Sağlık Merkezi

Sağlık Merkezi

Son dakika sağlık merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlık merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlık merkezi haber sayfamızda...

Sağlık Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.344 sağlık merkezi haberi bulunmuştur.
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası Diyarbakır’da atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bütünsel sağlık alanında yeni işbirliği!
Bütünsel sağlık alanında yeni işbirliği! Sağlığın korunması ve geliştirilmesinde bütüncül bakış açısıyla hizmet sunan ‘Ödüllü Medikal Sağlık Merkezi’ Mayrlife ile Acıbadem Sağlık Grubu, ‘bütünsel sağlık’ alanında önemli bir iş birliğine imza attı.
6.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iftar programına katıldı. Güzelyurt’ta düzenlenen program öncesinde açıklamalarda bulunan Yılmaz, buruk bir Ramazan yaşadıklarını belirterek, “Gazze'de Ramazan'da dahi katliamlarla karşı karşıya kalan Gazzeli kardeşlerimizin de acısını buradan bir kez daha paylaşıyoruz. Bu acıların yaşanmaması adına Türkiye Cumhuriyeti olarak her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da sarf edeceğiz. Öncelikle insani yardımların ulaştırılması ardından da kalıcı bir barışın, huzurun sağlanması için her türlü çabayı sarf ediyoruz” dedi.
5.04.2024 Gündem
İsrail, Şifa Hastanesi’nden çekildi: Arkalarında katliam bıraktılar
İsrail, Şifa Hastanesi’nden çekildi: Arkalarında katliam bıraktılar İsrail güçleri, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nden çekildiklerini söyledi. Dünya Sağlık Örgütü ise, kuşatma sırasında 21 hastanın hayatını kaybettiğini açıkladı.
1.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor Takeda, Türkiye’de kadın sağlığı konusunda önemli bir adım atarak meme kanseri bakımı iyileştirmeleri için Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ile iş birliği yapıyor!
30.03.2024 Advertorial
Çeşme’ye ‘Geçici Sağlık Merkezi’
Çeşme’ye ‘Geçici Sağlık Merkezi’ Yaz aylarında yaklaşık 20 kat artan nüfus karşısında mevcut devlet hastanesinin yetersiz kaldığını belirten Çeşme Belediye Başkanı Esat Tanık, hastanedeki hasta yoğunluğunu azaltmaya yönelik Geçici Sağlık Merkezi kuracaklarını ifade etti.
23.03.2024 Ege
Ayak parmağı eline nakledildi
Ayak parmağı eline nakledildi Tarık Kuzu (27), 2 yıl önce iş makinesine elini kaptırdı.
23.03.2024 Gündem
Geçen yıl bir kişi hayatını kaybetmişti! Avcılar’da yıkım sırasında korkutan an
Geçen yıl bir kişi hayatını kaybetmişti! Avcılar’da yıkım sırasında korkutan an Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binada uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
Çanta içerisinde fark ettiler! Cami avlusuna terk edilmiş bebek bulundu
Çanta içerisinde fark ettiler! Cami avlusuna terk edilmiş bebek bulundu Şırnak'ın Silopi ilçesinde, çanta içerisinde cami avlusuna terk edilmiş, yeni doğmuş kız bebek bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Gündem
Kuruluk, batma, yanma! Modern hayat gözleri kurutuyor
Kuruluk, batma, yanma! Modern hayat gözleri kurutuyor Göz yüzeyinin yeterince nemlenmemesiyle ortaya çıkan göz kuruluğu, bazen gözyaşındaki üretim azlığıyla bazen de gözyaşının kaybıyla veya kuruluğa neden olabilecek ikincil faktörlerle ilişkili olarak gelişebiliyor. Göz kuruluğunun etkin bir şekilde yönetildiğinde şikayetlerin azaldığına dikkat çeken Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Burcu Usta Uslu, “Ancak sürekliliği olan kararlı ve sabırlı bir tedavi yönetimiyle bu sorunu yaşam boyu kontrol altına almak mümkün” dedi.
21.02.2024 Genel Sağlık
Bu adada 50 kişi var, göç edene arazi ücretsiz! 'Fatura ödeyecek kadar çalışıyoruz'
Bu adada 50 kişi var, göç edene arazi ücretsiz! 'Fatura ödeyecek kadar çalışıyoruz' Maviliğin ortasında adeta cennetten bir köşe, üzerinde ise sadece 50 kişi yaşıyor. Turistlerin gözde yerlerinden olan bu adada çalışanlar saat başına 10 dolar yani 187 lira kazanıyor. Ayrıca hükümet buraya göç edenlere de ev inşa etmeleri için ücretsiz arazi veriyor.
