Sinan

Sinan

Son dakika sinan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sinan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sinan haber sayfamızda...

Sinan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.509 sinan haberi bulunmuştur.
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı 2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor'
Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor' Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 2008 yılında Korhan Saygıner'le nikâh masasına oturmuş, 2013'te Lina adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. 'Yemekteyiz' ile ödül kazandığı geceye eşiyle birlikte katılan Topal, "Lina kardeş istiyor mu?" sorusunu cevapladı.
26.04.2024 Cadde
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı!
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı! TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Kepez Spor Futbol A.Ş., düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
21.04.2024 3.Lig
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından, İran ve İsrail arasında karşılıklı misillemeler ile bölgede gerilimin arttığı bir dönemde, yarın Irak’a kritik bir ziyaret gerçekleştirecek.
21.04.2024 Gündem
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda, 1. Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu ve ardından Nefesli Çalgılar Konseri düzenlendi.
20.04.2024 Ege
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mehmet Topal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi konuştu. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren eski futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Kayserispor'da Julian Jeanvier operasyon geçirdi!
Kayserispor'da Julian Jeanvier operasyon geçirdi! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Julian Jeanvier, menisküs yırdığı sebebiyle opere edildi.
17.04.2024 Kayserispor
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk!
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dusan Tadic mücadele öncesi konuştu.
17.04.2024 Konferans Ligi
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Eurocup
Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya yenildi ve EuroLeague'e veda etti!
Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya yenildi ve EuroLeague'e veda etti! EuroLeague Play-In karşılaşmasında Anadolu Efes ağırladığı Virtus Bologna'ya 67-64 yenildi.
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Antalyaspor
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Sinan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.