Sibel

Sibel

Son dakika sibel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sibel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sibel haber sayfamızda...

Sibel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.822 sibel haberi bulunmuştur.
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e (83) ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar ara verildi.
25.04.2024 Gündem
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
TGC’den Milliyet’e çifte ödül
TGC’den Milliyet’e çifte ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 65 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri törenle sahiplerini buldu. 2 dalda ödüle layık görülen Milliyet gazetesi çalışanları da törende ödül gururu yaşadı.
23.04.2024 Gündem
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
İzdiham yarattı
İzdiham yarattı Sibel Can, İstanbul’da izdiham yarattı.
22.04.2024 Cadde
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı!
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı! TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Kepez Spor Futbol A.Ş., düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
21.04.2024 3.Lig
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
Yavru Vatan’ı fethetti
Yavru Vatan’ı fethetti Sibel Can, kombinini bir hayranı tarafından hediye edilen 87 bin TL tutarındaki beşi bir yerdeyle tamamladı.
14.04.2024 Cadde
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Adana’da festival çiçekleri açtı
Adana’da festival çiçekleri açtı 13-21 Nisan tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında “Blossom” temalı bir karma resim sergisi yer alacak. Sergi, Orijinalist Art Gallery’de 40 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak.
13.04.2024 Kültür Sanat
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Sarayda özel davet
Sarayda özel davet Sevil Aygün’ün hayata geçirdiği PRAY markası Çırağan Sarayı’nda davetlilere tanıtıldı.
11.04.2024 Cadde
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde
Ramazan Bayramı’nız şarkılarla dolacak
Ramazan Bayramı’nız şarkılarla dolacak Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren ‘Şarkılar Bizi Söyler’, bayramda kolaj bölümüyle Kanal D ekranlarına geliyor.
7.04.2024 Cadde
Girişimlere destek
Girişimlere destek Yatırım çekme ve büyüme potansiyeli olan girişimlerin desteklenmesini ve hızlandırılmasını amaçlayan Garanti BBVA’nın, teknoloji tabanlı girişimlere destek vermek amacıyla hayata geçirdiği Garanti BBVA Partners Tech Programı’na katılmaya hak kazanan sekizinci dönem girişimler belli oldu.
6.04.2024 Ekonomi
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu
Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu Asgari uygulanabilir ürün veya hizmet (MVP) aşamasını tamamlamış, en az 2 yıldır faaliyet gösteren, yüksek pazar potansiyeline, ölçeklenebilir bir iş modeline ve güçlü bir gelir modeline sahip data, siber güvenlik, ödeme sistemleri ve sürdürülebilirlik dikeylerinde faaliyet gösteren teknoloji tabanlı girişimcilerin başvurduğu program bu yıl 8.kez girişimcilere ev sahipliği yapıyor.
5.04.2024 Ekonomi
‘Bay Sinema’ maalesef  artık yok
‘Bay Sinema’ maalesef artık yok Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu’nun hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler, “Bay Sinema maalesef artık yok” dedi.
4.04.2024 Cadde
Manzara izlemek isterken 7 metrelik duvardan düştü!
Manzara izlemek isterken 7 metrelik duvardan düştü! Bursa’da arkadaşlarıyla eğlenmek için Uludağ yoluna çıkan 22 yaşındaki genç kız, manzara izlemek için çıktığı duvardan aşağı düştü. Yaklaşık 7 metre yükseklikten düşen kız, mahsur kaldığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sibel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.