Seccade

Seccade

Son dakika Seccade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seccade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seccade haber sayfamızda...

Seccade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 348 seccade haberi bulunmuştur.
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor'
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor' New York'ta, Hristiyan kültürüyle iç içe bir şekilde büyümüştü. 17 yaşındayken en yakın arkadaşı sayesinde Türkler ve Türkiye hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Türkiye'de yaşamaya başlayan ve Müslüman olan Holly Mara, "İnsanlar beni ilk gördüğünde Barbie zannediyor, genel olarak içi boş gibi görüyorlardı" diyerek hikayesini 'Sen Anlat' için anlattı.
20.03.2024 Yaşam
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan İstanbul’da Siirtli kadınlarla bir araya geldi! ‘Küresel değerler üreten bir ülke olacağız’
Emine Erdoğan İstanbul’da Siirtli kadınlarla bir araya geldi! ‘Küresel değerler üreten bir ülke olacağız’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Siirt Vakfı tarafından Fatih’te bulunan Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Siirtli Kadınlarla Buluşma” programına katıldı.
27.01.2024 Gündem
Emine Erdoğan İstanbul'da Siirtli kadınlarla buluştu
Emine Erdoğan İstanbul'da Siirtli kadınlarla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Siirt gibi sayısız değere sahip tüm Anadolu şehirlerimizin yerel mirasına sahip çıktığımız ve gelecek nesillere aktarmayı başardığımız ölçüde, küresel değerler üreten bir ülke olacağımıza inanıyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Aile faciası: Kocasını uyurken öldürdü ardından kendi babasını boğmaya kalktı
Aile faciası: Kocasını uyurken öldürdü ardından kendi babasını boğmaya kalktı Sakarya'nın Taraklı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Emine B. (40), uyuyan eşi Eyüp B’yi (48) bıçaklayarak öldürüp, evde bulunan kendi babasını da seccade ile boğmaya çalıştı.
17.11.2023 Gündem
Mersin’de kaçak elektronik sigara operasyonu
Mersin’de kaçak elektronik sigara operasyonu Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda 113 bin 250 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildiğini ve bunun tek seferde el konulan en yüksek miktar olduğunu duyurdu.
16.11.2023 Ekonomi
Mersin Limanı'nda operasyon! Tek seferde en yüksek miktar ele geçirildi
Mersin Limanı'nda operasyon! Tek seferde en yüksek miktar ele geçirildi Ticaret Bakanlığı gümrük muhafaza ekiplerinin operasyonuyla Mersin Limanı'nda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Operasyona ilişkin detayları Ticaret Bakanı Ömer Bolat paylaştı.
15.11.2023 Haberler
Mersin Limanı'nda operasyon! Tek seferde en yüksek miktar ele geçirildi
Mersin Limanı'nda operasyon! Tek seferde en yüksek miktar ele geçirildi Ticaret Bakanlığı gümrük muhafaza ekiplerinin operasyonuyla Mersin Limanı'nda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Operasyona ilişkin detayları Ticaret Bakanı Ömer Bolat paylaştı.
15.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
2 genç kız çatıdan birbirlerine sarılıp ölüme atlamıştı! Sevgilisine attığı intihar mesajı ortaya çıktı
2 genç kız çatıdan birbirlerine sarılıp ölüme atlamıştı! Sevgilisine attığı intihar mesajı ortaya çıktı Konya’da İlayda Ç. (19) ile birlikte 15 katlı binanın çatısından atlayarak intihar eden Latife Nur Ş.’nin (18) dün üniversiteye kayıt işlemleri için çalıştığı iş yerinden izin aldığı, akşam eve dönmeyince de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.
15.09.2023 Gündem
2 genç kızın feci sonu! Sevgililerine mesaj gönderip metrelerce yüksekten atladılar
2 genç kızın feci sonu! Sevgililerine mesaj gönderip metrelerce yüksekten atladılar Konya’da İlayda Ç. (19) ve Latife Nur Ş. (18), sevgililerinin intihar edeceklerini belirten mesaj gönderdikten kısa süre sonra 15 katlı binanın çatısından atladı. Beton zemine düşen iki genç kız hayatını kaybetti.
15.09.2023 Haberler
2 genç kız sarılıp ölüme atladı! Dakikalar önce sevgililerine mesaj attılar
2 genç kız sarılıp ölüme atladı! Dakikalar önce sevgililerine mesaj attılar Konya’da İlayda Ç. (19) ve Latife Nur Ş. (18), sevgililerinin intihar edeceklerini belirten mesaj gönderdikten kısa süre sonra 15 katlı binanın çatısından atladı. Beton zemine düşen iki genç kız hayatını kaybetti.
