurduğu tuzağa düşen Ertuğrul ve Aliyar nasıl kurtulacak? Ertuğrul, Ebu Mansur ile neler konuşacak? merak konusu oldu.
15.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'da Aliyar bey öldü mü? 88. yeni bölüm fragmanında...
Diriliş Ertuğrul'da Aliyar bey öldü mü? 88. yeni bölüm fragmanında... Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen son bölümünde Sultan'ın Nikea'daki gözü ifşa oldu. Onu kurtarmaya gelen Aliyar ve Ertuğrul, Vasilius'un tuzağına düştü. Aliyar vurulurken ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Dizide Ebu Mansur adı altında gizli gizli dolaşan tüccar ise Ertuğrul ve Vasilius'u adım adım izliyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölümünde Ertuğrul ile tüccar Ebu Mansur karşı karşıya gelecek...
11.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un 87. bölümünde Ertuğrul, haçlılara karşı yeni bir savaş hazırlığında!
Diriliş Ertuğrul'un 87. bölümünde Ertuğrul, haçlılara karşı yeni bir savaş hazırlığında! Diriliş Ertuğrul sürpriz yeni oyuncularıyla 87. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'da Ebu Mansur ile Ertuğrul karşı karşıya gelecek...
10.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey obada düzeni sağlamaya çalışıyor!
Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey obada düzeni sağlamaya çalışıyor! Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da Kayı Obası'nda zor günler yaşanıyor. Vasilius arzularını yerine getirebilmek adına her şeyi kendine hak görüyor. Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanı ile 22 Mart Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
17.03.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul 81. bölüm fragmanında nefes kesen sahne!
Diriliş Ertuğrul 81. bölüm fragmanında nefes kesen sahne! Diriliş Ertuğrul 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 80. son bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da Bamsı ve Aslıhan'ın kurtuluğu ortaya çıkıyor. Aliyar ise Ural'ın hainliğine karşılık ölüm emrini vermiştir. Ancak Ural eşiyle birlikte Vasilius'un kapısına dayanmış ittifak etmek istemiştir. Ertuğrul ise Vasilius'un hain planlarına karşı en yakın komutanlarını öldürmüştür...
16.03.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un 80. bölüm fragmanında Ertuğrul ile Vasilius savaş halinde!
Diriliş Ertuğrul'un 80. bölüm fragmanında Ertuğrul ile Vasilius savaş halinde! Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği Diriliş Ertuğrul yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanına göre; Ertuğrul, Hanlı Pazar’ı almaya gelen Vasilius arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Savaş artık çıkmak üzeredir. Oba'nın alpleri Bizans'a karşı kılıç kuşandı. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1'de.
15.03.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sadettin Köpek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.