Sınavı

Sınavı

Son dakika sınavı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sınavı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sınavı haber sayfamızda...

Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.753 sınavı haberi bulunmuştur.
İmamoğlu: 10 yılda İstanbul'a 50 yıla bedel iş yapacağız
İmamoğlu: 10 yılda İstanbul'a 50 yıla bedel iş yapacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler’de düzenlenen ‘Bakırköy- Ataköy İkitelli Metro Hattı Bahariye-Ataköy İstasyonları Arası 2. Etap Açılışı’ törenine katıldı.
18.03.2024 Gündem
Öğrenciler dikkat! LGS başvuruları başladı
Öğrenciler dikkat! LGS başvuruları başladı 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.
18.03.2024 Gündem
MSÜ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 | MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ sonuç sorgulama nasıl yapılır?
MSÜ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 | MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ sonuç sorgulama nasıl yapılır? Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları için gözler ÖSYM'de. 2024 MSÜ sınav sonuçlarının açıklanması heyecanla bekleniyor. Adaylar sonuçlarını ÖSYM AİS üzerinden sorgulayabilecek. Peki, MSÜ sınav sonuçları için tarih belli mi?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SONUÇ SORGULAMA 2024 ÖSYM | MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
MSÜ SONUÇ SORGULAMA 2024 ÖSYM | MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart'ta ÖSYM tarafından gerçekleştirilmişti. Askeri öğrenci olabilmek için yıl boyunca hazırlanan ve sınava katılım sağlayan adaylar ise gözlerini ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevirdi. Peki, 2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
TUS SORULARI VE CEVAPLARI PDF GÖRÜNTÜLE | 2024 1. Dönem TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
TUS SORULARI VE CEVAPLARI PDF GÖRÜNTÜLE | 2024 1. Dönem TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? TUS soruları ve cevapları PDF olarak indirilmek üzere araştırılıyor. ÖSYM tarafından düzenlenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile Temel Tıp Bilimleri Testi ve 2024-STS Tıp Doktorluğu sınavları 17 Mart tarihinde binerce adayın katılımıyla gerçekleşti. Temel Tıp Bilimleri Testi'nden 100 soru, Klinik Tıp Bilimleri Testi'nden de 100 soru karşısında ter döken adaylar TUS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayımlanır sorularına yanıt arıyor. İşte 2024 TUS 1. Dönem soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF görüntüleme ekranı…
17.03.2024 Bilgi Rehberi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi
KKTC’de öğrencilerin ‘diploma’ endişesi Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ndeki (KSTU) ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ soruşturması derinleşiyor.
17.03.2024 Eğitim
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Ümit Milli Takımı'nın Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.
15.03.2024 Futbol
ALES TARİHİ ✍ ALES/1 SINAVI NE ZAMAN 2024? ALES puanı kaç yıl geçerli, sonuçlar hangi tarihte açılacak?
ALES TARİHİ ✍ ALES/1 SINAVI NE ZAMAN 2024? ALES puanı kaç yıl geçerli, sonuçlar hangi tarihte açılacak? ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) başvuruları ardından geç başvuru süreçleri bekleniyor. Adaylar 2024 yılının ilk ALES sınavının uygulancağı tarihi iple çekiyor. Akademik kariyer planlayanlar için ALES/1 ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt arıyor. İşte, ALES sınav detayları...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖGG SINAV SONUÇLARI || Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖGG sonuçları nereden öğrenilir?
ÖGG SINAV SONUÇLARI || Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖGG sonuçları nereden öğrenilir? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavı uygulandı. Sınava katılım sağlayan adaylar, ÖGG sonuçları için araştırmaya geçti. ÖGG sınav sonuçları açıklandı. Peki nereden öğrenilir? İşte 107. Özel Güvenlik sınav sonuçları egm.gov.tr'de...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 LGS BAŞVURU KILAVUZU ✍ MEB LGS BAŞVURU TARİHLERİ | LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi hangi tarihte yayımlanacak?
2024 LGS BAŞVURU KILAVUZU ✍ MEB LGS BAŞVURU TARİHLERİ | LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi hangi tarihte yayımlanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Haziran ayında uygulanacak LGS'ye resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıf öğrencileri katılacak. 2024 LGS sınav yerleri ve sonuç tarihleri de adaylarla paylaşıldı. Peki, LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? İşte, sınav tarihi...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM: ÖGG sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır? ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları
ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM: ÖGG sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır? ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları Özel Güvenlik Sınavı sonuçları için nefesler tutuldu. Adaylar sınav sonuçların açıklanmasını bekliyor. EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Peki, ÖGG sınav sonuçları nereden, nasıl sorgulanır?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) için geri sayım başladı. TIP mezunlarının doktor olabilmesi için girmeleri zorunlu olan ilk TUS sınavı öncesinde, sınavın kaç dakika süreceği ve kaç soru sorulacağı araştırılıyor. Peki, TUS ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ne zaman, giriş yerleri/belgesi sorgulama nasıl ve nereden yapılır?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
