MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri Askerlik vazifesini yerine getirecek gençler, Mayıs 2024 sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Celp ve sevk tarihlerini sorgulayan yükümlüler, yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsünde vazifelerini yerine getiriyor olacak. MSB tarafından mayıs celp yerleri ne zaman açıklanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
ASKERLİK SINIFLANDIRMA sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 ŞUBAT Askerlik celp dönemleri ve askerlik sevk tarihleri
ASKERLİK SINIFLANDIRMA sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 ŞUBAT Askerlik celp dönemleri ve askerlik sevk tarihleri Askerlik celp sonuçları, vatani görevini yapacak gençlerin gündeminde! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Şubat 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınmak isteyen yükümlülerden 30 Kasım tarihine kadar yoklama ve tercih başvurularını aldı. 2024 askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri ne zaman?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
ASKERLİK YERLERİ  ne zaman açıklanacak 2023? Kasım ayı askerlik yerleri nereden öğrenilecek? Askerlik yerleri sorgulama ekranı (e Devlet)
ASKERLİK YERLERİ ne zaman açıklanacak 2023? Kasım ayı askerlik yerleri nereden öğrenilecek? Askerlik yerleri sorgulama ekranı (e Devlet) Askerlik yerleri için sonuçlar büyük bir heyecanla bekleniyor. Kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala gözler askerlik yerleri sorgulama ekranına çevrildi. Peki kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanacak?
26.10.2023 Bilgi Rehberi
AÇIKLANIYOR! 2023 ASKERLİK YERLERİ sorgulama: MSB 2023 Ağustos sınıflandırma tarihleri
AÇIKLANIYOR! 2023 ASKERLİK YERLERİ sorgulama: MSB 2023 Ağustos sınıflandırma tarihleri Milli Savunma Bakanlığı, 2023 Ağustos sınıflandırma dönemine dair detayları paylaştı. Celp tercihlerini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren adaylar, askerlik yerleri için heyecanlı beyleyiişe geçti. MSB, Ağustos ayı sevk tarihlerini açıkladı. Peki, 2023 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI mı 2023? MSB Şubat askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri...
ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI mı 2023? MSB Şubat askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri... MSB tarafından 2023 Şubat askerlik cep dönemleri ve sevk tarihleri açıklanıyor! Binlerce askerlik görevini yürütecek genç, askerlik yerleri hakkında duyuruyu bekliyor. Sevk tarihleri paylaşılmıştı ve gündemde olan ise askerlik 2023 celp dönemleri! Peki, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
4.01.2023 Bilgi Rehberi
Askerlik Yeri Sorgulama 2022: Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celp ve sevk tarihleri...
Askerlik Yeri Sorgulama 2022: Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celp ve sevk tarihleri... Kasım ayı celp ve sevk süreci, MSB tarafından açıklanıyor! Binlerce askerlik görevini yerine getirecek yükümlü, 31 Ağustos günü askerlik hizmeti tercihlerini aptı. Gözler Kasım 2022 askerlik yeri duyurusunda! Gündemdeki sorular ise 'Kasım askerlik yerleri MSB tarafından ne zaman açıklanacak, sevk tarihleri nedir?'' oldu.
17.10.2022 Bilgi Rehberi
Askerlik yerleri belli oldu 2022! Şubat ayı Askerlik celp ve sevk tarihleri...
Askerlik yerleri belli oldu 2022! Şubat ayı Askerlik celp ve sevk tarihleri... Er sınıflandırma sonucu açıklandı. Asker celp ve sevk tarihleri, milyonlarca gencin gündeminde. Askerlik görevlerini yerine getirmek için gün sayan adaylara, MSB tarafından sonuçlar ilan edildi. Peki, MSB askerlik yerleri nasıl sorgulanır? İşte, celp ve sevk tarihleri 2022...
28.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik kaç gün? İşte, celp dönemleri 2021 ve askerlik yerleri...
Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik kaç gün? İşte, celp dönemleri 2021 ve askerlik yerleri... Bedelli askerlik yapacak adaylar için 2021 bedelli askerlik ücretleri sorgulanıyor. 2020 yılı bedelli askerlik yapacak adayların celp tarihleri ve askerlik yerleri de MSB tarafından açıklanmıştı. Peki, dövizle bedelli askerlik ücreti ne kadar? İşte, 2021 bedelli askerlik ücretleri...
27.01.2021 Gündem
MSB son dakika açıkladı! Terhisler ertelendi mi, uzadı mı? 2020 askerlik sevk tarihleri...
MSB son dakika açıkladı! Terhisler ertelendi mi, uzadı mı? 2020 askerlik sevk tarihleri... Milli Savunma Bakanlığı Kasım ve Aralık ayına ilişkin sevk tarihleri konusunda son dakika açıklamalarda bulundu. Sevk işlemleri için tarihlerin belli olmasının ardından terhis için bekleyen binlerce asker de 'terhisler ertelendi mi, uzadı mı?' sorularına yanıt arıyor.
8.12.2020 Gündem
Kasım Celp dönemi Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklandı! Sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır?
Kasım Celp dönemi Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklandı! Sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır? Binlerce genci yakından ilgilendiren askerlik yerleri sabah saatlerinde e-Devlet üzerinden açıklandı. Kasım ayı içerisinde silahaltına alınacak olan binlerce yükümlü askere gidebilmek için Ağustos ayının son gününe kadar başvurularını tamamlamıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından sınıflandırma sonuçlarının 23 Ekim tarihinde erişime açılacağı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından duyurulmuştu. Sınıflandırma sonuçları sabah saatlerinde açıklandı. Peki Askerlik sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanacak?
23.10.2020 Gündem
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı mı? MSB'den Kasım Celp dönemi  duyurusu...
Kasım Celp dönemi askerlik yerleri açıklandı mı? MSB'den Kasım Celp dönemi duyurusu... Askerlik yerleri açıklandı mı sorusu silah altına alınacak olan yükümlüler tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Yaşanan Pandemi nedeniyle silah altına alınacak olan er ve erbaşların tamamı koronavirüs testine tabi tutulacak. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Kasım 2020 sınıflandırma duyurusunda yükümlülerin sevk tarihleri ve Koronavirüs testi yaptıracakları tarihleri duyurdu. Peki Kasım Celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
30.09.2020 Gündem