Sercan Kısmet

Sercan Kısmet

Son dakika sercan kısmet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sercan kısmet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sercan kısmet haber sayfamızda...

Sercan Kısmet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 419 sercan kısmet haberi bulunmuştur.
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
Bölge halkına moral oldular
Bölge halkına moral oldular Felaketin birinci yılında deprem bölgesine giden Karsu Dönmez, Ayşe Tolga ve Elif Buse Doğan gibi isimler hem destek oldu hem de moral verdi.
7.02.2024 Cadde
18 milyon lira kazandı
18 milyon lira kazandı Afra Saraçoğlu, reklamdan kazandığı parayla dudak uçuklattı.
16.01.2024 Cadde
Beş yıl sonra dönüyor
Beş yıl sonra dönüyor Futbolcu Şener Özbayraklı’yla 2020’nin mayıs ayında evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Şilan Makal, ekrana geri dönüyor.
9.01.2024 Cadde
Menajerlerden İsrail uyarısı!
Menajerlerden İsrail uyarısı! Ünlü isimlerin menajerleri ve basın danışmanlarının, sanatçılarını İsrail-Hamas arasındaki savaş nedeniyle uyardıkları öğrenildi.
7.01.2024 Cadde
‘Coğrafyaya uygun değil’
‘Coğrafyaya uygun değil’ Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.
26.12.2023 Cadde
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler Özellikle gençler arasında yaygınlaşan sosyal medya, kendi dünyasının ünlülerini yarattı. Popüler isimler, çektikleri videolar ve paylaşımlarıyla binlerce lira kazanıyor.
8.12.2023 Cadde
Turne için özel karışım
Turne için özel karışım Funda Arar’ın Türkiye turnesinde bağışıklığını korumak için özel bir karışım yaptığı ortaya çıktı.
7.10.2023 Cadde
Gayrettepe’den Etiler’e geçti
Gayrettepe’den Etiler’e geçti Bir yıl önce nikâh masasına oturan Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar, yeni eve taşındı.
25.08.2023 Cadde
‘Türkiye’den ayrılırken üzgün görünüyordu’
‘Türkiye’den ayrılırken üzgün görünüyordu’ Kanada’nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Anadolu Rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray’ın (82) kızı Damla Koray Çamlıca, babasına Instagram’dan veda etti.
9.08.2023 Kültür Sanat
Seal’i dinlemek 36 bin lira
Seal’i dinlemek 36 bin lira İngiliz soul şarkıcısı ve söz yazarı Seal, ‘Baydreaming’ konseptiyle seçkin deneyimler sunan D Maris Bay’de sahne alacak.
9.08.2023 Cadde
Jetle gelecek
Jetle gelecek Robbie Williams’ın, 17 Ağustos’ta Bodrum’da vereceği konser için geri sayım başladı.
6.08.2023 Cadde
‘Türkiye dünyada lider ülkeler arasında’
‘Türkiye dünyada lider ülkeler arasında’ Dünya televizyon sektöründe ilgi gören Türk dizilerinin yurt dışı satışlarının önemini vurgulayan Selim Türkmen, “Türkiye içerik dağıtımı alanında dünyada lider ülkeler arasında” dedi.
26.07.2023 Cadde
Ölüm tehdidi alıyor
Ölüm tehdidi alıyor Simge Ünal, “200 bin TL’ye ayakkabı alırım” açıklaması yüzünden ölüm tehdidleri almaya başladı.
22.04.2023 Cadde
Türkiye güzeli Nursena Say aşkını böyle ilan etti
Türkiye güzeli Nursena Say aşkını böyle ilan etti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Mersin’de doğup büyüyen, 18 yaşında üniversite için İstanbul’a gelen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan 24 yaşındaki Türkiye güzeli, avukat sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp, duygularını dile getirdi.
2.04.2023 Cadde
Depremzedeler için tasarladı
Depremzedeler için tasarladı Zeynep Kartal’ın öncülüğünde tasarlanan ve İngiltere’de satışa sunulan tişörtlerden elde edilen gelir, depremzedelere bağışlanacak.
28.03.2023 Cadde
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’ Demet Özdemir, doğum gününde hayranlarının depremzedelere 100 liralık bağış yapmasına, “Bizler yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...” dedi.
28.02.2023 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet- Lezzetli yiyecekler Yoğun iş temposuna sağlıklı kahvaltıyla başlamak isteyenler, Suadiye’deki Folks Kitchen&Cocktail’i ziyaret edebilir...
6.02.2023 Cadde
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KISMET - Suşi aşkına! İstanbul’un Kalbi Maslak 42’de yer alan Yakuza Asian&Sushi, Uzak Doğu’nun egzotik lezzetlerini sunuyor...
4.02.2023 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET- Görkemli atmosfer Konumu, birbirinden farklı lezzetleri ve sunumlarıyla Bodrum’da yaza damga vuran Danış Restaurant, İstanbul Boğazı’nın görkemli atmosferinde misafirlerini ağırlıyor...
30.01.2023 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet Ayrıcalıklı tatil Titanic Mardan Palace ve Titanic Deluxe Golf Belek’te, 3 Şubat’a dek 0-12 yaş arası iki çocuğa ücretsiz konaklama tatil hediyesi olacak...
23.01.2023 Cadde
Annesiyle marka kuruyor
Annesiyle marka kuruyor Aslı Samat, annesi Hülya Güçlü’yle moda markası kuruyor.
18.01.2023 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET- Gastronomi deneyimi İstanbul, Kuruçeşme’de Boğaz’a sıfır konumlanan Ringa Sea Food, ferah atmosferi ve farklı ülke mutfaklarından aldığı ilhamla işlediği deniz ürünleri ile misafirlerine ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi yaşatıyor...
7.01.2023 Cadde
Haftanın Mekanları
Haftanın Mekanları Sercan Kısmet - Zengin tatlılar CVK Ailesi, Mahizer ismiyle Anadolu’nun zengin tatlılarını dünyayla buluşturmaya hazırlanıyor...
31.12.2022 Cadde
Haftanın Mekanları
Haftanın Mekanları Sercan Kısmet - Boğaz’da yılbaşı Kuruçeşme’deki Oligark İstanbul, yeni yılı Boğaz’ın nefes kesen manzarasında karşılamak isteyenler için seçkin alternatifli menüsüyle ziyafet yaşatacak...
24.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sercan Kısmet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.