2024'ün DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman ❓❗ DGS başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
2024'ün DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman ❓❗ DGS başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM tarafından uygulanan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili sınav tarihi, başvuru tarihi, başvuru ücreti araştırılıyor. Eğitimini lisansa tamamlamak isteyen adaylar, DGS ne zaman? sorusuna cevap arıyor. Aynı zamanda sınava katılım sağlayabilmek için ilk olarak başvuru yapılması gerekiyor. Peki 2024 DGS başvuru tarihi ve DGS başvuru ücreti merak ediliyor. İşte ÖSYM'den DGS hakkında bilgiler
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı Giresun'da törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştı" dedi.
14.03.2024 Gündem
14 günlükken teşhis konuldu! 'Daha minicik yüzüne bakmaya kıyamıyorum'
14 günlükken teşhis konuldu! 'Daha minicik yüzüne bakmaya kıyamıyorum' Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Selin (36) ve Vedat Ümit 37 çiftinin 36 günlük bebekleri Kuzey Alaz'a, doğumundan 14 gün sonra SMA Tip -1 teşhisi konuldu. Yakalandığı tiroid kanserini yenen ve kontrolleri süren Kuzey Alaz'ın annesi Selin Ümit, "9 yıl önce kendi sağlığımla sınanmıştım. Bu kez oğlumun sağlığıyla sınanıyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI | 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Polislik sınavı
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI | 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Polislik sınavı 2024 polis alımı başvuruları için gözler EGM'den gelecek açıklamaya çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan duyurunun ardından, 31. Dönem POMEM başvuru şartları ve başvuru tarihlerine göre müracaatlar tamamlanabilecek. Peki, 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB İOKBS BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN 2024? İOKBS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Bursluluk sınavı (İOKBS) sonuç tarihi
MEB İOKBS BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN 2024? İOKBS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Bursluluk sınavı (İOKBS) sonuç tarihi İOKBS başvuru süreci tamamlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik gerçekleştiriliyor. MEB bursluluk sınavı takvimi ve kılavuzu da yayımlanmıştı. 2024 bursluluk sınavı hangi gün, sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
13.03.2024 Bilgi Rehberi
YKS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Üniversite sınavı YKS: TYT - AYT - YDT başvuruları ve sınavları hangi ay, ayın kaçında uygulanacak?
YKS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Üniversite sınavı YKS: TYT - AYT - YDT başvuruları ve sınavları hangi ay, ayın kaçında uygulanacak? Üniversite sınavı YKS'ye hazırlanan adaylar, YKS 2024 başvuru tarihi ve başvuru ücreti hakkında meraklanıyor. Üniversite hedefleyen adaylar, YKS ne zaman sorusuna da cevap arıyor. 2024 ÖSYM sınav takviminde YKS başvuru tarihleri ve TYT - AYT - YDT sınav tarihleri belli oldu. İşte YKS 2024 takvimi haberimizde...
13.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
YKS başvurularında rekor sayıda azalış var
YKS başvurularında rekor sayıda azalış var  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvurduğunu açıkladı.
13.03.2024 Eğitim
AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı ne zaman, saat kaçta?
AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-2024 yılı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri bahar dönemi ara sınavları mart ayında gerçekleşecek. Sınava girecekler ise AÖF vize sınav giriş belgelerine odaklandı. Peki, 2024 AÖF bahar dönemi vize sınavları ne zaman?
12.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM Başkanı duyurdu: YKS’ye 3 milyon 36 bin 945 aday başvurdu
ÖSYM Başkanı duyurdu: YKS’ye 3 milyon 36 bin 945 aday başvurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 8-9 Haziran'da düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2024-YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvurduğunu açıkladı.
12.03.2024 Eğitim
YÖKDİL/1 sınav sonuçları açıklandı
YÖKDİL/1 sınav sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (2024-YÖKDİL/1) sınavı sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
12.03.2024 Eğitim
MSÜ TABAN PUANLARI 2024 📌 MSÜ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MSÜ sonuç sorgulama ÖSYM
MSÜ TABAN PUANLARI 2024 📌 MSÜ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MSÜ sonuç sorgulama ÖSYM Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı ÖSYM tarafından düzenlendi. Sınava katılım sağlayan adaylar MSÜ sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Harp okulları ve meslek yüksekokullarında eğitim görecek öğrenciler MSÜ taban puanlarını sorguluyor. Peki, 2024 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak?
10.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.