Semih Tokatlı: "Geriye düşmemize rağmen maçı iyi bir geri dönüşle kazandık"
Semih Tokatlı: "Geriye düşmemize rağmen maçı iyi bir geri dönüşle kazandık" Süper Lig'in 34. haftasında evinde Yukatel Denizlispor'u 3-2 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, iyi bir geri dönüşle maçı kazandıklarını söyledi.
12.04.2021 Futbol
Semit Tokatlı: "Maça biraz ürkek başladık"
Semit Tokatlı: "Maça biraz ürkek başladık" Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.
8.04.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Talihsiz yediğimiz golle mağlup olduk"
Semih Tokatlı: "Talihsiz yediğimiz golle mağlup olduk" Süper Lig'in 32. haftasında evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, talihsiz yedikleri gol ile mağlup olduklarını söyledi.
4.04.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Antalyaspor bugün galibiyeti hak etti"
Semih Tokatlı: "Antalyaspor bugün galibiyeti hak etti" Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu. Karşılaşmanın ardından Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.
18.03.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Her şey istediğimiz gibi gitti"
Semih Tokatlı: "Her şey istediğimiz gibi gitti" Süper Lig'in 30. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, iyi hazırlandıkları maçta istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.
13.03.2021 Futbol
Semih Tokatlı: “Trabzonspor’a karşı oynamak kolay değil”
Semih Tokatlı: “Trabzonspor’a karşı oynamak kolay değil” Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, Trabzonspor gibi son haftaların çıkış yapan, formda takımına karşı oynadıklarını, hafta içi de bu bilinçle çalışmalarını yaptıklarını belirtti.
8.03.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik"
Semih Tokatlı: "Son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik" Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettiklerini söyledi.
4.03.2021 Futbol
Alanyaspor cephesinden Bakasetas itirafı
Alanyaspor cephesinden Bakasetas itirafı Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, 2-0 kaybedilen Karagümrük maçının ardından Trabzonspor'a transfer olan Bakasetas'la ilgili gelen soruyu yanıtladı. Tokatlı, "Değerli bir oyuncumuz gitti ama bunun bizi oyun anlamında çok etkilediği söylenemez." cevabını verdi.
27.02.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Bol pozisyon bize maalesef golü getirmedi"
Semih Tokatlı: "Bol pozisyon bize maalesef golü getirmedi" Süper Lig'in 26. haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, oyunu kontrol etmelerine ve pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını söyledi.
20.02.2021 Alanyaspor
Semih Tokatlı: "Maçı bitirecek pozisyonlar da bulduk, gol yapamadık"
Semih Tokatlı: "Maçı bitirecek pozisyonlar da bulduk, gol yapamadık" Süper Ligin 25'nci haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı, mücadele golsüz sona erdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
14.02.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkan bir takımımız var"
Semih Tokatlı: "Rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkan bir takımımız var" Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederken, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı açıklamalarda bulundu.
11.02.2021 Futbol
Semih Tokatlı: Oyuncularımızla gurur duyuyoruz
Semih Tokatlı: Oyuncularımızla gurur duyuyoruz Galatasaray'ı 3-2 yenerek yarı finale yükselen Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, tur atladıkları için sevinçli olduklarını söyledi.
10.02.2021 Alanyaspor
Semih Tokatlı: "Alınan 1 puan neticede şu ortamda bizi sevindirdi"
Semih Tokatlı: "Alınan 1 puan neticede şu ortamda bizi sevindirdi" Süper Lig'de Hes Kablo Kayserispor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. H Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, "Alınan 1 puan neticede şu ortamda bizi sevindirdi" ifadelerine yer verdi.
3.02.2021 Futbol
Semih Tokatlı: “Haklı bir galibiyet aldık”
Semih Tokatlı: “Haklı bir galibiyet aldık” Sivasspor galibiyeti sonrası konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, “Bugün avantajlı başlamanın planlamasıyla farklı bir oyun oynadık. Topa iyi hakim olarak güzel haklı bir galibiyet aldık” dedi.
