Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Son dakika Scarlett Johansson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Scarlett Johansson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Scarlett Johansson haber sayfamızda...

Scarlett Johansson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 619 scarlett johansson haberi bulunmuştur.
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
10.03.2024 Cadde
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu? 'Harry Potter' serisinde canlandırdığı 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan Emma Watson (33), geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. İngiliz aktris, radikal kararı sonrası çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı.
16.12.2023 Cadde
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
Yapay zekânın sahteciliğine dava açıyor
Yapay zekânın sahteciliğine dava açıyor ABD’li oyuncu Scarlett Johansson (38) adının ve görüntüsünün, yapay zekâ tarafından oluşturulan bir reklamda izinsiz kullanılması nedeniyle dava açıyor.
3.11.2023 Dünya
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası!
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası! Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, yapay zekâ tarafından oluşturulan 22 saniyelik bir reklamda kendisinden izin alınmadan adının ve yüzünün kullanıldığı gerekçesiyle yasal işlem başlattı.
2.11.2023 Cadde
Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'lı poz gündem oldu!
Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'lı poz gündem oldu! Hollywood'un en gözde aktrislerinden Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'ın bir arada görüldüğü kare bir anda milyonlara ulaştı. Milyonlarca kişi bu karenin gerçek olmadığını fark etmemişti.
29.09.2023 Cadde
Chris Evans evde nikah masasına oturdu! Samimi törene ünlü akını
Chris Evans evde nikah masasına oturdu! Samimi törene ünlü akını Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren 42 yaşındaki ünlü aktör Chris Evans, 26 yaşındaki sevgilisi Alba Baptista ile Massachusetts'teki Boston bölgesindeki evlerinde düzenlenen samimi bir törenle evlendi. Yıldızlarla dolu davetli listesinde Robert Downey Jr, Chris Hemsworth ve Jeremy Renner gibi Chris Evans’ın Marvel'daki rol arkadaşlarının da yer aldığını açıkladı.
11.09.2023 Cadde
Dünyanın en güzel kadınlarından birini öpmüştü: O öpücük cehennem gibiydi!
Dünyanın en güzel kadınlarından birini öpmüştü: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Cadde
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor'
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor' Geçtiğimiz sene ünlü model Gisele Bündchen ile 13 yıllık evliliğini sonladıran emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin, rapçi Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Barstool Sports'un CEO'su Dave Portnoy, bu söylentilerin üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaşarak; Kardashian hakkında ağır yorumlar yaptı.
8.07.2023 Cadde
‘Şimdi en büyük aşkım oğlum’
‘Şimdi en büyük aşkım oğlum’ Şu sıralarda başrolünü oynadığı “Asteroid City” filmiyle gündemde olan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, Ağustos 2021’de dünyaya getirdiği oğlu Cosmo’ya olan büyük aşkından söz etti.
17.06.2023 Dünya
Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım!
Tom Hanks: Nefret ettiğim bazı filmlerde oynadım! 'Philadelphia' (1993) ve bir yıl sonra vizyona giren 'Forrest Gump' ile 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını üst üste iki kez kazanan Hollywood yıldızı Tom Hanks, film yapmanın inceliklerini anlatırken, rol aldığı bazı yapımlardan nefret ettiğini dair samimi bir itirafta bulundu.
3.06.2023 Cadde
Hollywood’un savaşçı yıldızı
Hollywood’un savaşçı yıldızı Filmleri milyarlar kazanan oyuncu Scarlett Johansson, hakkını yiyen şirkete meydan okurken ve erkek oyuncudan az ücret almayı reddederken gücünü çocukken edindiği adalet duygusundan alıyor.
21.05.2023 Dünya
‘Rolü kaptırmak umutsuz hissettirdi’
‘Rolü kaptırmak umutsuz hissettirdi’ Kariyeri boyunca birçok Marvel yapımı filmde rol alan Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, başrollerini Sandra Bullock ve George Clooney’in paylaştığı “Gravity” (Yerçekimi) filmindeki rolü kaybettiği için kendini “yetersiz” hissettiğini itiraf etti.
12.05.2023 Dünya
Scarlett Johansson: Sosyal medyaya katlanamıyorum
Scarlett Johansson: Sosyal medyaya katlanamıyorum Hollywood yıldızı Scarlett Johansson (38) Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarını kullanmaktan neden kaçındığını açıkladı.
5.04.2023 Dünya
Eline, diline hâkim ol!
Eline, diline hâkim ol! Oyuncu Eva Green’in yapım ekibine hakaret içeren mesajları ortaya çıkınca “Ben Fransızım, açık konuşurum” demesi tartışma yarattı!.
5.02.2023 Dünya
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
En iyilerin gecesi!
En iyilerin gecesi! Sinema ve televizyon dünyasının en iyileri ödüllendirildi. MTV Sinema ve TV Ödülleri gecesinde şıklık yarışı yaşandı.
7.06.2022 Cadde
Dedikodulara son!
Dedikodulara son! Scarlett Johansson, aktör Benicio Del Toro ile 2004 Oscar Ödül töreninin ardından bir asansörde birlikte oldukları iddialarına cevap verdi.
15.04.2022 Cadde
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı?
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı? Marvel'ı birçoğumuz seviyor. Niye sevmeyelim ki! Marvel Sinematik Evreni'nin meşhur süper kahraman takımı Avengers'ı da seviyoruz. Peki Avengers'ı canlandıran ünlü oyuncular ne kadar kazandı? Zenginin parasının züğürdün çenesini yorduğu bir içeriğe daha gelin hep birlikte Molatik olalım...
25.03.2022 Ünlüler
Zararına satış yaptı
Zararına satış yaptı Oyuncu Scarlett Johansson, 2.1 milyon dolar’a aldığı penthouse’unu 1.8 milyon dolar’a sattı.
25.03.2022 Cadde
Scarlett Johansson çocuklarından saklamak istediği sırrını açıkladı
Scarlett Johansson çocuklarından saklamak istediği sırrını açıkladı Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Scarlett Johansson, katıldığı ‘The Drew Barrymore Show’da kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Özel hayatına dair konuşan oyuncu, geçmişinde yaptığı bazı şeylerden utandığını ve çocuklarının bunu bilmesini istemediğini belirtti.
21.03.2022 Cadde
‘Kadınlara karışılmamalı’
‘Kadınlara karışılmamalı’ Oyuncu Scarlett Johansson, annelikten bahsetti.
27.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Scarlett Johansson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.