Karne almaya sayılı gün kala e - okul VBS sistemine yoğun ilgi! İşte e okul giriş sayfası
Karne almaya sayılı gün kala e - okul VBS sistemine yoğun ilgi! İşte e okul giriş sayfası 2019-2020 Eğitim yılının yarıyıl tatilinin başlamasına sayılı günler kala, milyonlarca öğrenci sınav notlarını merak ediyor. İlk dönem karnelerine yansıyacak olan e okul sınav notlarını öğrenmek için e - okul vbs girişi yapmak gerekiyor. Peki e - okul vbs girişi nasıl yapılır? e - okul üzerinden sınav notları veya devamsızlık günleri nasıl öğrenilir?
7.01.2020 Gündem
E okul giriş! E Okul ile sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
E okul giriş! E Okul ile sınav sonuçları nasıl öğrenilir? E okul sistemi üzerinden milyonlarca öğrenci sınav sonuçlarını, devamsızlık bilgilerini, değerlendirme notlarını öğrenebiliyor. 2018-2019 Eğitim - Öğretim döneminin ilk dönem sınavları sona eren öğrenciler, e-okuldan sınav puanlarını öğrenmek istiyor. Peki e okula nasıl girilir?
22.11.2018 Gündem
E Okul Yönetim Bilgi Sistemi Girişleri ve E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Bilgileri
E Okul Yönetim Bilgi Sistemi Girişleri ve E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Bilgileri E-Okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde hem not hem de devamsızlık bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu haberde E-Okul veli bilgilendirme sisteminin nasıl kullanıldığını ve E-Okul veli bilgilendirme sistemi hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
9.07.2015 Eğitim
E-Okul Veli Bilgilendirme ve Yönetim Bilgi Sistemi İle Karne Bilgileri Görüntülemek Artık Çok Kolay!
E-Okul Veli Bilgilendirme ve Yönetim Bilgi Sistemi İle Karne Bilgileri Görüntülemek Artık Çok Kolay! E-Okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde karne bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. E-Okul veli bilgilendirme sistemi hakkında önemli bilgileri ve E-Okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriş yapıldığını bu haberimizden öğrenebilirsiniz.
17.06.2015 Gündem