Savcı

Savcı

Son dakika savcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan savcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan savcı haber sayfamızda...

Savcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.047 savcı haberi bulunmuştur.
‘Biz hâlâ 6 Şubat’tayız’
‘Biz hâlâ 6 Şubat’tayız’ 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden anneler evlatlarından bir iz bulabilmek için mücadele ederken Anneler Günü’ne de buruk giriyor.
12.05.2024 Gündem
Eşini ve annesini öldürdü! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılandı, ceza almadı
Eşini ve annesini öldürdü! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılandı, ceza almadı Adana'da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, akıl hastası olduğu belirlenen sanık Kaya hakkında yargılama sonunda hastalığından dolayı ceza verilmeyerek akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine hükmedilmesini istedi.
11.05.2024 Gündem
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.
11.05.2024 Gündem
47 yıl hapisle yargılanan Edirne eski Belediye Başkanı'na beraat
47 yıl hapisle yargılanan Edirne eski Belediye Başkanı'na beraat Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3 farklı suça azmettirmekten, 47 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılandığı, 7 sanıklı davada beraat etti.
10.05.2024 Gündem
Cem Muhammet'in kuzeni hakkında flaş gelişme! Davada mütalaa açıklandı
Cem Muhammet'in kuzeni hakkında flaş gelişme! Davada mütalaa açıklandı 'Çöp ev' haline gelen evde bulunan Cem Muhammet'in davasında mütalaa açıklandı. Savcı yeğenini çöp evde alıkoyan teyzenin kızına da ceza istedi.
10.05.2024 Gündem
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar Çanakale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, aldatıldığı için cinayeti işlediğini yazan Gencay Korur'a (42) verilen, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda; sanık Korur'un haksız tahrik indiriminden yararlanabilmek için savcılıktaki ifadesini mahkemede değiştirdiğine kanaat getirildiği için, bu beyanlarına itibar edilmediği belirtildi.
10.05.2024 Gündem
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan güldüren paylaşım! 'Hala partneriz'
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan güldüren paylaşım! 'Hala partneriz' Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yargı'da başrolü paylaşan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'ndan güldüren bir paylaşım geldi. Büyük finali için gün sayan dizide 'Savcı Ilgaz' karakterini canlandıran Urgancıoğlu'nun yeni yaşı için paylaşım yapan Deniz'in gönderisi kısa sürede gündem oldu.
10.05.2024 Cadde
İpler Umut’un elinde
İpler Umut’un elinde Umut, ipleri eline aldığı bu bölümde babasının yeniden yargılanmasını sağladı. Baba-oğulun kucaklaşması izleyicilerin yüreklerini ısıttı.
10.05.2024 Cadde
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar Muğla’da yaya geçidinde Sıla Akgül'e (15) otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla indirimli 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29), kararın istinaf mahkemesi tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandığı davada bu kez 5 yıl hapis cezası aldı. Yağcı'nın 6 ay olan ehliyetine el konulma süresi ise 1 yıla çıkartıldı.
9.05.2024 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından organize edilen, ‘Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi’ projesi kapsamında düzenlenen 'Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu', Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla gerçekleştirildi.
9.05.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel ve 14 sanık davanın ilk duruşmasında savunma yaptı.
8.05.2024 Gündem
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi Adana’da annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak, "Annem, benim hep savcı olmamı isterdi. Cübbeyi giymemi annem göremeyecek ve bu gerçekten çok büyük bir boşluk. Adalete güveniyorum umarım yerini bulur" dedi.
8.05.2024 Gündem
Yargıda usta-çırak dönemi
Yargıda usta-çırak dönemi Adalet Bakanlığı’nca hazırlanan Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.
8.05.2024 Gündem
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. asına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan duruşmaya giremeyen avukatlar mahkeme salonu önünde alkışlar ve sloganlarla tepki gösterdi. Su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Netanyahu'nun yargılandığı davayla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan Netanyahu'nun yargılandığı davayla ilgili açıklama Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Netanyahu'nun yargılanması için suç duyurusunda bulunuldu. Ama savcı soruşturmayı davaya dönüştürmedi" dedi.
7.05.2024 Gündem
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi Konya'da, eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı!  Cesedi yeniden arandı
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedi yeniden arandı Konya'da eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı. Ancak Bedriye Kılıç'a ait herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
7.05.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 'hakim ve savcı yardımcıları' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'hakim ve savcı yardımcıları' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, "Hakim ve Savcı Yardımcılığı müessesesi ile ilgili olarak çalışmalarını tamamladığımız Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi. Buna göre, hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve savcıların yanında görev yapacak.
7.05.2024 Gündem
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Sürprizli bir karakter'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Sürprizli bir karakter' Haziran 2023'te final yapan 'Camdaki Kız'ın ardından yine Kanal D’de bu kez 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile seyirci karşısına çıkan Hande Ataizi, sevilen dizi ve karakteri 'Savcı Süreyya Uyar' hakkında konuştu.
6.05.2024 Cadde
Pembe kimlikle yaşayan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor
Pembe kimlikle yaşayan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor.
5.05.2024 Gündem
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.
4.05.2024 Haberler
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.