Gündem Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.05.2017 - 08:08 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul'un nefes kesen son bölümü dün akşam TRT 1'de izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahnelerin bir arada yaşandığı Diriliş Ertuğrul son bölümünde Sultan Aleaddin, Ertuğrul ile yüz yüze gelmiştir. Ebu Mansur adıyla bir süre Kayı Obasın'da misafir kalacak. Bu süre içerisinde Sadettin Köpek'in neler yaptığını öğrenmiş olacak. Vasilius’un bu büyük saldırısından da vurulan Aliyar ölüyor. Son bölümden sonra Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölümü ile 17 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır?

Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır.

Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

Haberin Devamı

CEM UÇAN KİMDİR?

Filinta dizisinde Bıçak Ali karakteri ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran yakışıklı oyuncu Cem Uçan yeni dönemde Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakterini canlandırmaktadır. 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cem Uçan daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Nizama Aldanmış Ruhlar, Acayip Hikayeler, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Filinta ve Sungurlar gibi bir çok projede rol almıştır. İstanbul doğumlu Cem Uçan’ın aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.