Sivas

Sivas

Son dakika sivas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivas haber sayfamızda...

Sivas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.113 sivas haberi bulunmuştur.
TIR'daki alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
TIR'daki alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Sivas’ta TIR'ın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.
28.03.2024 Gündem
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’ Arkeolog Töre Sivrioğlu’nun hazırladığı “Atatürk ve Arkeoloji”, Atatürk’ün kültürel mirasımızı koruma altına alıp yücelttiğinin ve Türkiye’de arkeoloji biliminin temellerinin nasıl atıldığının hikâyesini konu alıyor.
28.03.2024 Kültür Sanat
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol!
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol! Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, özel maçta Tokat Belediye Plevnespor'u 6-1 mağlup etti.
27.03.2024 Sivasspor
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Taneyle satılan erik 20 TL'den alıcı buluyor
Taneyle satılan erik 20 TL'den alıcı buluyor Sivas’ta tezgahlarda yer almaya başlayan erik, tanesi 20 TL'den satılıyor.
27.03.2024 Ekonomi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Bandırma ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.
26.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
Mustafa Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
SİVAS SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Geri Sayım...
SİVAS SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İçin Geri Sayım... Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Sivas kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Sivas seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Sivas şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Sivas seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Tedavisi yok! Kedi tırmığı hastalığı uyarısı: Her yıl giderek artıyor
Tedavisi yok! Kedi tırmığı hastalığı uyarısı: Her yıl giderek artıyor Kedi tırmalaması sonucu ortaya çıkan kedi tırmığı hastalığı hakkında özellikle kanser ve HIV hastalarına uyarılarda bulunan Prof. Dr. Onur Başbuğ, bağışıklık sistemi zayıflamış veya tam olarak gelişmemiş bireylerde hastalığın ciddi şekilde seyredebileceğini söyledi.
25.03.2024 Haberler
Tedavisi yok! Kedi tırmığı hastalığı uyarısı: Her yıl giderek artıyor
Tedavisi yok! Kedi tırmığı hastalığı uyarısı: Her yıl giderek artıyor Kedi tırmalaması sonucu ortaya çıkan kedi tırmığı hastalığı hakkında özellikle kanser ve HIV hastalarına uyarılarda bulunan Prof. Dr. Onur Başbuğ, bağışıklık sistemi zayıflamış veya tam olarak gelişmemiş bireylerde hastalığın ciddi şekilde seyredebileceğini söyledi.
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek-14' operasyonlarında 852 silah ele geçirildini, 966 şüpheli hakkında da işlem yapıldığını açıkladı.
24.03.2024 Haberler
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek-14' operasyonlarında 852 silah ele geçirildini, 966 şüpheli hakkında da işlem yapıldığını açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır Bismil'de feci bir kaza meydana geldi. Kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı ve 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
23.03.2024 Gündem
Tokat-Sivas yolunda görüş mesafesi sıfıra indi
Tokat-Sivas yolunda görüş mesafesi sıfıra indi Tokat-Sivas karayolunda etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra indiği belirtiliyor. İşte detaylar...
23.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti Sivas’ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bir bölgeye taşınması ile zamanla harabeye dönen sit alanı olan koruma altındaki 400 yıllık Emirhan köyünde jandarma, kaçak kazılara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Köyde son 1 yılda 12 kişi kaçak kazıdan gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür Fenerbahçe önümüzdeki nisan ayında, kulüp tarihinin en önemli anlarından bazılarını yaşayacak. Futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülecek. Ardından da 7 Nisan’da Galatasaray ile Süper Kupa Finali oynanacak.
23.03.2024 Fenerbahçe
Aşık Veysel şaşırttı!
Aşık Veysel şaşırttı! Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu için ölümünün 51’inci yılında Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi.
23.03.2024 Cadde
Baharı kutlarken kar geldi
Baharı kutlarken kar geldi Baharın müjdecisi nevruz önceki gün kutlandı ancak bazı bölgeler yolları kapatacak kadar yoğun kar yağışının etkisi altında. Bazı illerde ise sağanak yağışlar sellere neden oldu.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sivas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.