31.01.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Çok arzu eden bizdik ve kazandık"
Semih Tokatlı: "Çok arzu eden bizdik ve kazandık" MKE Ankaragücü'nü 4-3 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, "Bu galibiyet bizim için çok önemliydi." dedi.
25.01.2021 Alanyaspor
Semih Tokatlı: “Çok istedik, kazandık”
Semih Tokatlı: “Çok istedik, kazandık” Süper Lig’in 21. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü’nü 4-3’lük skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, zor bir mücadele olduğunu belirterek, “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Çok istedik, kazandık” dedi.
25.01.2021 Futbol
Semih Tokatlı: “Buraya kazanmak için gelmiştik”
Semih Tokatlı: “Buraya kazanmak için gelmiştik” Alanyaspor Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, BB Erzurumspor maçının ardından, "Buraya kazanmak için gelmiştik, kazanacağımıza inanıyorduk” dedi.
21.01.2021 Futbol
Semih Tokatlı: "Topun bizde kalmasına rağmen mağlup olduk"
Semih Tokatlı: "Topun bizde kalmasına rağmen mağlup olduk" Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Rakibimizi kaleye getirmedik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince topun bizde kalmasına rağmen mağlup olduk" dedi.
11.01.2021 Futbol
Semih Tokatlı: “Maçta sadece 2. gol eksikti”
Semih Tokatlı: “Maçta sadece 2. gol eksikti” Süper Lig’in 14. haftasında sahasında konuk ettiği Yeni Maltayaspor’la 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, “Bütün üstünlükler bizde, sadece 2. gol eksikti. Onu bulamadık. Biz oyundan, oyuncularımızdan son derece memnunuz” dedi.
23.12.2020 Futbol
Semih Tokatlı: "Biz bunun altından kalkabilecek iyi bir takımız"
Semih Tokatlı: "Biz bunun altından kalkabilecek iyi bir takımız" Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Semih Tokatlı, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "İyi hazırlandığımız bir maçtı. Özellikle galibiyeti fazla arzuluyorduk. Rakip kapanacağını biliyorduk. Neticede ilk yarıda kalemize gelen ilk top gol oldu. Ondan sonra topa fazla sahip olduk. Pozisyon üretmede, şut atmada eksiklerimiz olduğunu düşünüyoruz. Golün eksikliği dışında kazanma arzusu, coşkusu, bizim oyunumuzu sahaya yansıttı. İnşallah bunun telafisini ilk maçta yapacağız" dedi. 
20.12.2020 Futbol
Semih Tokatlı: Yediğimiz iki talihsiz golle mağlup olduk
Semih Tokatlı: Yediğimiz iki talihsiz golle mağlup olduk Deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, “Oyunun gidişatında devamlılık üretemeyince yediğimiz iki tane talihsiz golle mağlup olduk” dedi.
5.12.2020 Futbol
Semih Tokatlı: “Liderliği bırakmak istemiyoruz”
Semih Tokatlı: “Liderliği bırakmak istemiyoruz” Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, zorlu bir rakiple oynamanın bilinciyle maça çıktıklarını belirterek, "Sonuçta 3 puanla ayrıldık. Bu bizim için önemliydi. Liderliği bırakmak istemiyoruz" dedi.
29.11.2020 Futbol
Semih Tokatlı: "Verdiğimiz liderliği geri almak istiyorduk, aldık"
Semih Tokatlı: "Verdiğimiz liderliği geri almak istiyorduk, aldık" Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, deplasmanda Antalyaspor’a karşı aldıkları 2-0’lık galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Verdiğimiz liderliği geri almak istiyorduk, aldık" dedi.
22.11.2020 Futbol
Semih Tokatlı: “Galatasaray galibiyetini pekiştirdik”
Semih Tokatlı: “Galatasaray galibiyetini pekiştirdik” Süper Lig’in 6. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 2-0’lık skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, "Geçen haftaki Galatasaray galibiyetini pekiştirmek ve bu haftayı da lider bitirmek istiyorduk. Amacımıza ulaştığımız için mutluyuz” dedi.
25.10.2020 Futbol