Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 1 Ocak 2024: Sevgilinize gönderebileceğiniz romantik, duygusal, aşk dolu yılbaşı mesajları!
Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 1 Ocak 2024: Sevgilinize gönderebileceğiniz romantik, duygusal, aşk dolu yılbaşı mesajları! Yılbaşı, bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin başladığı bir milattır. Yeni bir yıla adım atarken, içimizdeki umut ve heyecanı paylaşmak, sevdiklerimize olan bağlarımızı güçlendirmek için bir fırsattır. Birlikte gülümsemek, geçmişi affetmek ve geleceğe dair umutlarımızı paylaşmak, yılbaşı gecesini daha da özel kılar. Bu özel günde sevgilinize göndereceğiniz bir mesaj içini ısıtacaktır. ‘Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 2024’ başlıklı içeriğimizden sevgilinize romantik, duygusal, aşk dolu yılbaşı mesajları gönderebilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI 2023: Arkadaşa ve sevgiliye duygusal yeni yıl mesajları! Yılbaşı gecesine özel duygusal, anlamlı, kurumsal, komik ve etkileyici yeni yıl tebrik ve kutlama sözleri
RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI 2023: Arkadaşa ve sevgiliye duygusal yeni yıl mesajları! Yılbaşı gecesine özel duygusal, anlamlı, kurumsal, komik ve etkileyici yeni yıl tebrik ve kutlama sözleri Yeni sene mesajları ve sözleri! Her yeni yıl bambaşka başlangıçlar, yeni umutlar ve yeni hayaller demektir. Geride kalan her yıl kimisi için hüzün kimisi için sevgili dolu kimisi için de başarı dolu yıllar anlamına gelir. Ancak ne olursa olsun her yılbaşı insanlığın geleceğe umutla baktığı, geçmiş hatalarından ders çıkararak kendine yeni yol çizme kararlığında olduğu başlangıçtır. Her yıl milyarlarca insanın kutladığı yılbaşını sevdikleri ailesi, dostları ve sevgilisi ile geçirenler mutluluk duygusu içinde olurken uzakta geçirenlerin içini ise buruk bir duygu kaplıyor. Yanında olamadıkları için yakınanlar yakınlarına en güzel hediyeleri, en anlamlı dileklerini ve yeni yıl mesajlarını göndermek istiyor. Bizlerde oluşturduğumuz içerikte sizin için duygusal, anlamlı, kısa, uzun, komik en güzel 2023 yılına özel yeniyıl mesajlarını derledik…
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Yeni Yıl Mesajları 2022 - Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerinize gönderebileceğiniz dini, dualı, ayetli, anlamlı, komik, etkileyici yılbaşı ve sözleri
Yeni Yıl Mesajları 2022 - Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerinize gönderebileceğiniz dini, dualı, ayetli, anlamlı, komik, etkileyici yılbaşı ve sözleri Bir yılın daha sonuna gelmenin hüznü yaşanırken yeni yılın gelişi dünyada olduğu gibi Türkiye'de heyecanla karşılandı. Geçmiş yılın üzüntülü olaylarını geride bırakmak isteyen insanlar 2022 yılına yeni başlangıç kararları ve umut dolu giriyor. Yılbaşının en vazgeçilmezleri arasında 'Mutlu Yıllar' ve 'Hoşgeldin' yeni yıl mesajları ile sözleri yer alıyor. Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerine en güzel dileklerini iletmek isteyenler yeni yıl ve yılbaşı mesajı araştırmalarına yöneliyor. Eğer sizde sevdikleriniz için 2022 yılı resimli en yeni, güzel, anlamlı, enteresan, etkileyici, komik, resmi, kurumsal yeni yıl mesajları ve sözlerini araştırıyorsanız "Yeni Yıl ve Yılbaşı Mesajları 2022" içeriğimize göz atabilirsiniz.
31.12.2021 Güzel Sözler
Son dakika! Nimet Abla Gişesi'nde büyük yoğunluk
Son dakika! Nimet Abla Gişesi'nde büyük yoğunluk Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları kapsamında yılbaşını bu yıl evlerinde karşılayacak vatandaşlar, Eminönü'ndeki iş yerlerinden alışveriş yaptı. Eminönü'de Nimet Abla Gişesi önünde kuyruk oluştu.
30.12.2020 Gündem
Son dakika! Nimet Abla Gişesi'ne akın var! Kuyruğun sonu yok
Son dakika! Nimet Abla Gişesi'ne akın var! Kuyruğun sonu yok Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları kapsamında yılbaşını bu yıl evlerinde karşılayacak vatandaşlar, Eminönü'ndeki iş yerlerinden alışveriş yaptı. Eminönü'de Nimet Abla Gişesi önünde kuyruk oluştu.
30.12.2020 Gündem
Ordu’da Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi
Ordu’da Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi Ordu'da yılbaşı öncesi Milli Piyango bayilerinde hareketlilik sürüyor. Büyük ikramiye 100 milyon TL olan yılbaşı özel çekilişine az bir süre kala bilet satın almak isteyenler bayilere akın ediyor. Kentte Milli Piyango bileti satan İnci Çıplak, biletlere bu yıl ilginin, bir önceki yıla göre fazla olduğu söyledi.
30.12.2020 Gündem
14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne alınır?
14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne alınır? Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Sevgiliye ne hediye alınır diye düşünenler için farklı ve özel hediye seçeneklerini derledik. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kadınlar ve erkekler için hediye seçenekleri, Sevgililer Günü mesajları ve dahası haberimizde.
14.02.2015 Gündem
En güzel yılbaşı tebrik ve kutlama mesajları
En güzel yılbaşı tebrik ve kutlama mesajları Birbirinden güzel 2015 yılı için en güzel yılbaşı mesajlarını sizler için derledik. Bir mesajla sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz.Yılbaşı sms mesajları arasından, 2015'e ramak kala en oriijinal ve en anlamlı olanları haberimizde. İşte en güzel 2015 yılı yılbaşı tebrik ve kutlama mesajları...
1.01.2015 Gündem