Son dakika haberler: 'Tanıyamadım sizi' deyince... Şaşkına çeviren telefon!
Son dakika haberler: 'Tanıyamadım sizi' deyince... Şaşkına çeviren telefon! Son dakika haberine göre; Maltepe Zümrütevler Mahallesi muhtarı Serkan Aslan, geçtiğimiz pazar günü çok ilginç bir telefon aldı. Kendisini arayan kişi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ydı. Bakan Koca aslında Mazhar Alanson'u arayacaktı ancak numarayı yanlış çevirince karşısına muhtar Serkan Aslan çıktı.Serkan Aslan, yaşadığı şaşkınlık ve mutluluğu CNN Türk'e anlattı.
20.05.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca, Mazhar Alanson yerine muhtar Serkan Aslan'ı aradı
Sağlık Bakanı Koca, Mazhar Alanson yerine muhtar Serkan Aslan'ı aradı Maltepe Zümrütevler Mahallesi muhtarı Serkan Aslan, geçtiğimiz pazar günü çok ilginç bir telefon aldı. Kendisini arayan kişi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ydı. Bakan Koca aslında Mazhar Alanson'u arayacaktı ancak numarayı yanlış çevirince karşısına muhtar Serkan Aslan çıktı.Serkan Aslan, yaşadığı şaşkınlık ve mutluluğu CNN Türk'e anlattı.
20.05.2020 Haberler
Türk hakemlere men cezası!
Türk hakemlere men cezası! Türk hakemler Serkan Aslan ve Mehmet Ülker, maç skorlarını manipüle ettikleri gerekçesiyle ITF tarafından organizasyonlardan ömür boyu men edildi.
1.07.2020 Tenis