Sinan Güleryüz

Sinan Güleryüz

Son dakika Sinan Güleryüz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sinan Güleryüz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sinan Güleryüz haber sayfamızda...

Sinan Güleryüz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 sinan güleryüz haberi bulunmuştur.
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim' Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, "Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?" sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti Kars yolcusu
Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti Kars yolcusu Müzisyen Sinan Güleryüz ile oyuncu eşi Özge Özder, önceki gün çocukları Eva Luna ile birlikte Etiler'deydi. Araçlarına bineceği esnada objektiflere takılan çift, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.
30.12.2023 Cadde
Özge Özder: O düetler ailemize hatıra
Özge Özder: O düetler ailemize hatıra Müzisyen Sinan Güleryüz ile oyuncu eşi Özge Özder, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. 2,5 yaşında Eva Luna adında bir kızları olan ünlü çiftten Özder, eşiyle yaptığı düetler hakkında konuştu.
7.12.2023 Cadde
Sinan Güleryüz: Özge, birçok 'şarkı söylüyorum' diyen sanatçıya taş çıkarır!
Sinan Güleryüz: Özge, birçok 'şarkı söylüyorum' diyen sanatçıya taş çıkarır! Şarkıcı Sinan Güleryüz, sahne öncesi muhabirlere eşi Özge Özder ile birlikte şarkı yapacağın açıkladı. Güleryüz, "Onun sesine, mesleğine, oyunculuğuna her şeyine hayranım" diyerek eşine övgüler yağdırdı.
27.11.2023 Cadde
Erzurum’da tanışmışlar: 'Özel korumasıyım’
Erzurum’da tanışmışlar: 'Özel korumasıyım’ Sinan Güleryüz, Anadolu Yakası’ndaki bir mekanda sahne aldı.
27.11.2023 Cadde
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye
Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, önceki gece Bahattin Öner'in düzenlediği bir markanın gecesinde sunuculuk yaptı.Özder, geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Seda Fettahoğlu'nun Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulunması ve yanında bir silah bulunmasıyla ilgili konuştu.
30.10.2023 Cadde
‘Deli Mavi’ yayında
‘Deli Mavi’ yayında Anlamlı sözleriyle aşkı anlatan ‘Deli Mavi’, Seda Akay öncülüğünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için hazırlandı.
26.10.2023 Cadde
Bodrum’a veda
Bodrum’a veda Özge Özder, Bodrum’daki yaz tatilinin son günlerinde kızı Eva Luna İle görüntülendi.
15.09.2023 Cadde
Şölen devam ediyor
Şölen devam ediyor Be Premium Bodrum, tutkuları ve özgün tarifleriyle dünya mutfağına yön vermiş Michelin yıldızlı şefleri, konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.
23.07.2023 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi Sanat dünyası, büyük bir heyecanla beklenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oylarını kullandı. Ata Demirer, Demet Evgar, Serenay Sarıkaya ve Sezen Aksu gibi isimler, sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Kedisi Wolfi ile birlikte oy vermeye gelen ünlü sunucu, "Kedim evden çıkarken beni bırakmak istemedi" açıklamasıyla dikkat çekti.
28.05.2023 Cadde
Sinan Güleryüz: Yaralarımızı beraber saracağız
Sinan Güleryüz: Yaralarımızı beraber saracağız Oyuncu Özge Özder ile mutlu bir evlilik sürdüren ve iki yaşında Eva Luna adında bir kızları olan Sinan Güleryüz, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve binlerce kişinin yaşamını yitirdiği asrın felaketi hakkında konuştu. Müzisyen, "Zor günler geçirdik ama her şeyin güzel olması için elimizden gelen yardımı yapıyoruz" dedi.
11.04.2023 Cadde
Özge Özder: İki yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim!
Özge Özder: İki yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim! Müzisyen Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdüren ve iki yaşında Eva Luna adında bir kızları olan Özge Özder, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve binlerce kişinin yaşamını yitirdiği asrın felaketi hakkında konuştu. Bana Göz Kulak Ol Derneği aracılığıyla afet bölgesindeki can dostlarını İstanbul'a ulaştıran oyuncu, beklenen Marmara depremiyle ilgili endişesini de dile getirdi.
5.03.2023 Cadde
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak?
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak? Müzisyen Sinan Güleryüz'ün apandisti patlayınca apar topar ameliyata alınmıştı. Güleryüz, geçtiğimiz gün oyuncu eşi Özge Özder ile Etiler'de görüntülendi. Ölümden döndüğünü ve çok zor bir süreç yaşadığını belirten ünlü isim, "Hiç fark etmedim. Akciğer ve kalbimi zehirlemiş. 4-6 saat geç kalsam şu an hayatta değildim" dedi.
4.02.2023 Cadde
Ölümden döndü!
Ölümden döndü!  Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi.
4.02.2023 Cadde
Özge Özder eşini paylaştı: Çok zorlu bir süreçti
Özge Özder eşini paylaştı: Çok zorlu bir süreçti Ünlü şarkıcı Sinan Güleryüz'ün apandisti patlayınca apar topar ameliyata alınmıştı. Güleryüz'ün son durumunu oyuncu eşi Özge Özder açıkladı. Süreçle ilgili bilgi veren eşinin kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Özder, "Zor bir süreçti çok şükür geçti" notunu ekledi.
3.02.2023 Cadde
Özge Özder: Ailece domuz gribi olduk
Özge Özder: Ailece domuz gribi olduk Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ailece domuz gribine yakalandıklarını söyleyen oyuncu, "40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik" açıklamasında bulundu.
23.11.2022 Cadde
‘Hayatımız Luna’
‘Hayatımız Luna’ Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ve kızı Luna ile Etiler Akmerkez’deydi.
20.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Totem yaptı Beşiktaş Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Mehtap Ferah, hafta sonu oynanan Beşiktaş maçını oğlu Emir ile izledi...
4.10.2022 Cadde
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde Sürprizli single! Feryal Sepin, yeni single’ı ‘Bana Müsaade’de Mustafa Ceceli sürprizi yaptı...
26.09.2022 Cadde
Sinan Güleryüz ve Özge Özder'den sürpriz şarkı!
Sinan Güleryüz ve Özge Özder'den sürpriz şarkı! Oyuncu Özge Özder ile mutlu bir evlilik sürdüren müzisyen Sinan Güleryüz, geride bıraktığımız günlerde bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, eşiyle yapacakları yeni bir sürprizin müjdesini verdi.
25.09.2022 Cadde
‘Örnek aile’
‘Örnek aile’ Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ve kızı Eva Luna’yla Bodrum Titanic Deluxe Otel’de tatil yapıyor.
17.09.2022 Cadde
Özge Özder'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Hiç kimse bir şey anlamadı'
Özge Özder'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Hiç kimse bir şey anlamadı' Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, son olarak geçtiğimiz mayıs ayında Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
18.07.2022 Cadde
Özge Özder: Hep bu günleri bekledim
Özge Özder: Hep bu günleri bekledim 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derya' karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz, önceki gün kızları Luna ile birlikte Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Özder, eşinin yeni şarkısıyla ilgili konuştu.
30.06.2022 Cadde
‘Bu günleri bekliyordum’
‘Bu günleri bekliyordum’ Sinan Güleryüz ve Özge Özder, kızları Luna ile Yalıkavak’ taydı.
30.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Güleryüz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.