Şerh

Şerh

Son dakika şerh haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şerh gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şerh haber sayfamızda...

Şerh

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 991 şerh haberi bulunmuştur.
Fatih’te 8 seçmeni bulunan mahalle muhtar seçemiyor
Fatih’te 8 seçmeni bulunan mahalle muhtar seçemiyor Fatih'te 8 seçmeniyle, İstanbul'un en küçük mahallesi olan Sarıdemir Mahallesi seçmenleri, muhtarlık seçimi için yeterli seçmen olamaması nedeniyle muhtar seçemiyor. Sarıdemir Mahallesi seçmenleriyle Demirtaş Mahallesi seçmenleri aynı sandıkta oy kullandı. Demirtaş Mahallesi seçmenleri için salona, muhtarlık seçimi için ayrı bir sandık daha kuruldu. Demirtaş Mahallesi Muhtarı Sümer Yükseler, “Komşu mahallemiz Sarıdemir, nüfus azlığından dolayı bizim mahalleye eklendi, muhtarlık seçiminde oy kullanamadılar. Sağdaki sandıkta normalde belediye, büyükşehir belediyesi ve meclis üyeleri oyları kullanılıyor, diğer sandıkta ise sadece muhtarlık oyları kullanıldı" dedi.
31.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki çalışmalarına ilişkin konuştu.
27.03.2024 Gündem
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Haberler
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin yeni gelişmeler de yaşanıyor.
13.03.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Motosiklet tutkunlarına müjde
Motosiklet tutkunlarına müjde Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik ile “B” sınıfı ehliyete sahip olanlar, belirli koşullar dahilinde her türlü ticari faaliyette kullanılanlar hariç olmak üzere 125 cc’ye kadar olan motosikletleri kullanılabilecek.
10.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan 'Valide Sultanlar Yazma Eserler Sergisi' açılışına katıldı
Emine Erdoğan 'Valide Sultanlar Yazma Eserler Sergisi' açılışına katıldı Valide Sultanlar Yazma Eserler Sergisi" nin açılışı Rami Kütüphanesi’nde yapıldı.Açılış töreninde konuşan Emine Erdoğan, "Yaşadıkları dönemde tarihin öznesi durumundaki 22 valide sultanın her biri, aradan geçen asırlara rağmen, vakıflarıyla halka hizmet etmeyi sürdürüyorlar. Her sayfası mücevher değerinde olan sayısız yazma eser, valide sultanlar sayesinde günümüze ulaşıyor. Yaşadıkları dönemde medeniyetimize kıymetli katkılarda bulunan, eserleriyle asırlar sonrasına dahi ilim köprüleri kuran valide sultanları, rahmetle anıyorum" dedi.
12.01.2024 Gündem
İnşirah Suresi Okunuşu ve Anlamı: İnşirah Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
İnşirah Suresi Okunuşu ve Anlamı: İnşirah Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'im 94. suresi olan İnşirah toplamda 8 ayetten oluşur. Mekke'de indirildiğine inanılan İnşirah Suresini fazileti ile ilgili hadis kaynaklarında yer alan bilgiye göre bu sureyi okumak insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbinin ferahlamasını sağlar. İnşirah'ın Türkçe kelime anlamı açılmak genişlemektir. Surede her çekilen zorluğa karşılık bir mükafatın olduğu mesajı verilmiştir. İnşirah Suresi Türkçe okunuşu, Arapça yazılışı, anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizde yer verdik.
11.01.2024 Sureler
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAT KARŞILIĞI KONUT İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE İLANI İhaleye Konu Taşınmazın; İli Kastamonu İlçesi Merkez Mahallesi Kuzeykent Cadde-Sk...
13.12.2023 Resmi İlanlar
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! Tüm sandıklar açıldı, işte sonuçlar
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! Tüm sandıklar açıldı, işte sonuçlar Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
3.12.2023 Beşiktaş
Recep Günay: Aday olmasaydık kulüp kapanmıştı! Bursaspor'un borcunu açıkladı
Recep Günay: Aday olmasaydık kulüp kapanmıştı! Bursaspor'un borcunu açıkladı 2. Lig'e kadar düşen Türk futbolunun köklü kulübü Bursaspor'un Başkanı Recep Günay çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2023 2.Lig
Bakan Özhaseki'den rezerv alan tartışmaları ve kira desteğine ilişkin açıklama!
Bakan Özhaseki'den rezerv alan tartışmaları ve kira desteğine ilişkin açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında rezerv alan tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Kimsenin malında, mülkünde, toprağında gözümüz yok." dedi.
28.11.2023 Ekonomi
Ersoy: Turiste kiralanan konutun  vergisi ödenecek
Ersoy: Turiste kiralanan konutun  vergisi ödenecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlığının bütçe görüşmelerinde, konutların turizm amaçlı kiralanmasıyla ilgili kanuna yönelik, “Bu düzenleme olmazsa olmaz. Çok ciddi gelir elde edip vergi ödememek olabilir mi? Vergilerini ödeyecekler. Güvenlik zafiyeti de vardı, her gece kimin kaldığını bildirecekler” açıklamasını yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti! Yıkım öncesi kiralık daire
Ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti! Yıkım öncesi kiralık daire Türkiye genelinde kentsel dönüşüm seferberliği yaşanırken bazı mülk sahiplerinin kiralamada başvurduğu yeni yöntem dikkat çekti. Eşyalı hale getirilen evler 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kiraya veriliyor. İşte detaylar...
13.11.2023 Ekonomi
CHP'deki değişime İYİ Parti'den dikkat çeken yorum
CHP'deki değişime İYİ Parti'den dikkat çeken yorum CHP’de 38. Olağan Kurultayı sonrası, İYİ Parti cephesinin ilk yorumları dikkat çekti.
6.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Şerh ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.