Seçil Gür

Seçil Gür

Son dakika Seçil Gür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seçil Gür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seçil Gür haber sayfamızda...

Seçil Gür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 seçil gür haberi bulunmuştur.
Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaç'a yeni yasaklar!
Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaç'a yeni yasaklar! Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyadaki canlı yayını sırasında sinkaflı sözler sarfetmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. Şarkıcıya yeni yasaklar geldi.
16.02.2024 Cadde
Serdar Ortaç ve eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'den 'aşk' iddiasına yanıt! 'Bu kadarına pes'
Serdar Ortaç ve eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'den 'aşk' iddiasına yanıt! 'Bu kadarına pes' Şarkıcı Serdar Ortaç'ın, gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığı iddia edilmişti. İkilinin canlı yayın açıp samimi sohbetleri dikkat çekmişti. Ortaç ve Taşdelen, haklarında çıkan aşk haberleri sonrası açıklama yaptılar.
13.02.2024 Cadde
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi'
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi' Serdar Ortaç, gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı. Ünlü şarkıcı ile "Hayatımın kadını" diye bahsettiği Çağla Taşdelen'in sosyal medya canlı yayınındaki sohbeti sırasında, genç kadının "Serdar Bey" demesi Ortaç'ı sinirlendirdi.
13.02.2024 Cadde
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum'
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum' 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan, meslektaşı Seçil Gür'le 1.5 yıl aşk yaşayan Serdar Ortaç, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptıran Ortaç, güzel bir ilişki yaşadığını belirterek, "Hayatımın kadınını buldum" dedi.
10.02.2024 Cadde
Celil Nalçakan sevgilisiyle görüntülendi
Celil Nalçakan sevgilisiyle görüntülendi Daha önce meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Celil Nalçakan, önceki gece Etiler'de sevgilisiyle objektiflere yansıdı.
29.01.2024 Cadde
15 milyon TL borç ödemişti! 'Benim aylık giderim milyonlar'
15 milyon TL borç ödemişti! 'Benim aylık giderim milyonlar' Yakın arkadaş olan şarkıcı Serdar Ortaç ile şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Ünlü popçu, tartışma konusu olan sosyal medya yayınlarına değindi. Ortaç, geçtiğimiz hafta yaptıkları sosyal medya yayınında Erbil'in ağlaması hakkında da konuştu.
8.11.2023 Cadde
Kırmızılı kadın Seçil Gür
Kırmızılı kadın Seçil Gür "Nefesim yettiğince sevenlerimle şarkı söylemek istiyorum" diyen popçu Seçil Gür, yeni şarkısı 'Gidesim Var' için verdiği kırmızı elbiseli tanıtım pozlarıyla adından söz ettirdi.
26.05.2023 Cadde
Fettah Can konserinde Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan sürprizi
Fettah Can konserinde Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan sürprizi Fettah Can, önceki akşam Ortaköy'de bulunan 888 isimli mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye giden oyuncular Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan, sahneye çıkarak Mabel Matiz'in dillere dolanan 'Antidepresan' şarkısını birlikte söyledi. İkilinin ses performansı dinleyicilerden tam not aldı.
2.05.2023 Cadde
Seçil Gür: Keşke uçağım olsaydı!
Seçil Gür: Keşke uçağım olsaydı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma yol açan büyük depremler sonrası sahnelerini iptal eden Seçil Gür, geçtiğimiz hafta tekrar konserlere başladı. Ünlü şarkıcı, sahnelere döndüğü için gelen eleştirilere cevap verdi.
10.03.2023 Cadde
İlk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
İlk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde AŞK İSTİYOR Yeni yıldan aşk beklediğini söyleyen Seçil Gür, “Aşksız prenses mi olur? Prensim beni bulsun” dedi...
31.12.2022 Cadde
Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli
Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli Şarkıcı Seçil Gür'ün Serdar Ortaç'la birlikteliği Haziran 2021'de sona ermişti. Seçil Gür, Ortaç ile ayrılığı hakkında, "İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana 'Anne' diye sesleniyordu, gülüyorduk" açıklamasını yapmıştı. Geçtiğimiz hafta "Depresyondayım" açıklamasını yapan Gür, bu hafta konser öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.
27.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Paha biçilemez davranış’ Tülin Şahin, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (İTÜ GVO) öğrencilerinin hazırladığı Best Buddies Eşleştirme Töreni’nin onur konuğu oldu...
27.12.2022 Cadde
Seçil Gür: Bu aralar depresyondayım
