Sefer

Sefer

Son dakika sefer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sefer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sefer haber sayfamızda...

Sefer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.862 sefer haberi bulunmuştur.
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Haberler
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na (11) devretti.
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi İstanbul Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlenen 6. Türkiye - Çin Ekonomik Forumu’nda iş dünyasından katılımcılar vize kolaylığı ve daha fazla uçuş istedi. Forumda Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin şunları söyledi:
22.04.2024 Ekonomi
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol!
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Pendikspor maçında attığı golle Süper Lig'de bu sezon 12'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçti.
22.04.2024 Galatasaray
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı Dünyanın en zengin varislerinden biri olan Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğinin yüzünü adeta sır gibi saklıyordu. Ünlü isim, adını 'London' koyduğu kızının fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
21.04.2024 Cadde
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını!
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını! Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı.
21.04.2024 Gündem
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu!
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu! Galatasaray’da önceki gün 5 futbolcunun katıldığı ve gövde gösterisine dönen imza töreninin ardından, Teknik Direktör Okan Buruk’un sözleşmesinin uzayıp uzamayacağı merak konusu oldu.
21.04.2024 Galatasaray
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulmün bedelini mutlaka bir gün ödeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Tüm çabaların bölgesel barışın anahtarı olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması için sarf edildiğini” ifade etti.
21.04.2024 Gündem
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’ Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış’ başlıklı 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nda Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. 
21.04.2024 Ekonomi
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü
Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda korku dolu anlar: 4 araç hasar gördü Yenikapı seferini yapan arabalı feribot fırtınaya yakalandı. Yükselen dalgalar 4 araca zarar verdi. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.
20.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sefer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.