18.01.2024 Yaşam
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Lucia 43 km uzunluğunda ve en çok 23 km genişliğe sahip bir ada eyaletidir. Küçük Antiller’deki Windward grubunun ikinci en büyük eyaletidir ve Martinik’in 39 km güneyiyle Saint Vincent’ın yaklaşık 34 km kuzey doğusunda yer almaktadır. İşte, Saint Lucia hakkında tüm merak edilenler.
3.01.2024 Dünya
İkinci ateşkes umudu yükseliyor
İkinci ateşkes umudu yükseliyor Gazze’de yeniden ateşkes sağlanması adına görüşmeler Mısır’ın başkenti Kahire’de başladı. Mısır, Katar ve ABD arabuluculuğunda İsrail ile Hamas yönetimi arasında yeni bir esir takası anlaşmasına ilişkin diplomatik çabalar da hızlandı.
21.12.2023 Dünya
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde Megapol Group Başkanı Selim Gökdemir, 400 milyon dolarlık yatırımla kente dokuzuncu projeyi kazandırıyor, “Depreme karşı sağlamlık önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyor
25.11.2023 Ege
Özay Şendir'den 'rehine' açıklaması: Sadece Hamas değil, başka grupların elinde de var
Özay Şendir'den 'rehine' açıklaması: Sadece Hamas değil, başka grupların elinde de var İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve esir takası anlaşmasının kabul edildiği açıklandı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir anlaşmanın detaylarıyla ilgili CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Haberler
Özay Şendir'den 'rehine' açıklaması: Sadece Hamas değil, başka grupların elinde de var
Özay Şendir'den 'rehine' açıklaması: Sadece Hamas değil, başka grupların elinde de var İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve esir takası anlaşmasının kabul edildiği açıklandı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir anlaşmanın detaylarıyla ilgili CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Gündem
Kendine taktışı serum sonu oldu! Hemşirenin sır ölümünden sonra flaş uyarı
Kendine taktışı serum sonu oldu! Hemşirenin sır ölümünden sonra flaş uyarı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. İlhan Çetin, evinde kendisine taktığı serum sonucu hayatını kaybeden hemşire Hilmi Tunahan Tosun'un (32) ölümü sonrası uyarılarda bulundu.
19.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'de hastane vurmaya devam ediyor: En az 6 ölü
İsrail Gazze'de hastane vurmaya devam ediyor: En az 6 ölü İsrail ordusu akşam saatlerinde Endonezya Hastanesi'nin yakınına ve Rantisi Çocuk Hastanesi'ne saldırılar gerçekleştirdi. İsrail'in Şifa Hastanesi'nin bahçesini hedef aldığı saldırıda ise en az 6 kişi hayatını kaybetti. El-Avda Hastanesi'nin çevresi de vurulan noktalardan biri olurken, 2 ambulans ise hizmet dışı kaldı.
10.11.2023 Dünya
İsrail saldırılarında can kaybı 8 bin 525’e yükseldi
İsrail saldırılarında can kaybı 8 bin 525’e yükseldi Gazze'yi haritadan silen İsrail saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısı 8 bin 500'ü aştı. Filistinli yetkililer, bugün öğle saatlerinde İsrail bombardımanının 8 bin 525 insanın hayatını kaybetmesine yol açtığını duyurdu. Kurbanların 3 bin 542'isi çocuk, 2 bin 187'si kadın.
31.10.2023 Haberler
Köy Enstitülerinden sağlığa büyük katkı
Köy Enstitülerinden sağlığa büyük katkı 1943 yılında Köy Enstitülerinde “Sağlık Memuru Kolu” ve “Köy Ebesi Kolu” oluşturulması kararlaştırıldı. Sağlık Kolları Malatya, Erzurum, İzmir ve Ankara’daki 4 enstitüde eğitime başlamış, kısa bir süre sonra bu eğitimi veren enstitü sayısı 7’ye çıkmıştı.
27.10.2023 Sağlık
Bakan Koca'dan Gazze'ye 'Sahra Hastanesi' açıklaması
Bakan Koca'dan Gazze'ye 'Sahra Hastanesi' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sahra Hastanesi kurulumu, gerekli durumlarda ileri tetkik ve tedavi için yaralıların ülkemize hava yoluyla nakli, sağlık personeli desteği, ilaç ve tıbbi cihaz temini konularında hazır olduğumuzu diğer görüşmelerimde olduğu gibi Ürdünlü mevkidaşıma da ilettim." dedi.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.