15.09.2023 Gündem
Bileziğini satıp iş kuran 3 çocuk annesi, 15 kişiye istihdam sağladı
Bileziğini satıp iş kuran 3 çocuk annesi, 15 kişiye istihdam sağladı Kahramanmaraş'ta 3 çocuk annesi girişimci kadın , 2 yıl önce kolundaki bileziği bozdurarak sim sarma işini kurdu, 15 kadına istihdam sağladı.
2.08.2023 Kobi
Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor
Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Haberler
Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor
Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Türkiye tarihinin en büyük petrol keşfini yakaladık
Bakan Dönmez: Türkiye tarihinin en büyük petrol keşfini yakaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF) açılışının ardından Mihalgazi ilçesine geçti. Vatandaşlar tarafından Mihalgazi Belediyesi önünde karşılanan Bakan Dönmez, burada açıklamalarda bulundu.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karanlık pazarlıklarını gizlemek için mezhep tartışması açıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karanlık pazarlıklarını gizlemek için mezhep tartışması açıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle buluşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Sakın bizi deprem turistleriyle karıştırmayın. Cumhur İttifakı, zillet ittifakına benzemez. Cumhur İttifakı, ne derse onu yapar' açıklamasında bulundu. Erdoğan 'Karanlık pazarlıklarını gizlemek için durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar' ifadelerini kullandı.
22.04.2023 Haberler
Erdoğan: Karanlık pazarlıklarını gizlemek için mezhep tartışması açıyorlar
Erdoğan: Karanlık pazarlıklarını gizlemek için mezhep tartışması açıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle buluşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Sakın bizi deprem turistleriyle karıştırmayın. Cumhur İttifakı, zillet ittifakına benzemez. Cumhur İttifakı, ne derse onu yapar' açıklamasında bulundu. Erdoğan 'Karanlık pazarlıklarını gizlemek için durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar' ifadelerini kullandı.
22.04.2023 Gündem
'Bunlar ülkenin kaderiyle oynuyor'
'Bunlar ülkenin kaderiyle oynuyor' 2001’de AK Parti’nin kurulduğu Afyonkarahisar’daki ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Yanına almış üç tane yavrucuk, bir 7’li masa oluşturmuşlar ve bunlar maalesef bu ülkenin kaderiyle oynuyorlar” dedi.
19.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biliyorlar ki eğer Cumhur İttifakı işbaşında olursa teröristlere bu ülkede aman yok. 14 Mayıs, bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır." ifadelerini kullandı.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar Savunma sanayiide yerlilik oranının yüzde 20'den yüzde 80'e çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki göstererek, 'Halk hayran ama bu CHP lobisi masanın etrafındaki 7'liler onlar TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık çünkü onlar yapamazdı.' dedi.
18.04.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar Savunma sanayiinde yerlilik oranının yüzde 20'den yüzde 80'e çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki göstererek, 'Halk hayran ama bu CHP lobisi, masanın etrafındaki 7'liler onlar TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık çünkü onlar yapamazdı.' dedi.
18.04.2023 Gündem
Kurtulmuş: Temiz para buldum diye konuştuğu adamlar küresel tefecilik şirketleri
Kurtulmuş: Temiz para buldum diye konuştuğu adamlar küresel tefecilik şirketleri AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kurtulmuş, "Bay bay Kemal, '300 milyar dolar temiz para buldum' diyor. Temiz para buldum diye konuştuğu adamların tamamı Londra'daki fonlar. Yani küresel tefecilik şirketleri. Sen daha kimsin? Kim sana para verecek? Millet senin kara gözün için niye para versin" dedi.
16.04.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Milletimizin feraseti onların ihanetini yenecek
Bakan Dönmez: Milletimizin feraseti onların ihanetini yenecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Ülkeyi bölmek isteyen çok fazla mihrak var. Hepsi bir araya geldi. Eskişehir'de bunu daha net gördük. Milletimizin feraseti, onların ihanetini yenecek inşallah” dedi.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seccade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.