Sinan Kaloğlu

Sinan Kaloğlu

Son dakika sinan kaloğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sinan kaloğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sinan kaloğlu haber sayfamızda...

Sinan Kaloğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 589 sinan kaloğlu haberi bulunmuştur.
Sinan Kaloğlu: Hakemler bizlerle iletişim haline olabilirler!
Sinan Kaloğlu: Hakemler bizlerle iletişim haline olabilirler! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Adanaspor maçının ardından konuştu.
7.04.2024 1.Lig
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
Eren Şafak: Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz!
Eren Şafak: Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz! Pendikspor Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, İstanbulspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Pendikspor
Mustafa Gürsel: Hayatta hiçbir şey sürekli aşağı gitmez!
Mustafa Gürsel: Hayatta hiçbir şey sürekli aşağı gitmez! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
15.03.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız!
Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Kocaelispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi!
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Şanlıurfaspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Melih’e yapılan hareket yüzde 100 penaltıydı!
Sinan Kaloğlu: Melih’e yapılan hareket yüzde 100 penaltıydı! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Manisa FK deplasmanından 1 puanla ayrıldıkları maçı yorumladı.
25.02.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Verilmeyen bir penaltımız var!
Sinan Kaloğlu: Verilmeyen bir penaltımız var! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
19.02.2024 1.Lig
James Léa Siliki, Gençlerbirliği ile imzaladı!
James Léa Siliki, Gençlerbirliği ile imzaladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, orta saha kurgusunu James Léa Siliki ile güçlendirdi.
10.02.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Maalesef son saniyelerde olmadı!
Sinan Kaloğlu: Maalesef son saniyelerde olmadı! Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Türkiye Kupası
Gençlerbirliği, Elias Durmaz'ı kadrosuna kattı!
Gençlerbirliği, Elias Durmaz'ı kadrosuna kattı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, tecrübeli futbolcu Elias Durmaz'ı kadrosuna kattı.
7.02.2024 1.Lig
Uğur Akdemir ve Enes Keskin, Gençlerbirliği'nden ayrıldı!
Uğur Akdemir ve Enes Keskin, Gençlerbirliği'nden ayrıldı! 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nden Uğur Akdemir ve Enes Keskin ile vedalaşıldı.
20.01.2024 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Genç oyuncularımıza fırsat vereceğiz!
Sinan Kaloğlu: Genç oyuncularımıza fırsat vereceğiz! Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda tur atlayan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu açıklamalarda bulundu.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Sinan Kaloğlu resmi teklifi açıkladı: Manchester City istedi
Sinan Kaloğlu resmi teklifi açıkladı: Manchester City istedi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iddialı mesajlar verirken, eski öğrencisi ile ilgili detayı paylaştı.
9.01.2024 1.Lig
Gençlerbirliği'nde Amilton hazırlık maçında çılgına döndü!
Gençlerbirliği'nde Amilton hazırlık maçında çılgına döndü! Gençlerbirliği ile Kaiserslautern arasındaki hazırlık maçında iki takım futbolcuları arasında tansiyon yükseldi.
6.01.2024 Futbol
Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzaladı!
Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzaladı! 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzalandığını açıkladı.
4.01.2024 1.Lig
Canlı yayında açıkladı: Galatasaray transfer listesine aldı, takip etti
Canlı yayında açıkladı: Galatasaray transfer listesine aldı, takip etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve Adanaspor ile imza aşamasında anlaşamayan Tuna Üzümcü suskunluğunu bozdu. Tuna Üzümcü, Galatasaray'ın takip ettiği genç oyuncuyu açıkladı.
18.10.2023 Galatasaray
Sinan Kaloğlu takımının gidişatından memnun
Sinan Kaloğlu takımının gidişatından memnun Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 8 maçta toplanan 14 puandan dolayı memnun olduğunu açıkladı.
18.10.2023 1.Lig
Sinan Kaloğlu: Büyük bir stres var
Sinan Kaloğlu: Büyük bir stres var Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Bodrumspor galibiyetinin ardından, “Uzatmalarla birlikte 45 dakika 10 kişi oynayan takımım, 10 kişi oynarken bulduğu golle 3 puandan çok daha fazlasını kazandı“ dedi.
28.04.2023 1.Lig
Başkent'te kazanan çıkmadı! Gençlerbirliği ve Altay puanları paylaştı
Başkent'te kazanan çıkmadı! Gençlerbirliği ve Altay puanları paylaştı Spor Toto 1. Lig'in 33'üncü haftasında Gençlerbirliği ile Altay, 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrıldı.
17.04.2023 1.Lig
Eyüpspor, Gençlerbirliği’ne mağlup oldu!
Eyüpspor, Gençlerbirliği’ne mağlup oldu! Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 2-0'lık skorla mağlup oldu.
12.04.2023 1.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
12.04.2023 Futbol
Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu dönemi! Resmen açıklandı
Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu dönemi! Resmen açıklandı Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
5.04.2023 1.Lig
Göztepe amaçsız olamaz!
Göztepe amaçsız olamaz! Spor Toto 1. Lig’de Play Off mücadelesi veren Göztepe, evinde Boluspor’la 1-1 berabere kaldı. Yeni transferlerinden verim alamayan sarı kırmızılıları değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘Bu oyunda gol atmak kadar, gol pozisyonu üretmekte beceridir. Göz Göz oyun ve taktik anlamında tat vermedi. 1 puan altın değerinde ancak kazanma alışkanlığı edinmek şart’ dedi.
6.03.2023 Ege
‘Tuna Hoca başarılı olacak’
‘Tuna Hoca başarılı olacak’ Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’da Başkan Ayhan Dündar, lige verilen arada Sinan Kaloğlu’nun yerine teknik direktörlük görevine getirilen Tuna Üzümcü’ye güvendiğini dile getirdi.
21.02.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Kaloğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.