Seçil Gür: Bu aralar depresyondayım Şarkıcı Seçil Gür'ün Serdar Ortaç'la birlikteliği Haziran 2021'de sona ermişti. Ortaç, Seçil Gür’le ayrılığı hakkında, "Keşke bitmesine izin vermeseydim. 10 numara bir kızdı. Kusursuz bir insandı" açıklamasını yapmıştı. Önceki gün konser veren Seçil Gür, muhabirlere “Bu aralar depresyondayım. Biraz kendimi iyileştireyim yeni projeler olacak" açıklamasını yaptı.
12.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Çabuk tüketiliyor’ Tuğba Yurt, Kıbrıs’ta konser verdi...
12.12.2022 Cadde
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlüler paylaşımlarıyla tek yürek oldu
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlüler paylaşımlarıyla tek yürek oldu Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi'nde dün akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Yer altında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maden kazasında ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi. Bartın'dan gelen acı haber tüm Türkiye'yi kahrederken, ünlü isimlerden de paylaşımlar peş peşe geldi. Aralarında Pınar Altuğ, Ebru Gündeş, Petek Dinçöz, Esra Erol, Hadise ve Alişan gibi ünlü isimler acılarını paylaştı.
15.10.2022 Cadde
Serdar Ortaç: Evlilik akıl hastası işi!
Serdar Ortaç: Evlilik akıl hastası işi! İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de sona eren Serdar Ortaç, son dönemde 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle konuşuluyordu. Pop müziğin başarılı ismi, Ataşehir konserinde kendisini dinlemeye gelen sevenlerine evlilik tavsiyeleri verirken, bir kez daha açıklamalarıyla magazin gündemine geldi.
14.10.2022 Cadde
Serdar Ortaç: Bu aldatılmaktan da berbat!
Serdar Ortaç: Bu aldatılmaktan da berbat! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan 52 yaşındaki popçu, evlenmeden önce yedi ay boyunca aşk yaşadığı Litvanyalı sevgilisiyle yaşadığı dikkat çeken olayı ilk kez anlattı.
26.09.2022 Cadde
‘Polemiklerden uzağım’
‘Polemiklerden uzağım’ Seçil Gür, Nişantaşı City’s’te görüntülendi.
1.09.2022 Cadde
Seçil Gür: Çocukluğumdan beri şarkı yazıyorum
Seçil Gür: Çocukluğumdan beri şarkı yazıyorum Seçil Gür, önceki gün Nişantaşı City's'te görüntülendi. Poz verdikten sonra basın mesnuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, ‘Meczup’ albümünde yer alan ‘Ağzı Bozuk’ isimli şarkısını kliplendireceğini açıkladı.
31.08.2022 Cadde
Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı
Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı Kaya Çilingiroğlu ile yaşadığı ilişkiyle bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Feraye Tanyolaç, 16 yıl önce oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nu dünyaya getirmişti. Ünlü futbol yorumcusu ile beş yıllık evliliği 2014'te sona eren Tanyolaç, doğum sonrası hastane odasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı.
24.08.2022 Cadde
Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı! 'Japon'a benzeyen biri oynasın'
Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı! 'Japon'a benzeyen biri oynasın' İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de biten Serdar Ortaç, uzun süredir 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle magazin gündemine geliyordu. Pop müziğin başarılı ismi, son olarak Etiler'de görüntülendi. Yeni bir şarkı yaptığını söyleyen oyuncu, hayatının filme uyarlanacağını da açıkladı.
18.08.2022 Cadde
Chloe Loughnan: Türk vatandaşlığına başvuracağım
Chloe Loughnan: Türk vatandaşlığına başvuracağım Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model Chloe Loughnan, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir kafedeydi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan Serdar Ortaç'ın eski eşi, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını açıkladı.
22.07.2022 Cadde
Serdar Ortaç: Aşk umurumda değil!
Serdar Ortaç: Aşk umurumda değil! İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de biten Serdar Ortaç, uzun süredir 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle magazin gündemine geliyordu. Maddi anlamda zor günleri geride bırakan şarkıcı, yeni projesinden bahsederken, 'aşk' sorusuna da çok konuşulacak bir cevap verdi.
9.07.2022 Cadde
Serdar Ortaç: 15 milyon TL borç ödedim!
Serdar Ortaç: 15 milyon TL borç ödedim! İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 arasında evli kalan, şarkıcı Seçil Gür'le 1.5 yıllık birlikteliği ise 2021'de sona eren Serdar Ortaç, önceki gün Yeniköy’de objektiflere takıldı. Uzun süredir mücadele ettiği MS hastalığı nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarının yanı sıra maddi sıkıntılarla boğuştuğu haberleriyle de gündem olan ünlü popçu, çok konuşulan borçları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
11.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Seçil Gür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.