Seyahat İzin Belgesi

Seyahat İzin Belgesi

Son dakika seyahat izin belgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seyahat izin belgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seyahat izin belgesi haber sayfamızda...

Seyahat İzin Belgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 490 seyahat izin belgesi haberi bulunmuştur.
‘Kaçakları taşımaya kimse aracılık etmesin’
‘Kaçakları taşımaya kimse aracılık etmesin’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara’da gerçekleştirilen “Göç Kurulu Toplantısı’nda göçmen kaçakçılığına ilişkin bakanlığın aldığı yeni önlemleri duyurdu.
10.06.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan kaçak göçmen açıklaması
Bakan Soylu'dan kaçak göçmen açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, düzensiz göçle mücadele kapsamında taksicilere yabancı yolcuların seyahat izin belgelerinin kontrolü yükümlülüğü, TIR ve kamyon parklarına da güvenlik kamerası kurulması zorunluluğu getirdiklerini söyledi. Soylu, "Kaçak göçmeni bir ilden bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin" dedi.
9.06.2022 Gündem
Özel Veya Kamudan Ünlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek?
Özel Veya Kamudan Ünlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek? Özel sektörde ve kamu alanında kullanılan birçok kavram ve terimin anlamı hakkında çoğu zaman bilgi sahibi olmayabiliriz. Özel veya kamudan ünlü sözleşmeye davet yazısı olan ne demek? Siz de ünlü sözleşmeye davet yazısı ile ilgili olarak daha detaylı bir şekilde bilgi edinmek ve ne anlama geldiğiyle ilgili olarak bilgi edinmek isteyebilirsiniz.
9.10.2021 Eğitim
YKS günü yasak var mı 2021? (TYT-AYT-YDT) YKS'ye veliler gelecek mi, yasaktan muaf mı?
YKS günü yasak var mı 2021? (TYT-AYT-YDT) YKS'ye veliler gelecek mi, yasaktan muaf mı? 2021 YKS (TYT-AYT-YDT) sınavına sayılı zaman kaldı. Üniversite eğitimi için milyonlarca öğrenci bu hafta sonu beklenen YKS sınavına giriyor. Sınav öncesi ise YKS Genelgesi yayımlandı. Peki, YKS günü veliler gelebilecek mi?
24.06.2021 Gündem
Pazar günü kırtasiye ve fotoğrafçılar açık
Pazar günü kırtasiye ve fotoğrafçılar açık İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
24.06.2021 Gündem
Son dakika... 81 ile talimat gitti! Yeni koronavirüs genelgesi
Son dakika... 81 ile talimat gitti! Yeni koronavirüs genelgesi Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tedbirleri’ konulu genelge gönderdi. Genelgede, '27 Haziran Pazar günü YKS'ye girecek adaylar ve refakatçileri ile sınav görevlileri 05.00-19.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.' dedi.
23.06.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı?
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı? Seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 1 Haziran'da başlayan yeni kademeli normalleşme ile şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı sorusu da yeniden gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı Haziran ayı normalleşme planını paylaştı ve seyahat kısıtlaması saatleri ve muaf olan kişiler de netleşti. İşte, şehirler arası seyahat kısıtlaması detayları...
10.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler?
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler? Şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar netleşti. Kademeli normalleşmenin ikinci ayağı başladı ve İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Planı genelgesini yayımladı. Kişiler ise hafta sonu seyahat yasağı var mı, hafta içi şehirler arası yasak olacak mı sorularını yöneltiyor. İşte, şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar...
3.06.2021 Gündem
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Tam kapanmanın ardından uygulanan kademeli normalleşme sürecinin de sonuna gelindi. Yapılan son Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Seyahat yasağı ile ilgili yeni karar geldi mi? Şehirler arası seyahat yasağı kaldırıldı mı? İzin olmadan özel araçla seyahat yapılır mı?
1.06.2021 Gündem
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi...
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi... Dün yine çok önemli bir Kabine toplantısı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası alınan karaları halka duyurdu. Gece ise İçişleri Bakanlığı genelgeyi yayımlandı. Şimdi "Haziran ayı normalleşme tedbirleri neler?" sorusu yöneltiliyor.
1.06.2021 Gündem
