Cadde Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

27.12.2022 - 07:08 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seçil Gür'ün Serdar Ortaç'la birlikteliği Haziran 2021'de sona ermişti. Seçil Gür, Ortaç ile ayrılığı hakkında, "İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana 'Anne' diye sesleniyordu, gülüyorduk" açıklamasını yapmıştı. Geçtiğimiz hafta "Depresyondayım" açıklamasını yapan Gür, bu hafta konser öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

Seçil Gür, meslektaşı Serdar Ortaç'la Chloe Loughnan ile boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Daha önce ayrılan ancak ilişkilerine ikinci bir şans veren çiftin aşkı Haziran 2021'de tamamen bitirmişti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, Seçil Gür’le ayrılığı hakkında şunları söylemişti:

Keşke bitmesine izin vermeseydim. 10 numara bir kızdı. Kusursuz bir insandı. Benim dengesizliklerim yüzünden bitti. Kimse zorla istemediğim bir şeyi yaptıramaz bana ama ilişki fedakârlıktır. Kadın sinema ister, gidersin. Fedakârlık yapmamız lazım. Bir kadına 'Haklısın, olabilir, doğrudur' dersen, olayı çözersin. Bunu birebir yapıyorum ama fedakârlık yapamıyorum. Bence hepimiz yalnız yaşayalım, bu dertler bitsin. Zaten 50 sene sonra evlilik diye bir şey kalmayacak.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

BİTEN İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Seçil Gür, Ortaç ile ayrılmalarının ardından "Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa" programında biten ilişkisi hakkında konuşmuştu. Ünlü popçunun yemeğine, giydiğine kadar her şeyine kafa yorduğunu anlatan Gür, şu ifadeleri kullanmıştı:

İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana 'Anne' diye sesleniyordu, gülüyorduk. Serdar biraz bebektir. Belki bu benim hatamdı. Aç olduğunu biliyordum hemen karnını doyurmak için elimden geleni yapıyordum.

"HİÇBİR İLİŞKİM BİTMEDEN DİĞERİNE BAŞLAMADIM"

Ortaç, "Tek eşliliğe ne oldu?" sorusunu ise "Tek eşlilik erkekler kudurmasın diye uydurulmuş bir şey. Çok eşliliği ben hiç sevmiyorum ve tasvip etmiyorum. Zaten hiçbir ilişkim bitmeden bir diğerine başlamadım" şeklinde yanıtlamıştı.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

TARZI DİKKAT ÇEKTİ 

Seçil Gür, önceki gün Old Hammam’da seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla adeta sahneyi salladı. Güçlü sesi ve güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı, geniş repertuarı ve tarzıyla da göz doldurdu. Tek omuz detaylı vizon rengi süper mini elbisesi ve iddialı danslarıyla olay yaratan Gür, Gülşen’in boşluğunu dolduracak gibi görünüyor.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

Haberin Devamı

"YOKSA BASİTE KAÇAR"

2023’te stilinde daha iddialı seçimlerde bulunacağını belirten başarılı şarkıcı, “Enerjik tarzımı daha cesur kıyafetlerle ön plana çıkaracağım. Fiziğine güvenen bence dekolte giymeli. Tabii ki dekoltenin ortamın ruhu ile bütünleşmesi gerekiyor. Yoksa basite kaçar” diyerek sözlerine açıklık getirdi.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli

"KENDİMİ İYİLEŞTİREYİM, YENİ PROJELER OLACAK"

Geçtiğimiz hafta aynı mekanda konser veren, sahne öncesi yeni projelerini soran gazetecilere Gür, “Bu aralar depresyondayım. Spora, doğaya yöneldim. Biraz kendimi iyileştireyim yeni projeler olacak” yanıtını vermişti.

Seçil Gür: Fiziğine güvenen dekolte giymeli