Şener Şen

Şener Şen

Son dakika Şener Şen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şener Şen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şener Şen haber sayfamızda...

Şener Şen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.647 şener şen haberi bulunmuştur.
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim' Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, "Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?" sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Maximum Uniq, nisan ayında tiyatro oyunlarından konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ve yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
26.03.2024 Cadde
Cenazede çileden çıkan Şener Şen'e Özge Özder'den destek!
Cenazede çileden çıkan Şener Şen'e Özge Özder'den destek! Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katılmış ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki göstermişti. Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi.
12.03.2024 Cadde
Yeşilçam yıldızına veda
Yeşilçam yıldızına veda Kayhan Yıldızoğlu için dün Levent Camii’nde cenaze töreni düzenledi.
12.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’ den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı bugün öğlen vakti Levent Camii’nde kılındı. Yıldızoğlu'nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen,cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
12.03.2024 Cadde
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!'
'Dünyaya bir daha gelsem yine tiyatrocu olurdum!' Oyuncu, senarist ve yazar Suphi Tekniker, TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sorularnı cevapladı.
2.03.2024 Cadde
Yıldızlar sahnede
Yıldızlar sahnede Maximum Uniq’de mart ayında tiyatro oyunlarından, konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.
27.02.2024 Cadde
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Hababam Sınıfı film serisinin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Hababam Sınıfı'nda bu kez kız öğrenciler de yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
'Kırmızılı Kadın' yıllar sonra ortaya çıktı! 'Namuslu çalışanlar iyi para kazanamadı'
'Kırmızılı Kadın' yıllar sonra ortaya çıktı! 'Namuslu çalışanlar iyi para kazanamadı' Türk sinemasında Şener Şen ve Kemal Sunal gibi pek çok yıldız isimle çevirdiği filmlerle hafızalara kazınan Şehnaz Dilan (63), Kore'ye gelin giden kızı ve üç yaşındaki torunu ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Yıllar sonra görüntülenen oyuncu, hep amatör ruhla oyunculuk yaptığını belirtirken, sinemadan para kazanamadığını itiraf etti.
17.01.2024 Cadde
‘Başrolken sette kablo taşıdım’
‘Başrolken sette kablo taşıdım’ Şener Şen ve Kemal Sunal gibi isimlerle kamera karşısına geçen Şehnaz Dilan, yıllar sonra Nişantaşı’nda ortaya çıktı.
17.01.2024 Cadde
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım'
'Kemal Sunal ve Şener Şen'i örnek aldım' Komedyen Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı, kişisel gelişim ve şifalanmak gibi kavramlarını tiye alan 'Yaşam Koçu' filmi hakkında konuştu.
12.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. Ş harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran film sorusu! 'Seyirci tokat yemeyi size yakıştıramadı'
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran film sorusu! 'Seyirci tokat yemeyi size yakıştıramadı' İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında hem yarışmacı Tahir Akay'ı, hem de seyircileri şaşırtan bir sinema sorusu soruldu. Şıklar arasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun adının da bulunduğu soruda yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu.
27.11.2023 Cadde
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları ve konusu öne çıkan başlıklar arasında. Film günümüzde hala ilgi ile takip ediliyor. Film, 1977 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi isimler yer aldı. İşte, Çöpçüler Kralı oyuncu kadrosu...
26.11.2023 Cadde
Bursa'da, tartışılan Öğretmenler Günü afişi! 1 gün sonra kaldırıldı
Bursa'da, tartışılan Öğretmenler Günü afişi! 1 gün sonra kaldırıldı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında belediye tarafından hazırlanan, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının arkasına, ünlü sinema oyuncuları ve çizgi film karakterleriyle tasarlanıp ilçedeki reklam panolarına asılan afişler 1 gün sonra kaldırıldı.
22.11.2023 Gündem
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Serinin bu filminde kız öğrenciler yer aldı. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncu kadrosunda kimler var?
12.11.2023 Cadde
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım!
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım! Uğur Yücel, Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, 1996 yapımı 'Eşkıya'da başrolü Şener Şen'le paylaşmıştı. Yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de ön planda olan Yücel, Türk sinemasının ilk büyük gişe patlamasını yapan kült filmle ilgili çarpıcı bir itirafa izma attı.
9.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şener Şen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.