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı Gelen son dakika haberine göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler bu kısıtlamadan muaf? İşte tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller Seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Tam kapanmanın ardından gelen kademeli normalleşme kararları arasında şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili yeni maddeler yer alıyor. Peki, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde hafta içi ve hafta sonunda şehirler arası seyahat kısıtlaması olacak mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? İşte seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler.
22.05.2021 Gündem
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin...
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin... Gelen son dakika haberine göre; Kovid-19'la mücadele tedbirleri kapsamında 24 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler kısıtlamadan muaf olacak? Marketler açık olacak mı? İşte detaylar...
21.05.2021 Gündem
Yarın (19 Mayıs) seyahat yasağı var mı? Şehirlerarası seyahat izin belgesi nasıl alınır?
Yarın (19 Mayıs) seyahat yasağı var mı? Şehirlerarası seyahat izin belgesi nasıl alınır? Yarın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı... Bu şanlı gün resmi tatil olarak kabul edilirken yarın seyahat yasağı olup olmadığı merak ediliyor. Yolculuğa çıkmak isteyenler "Yarın (19 Mayıs) seyahat yasağı var mı? Şehirlerarası seyahat izin belgesi nasıl alınır?" sorusuna cevap aranıyor.
18.05.2021 Gündem
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı? Bugün itibariyle tam kapanma sona eridi. İçişleri Bakanlığı ise kademeli normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin hemen ardından binlerce kişi Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Yasaklar kalktı mı, 19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. İşte madde madde genelgenin ayrıntıları...
17.05.2021 Gündem
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Haberler
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Vaka artışı neticesinde alınan tam kapanma kararı sonrası belirli muafiyetleri olan kişiler dışında il dışı seyahatler de yasaklanmıştı. Vatandaşın gündeminde ise '17 Mayıs'ta seyahat yasağı bitiyor mu, kısıtlama uzayacak mı?' soruları yer alıyor.
16.05.2021 Gündem
İGA'dan seyahat izin belgesi açıklaması
İGA'dan seyahat izin belgesi açıklaması İstanbul Havalimanı İşletmesi (İGA), kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında, 17 Mayıs-1 Haziran'da uygulanacak kısıtlamaların geçerli olduğu saatlerde, yolcuların seyahat izin belgesine ihtiyaç duymadan biletlerini ibraz ederek, uçuş yapabileceklerini bildirdi.
16.05.2021 Gündem
Uçak yolcularına seyahat izin belgesi zorunluluğu kalktı
Uçak yolcularına seyahat izin belgesi zorunluluğu kalktı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan bugün yayımlanan genelgeyle 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasındaki uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinde uçak yolcuları izin belgesi ibraz etmeden seyahat edebilecek.
16.05.2021 Ekonomi
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021 Yasaklar uzatılacak mı, kalkıyor mu? sorusu kamuoyunun gündeminde... Türkiye yeni Kabine toplantısından sonara alınacak kararlara odaklanmış durumda.. Herkesin dilinde anı soru var : "17 Mayıs'ta (pazartesi günü) yasaklar kalkacak mı?
16.05.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi...
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi... Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak. Kademeli normalleşme döneminde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmış olanlar ile 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.
16.05.2021 Gündem
‘945 bin seyahat  izin belgesi verdik’
‘945 bin seyahat izin belgesi verdik’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığa bağlı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni (GAMER) ziyaret etti, illere canlı bağlanarak tam kapanma tedbirlerine ilişkin bilgi aldı
13.05.2021 Gündem
Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması! Tam kapanma, seyahat kısıtlaması, açık yerler...
Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması! Tam kapanma, seyahat kısıtlaması, açık yerler... İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika Ramazan Bayramı açıklaması yapıldı. Açıklamada tam kapanma, seyahat kısıtlaması ve denetim faaliyetleriyle ilgili uygulanacak önlemlere ilişkin çarpıcı bilgiler yer aldı. İşte haberin ayrıntıları...
11.05.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika Ramazan Bayramı açıklaması yapıldı. Açıklamada tam kapanma, seyahat kısıtlaması ve denetim faaliyetleriyle ilgili uygulanacak önlemlere ilişkin çarpıcı bilgiler yer aldı. İşte haberin ayrıntıları...
11.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat İzin Belgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.