Sivas Valisi Salih Ayhan

Sivas Valisi Salih Ayhan

Son dakika Sivas Valisi Salih Ayhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sivas Valisi Salih Ayhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sivas Valisi Salih Ayhan haber sayfamızda...

Sivas Valisi Salih Ayhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 sivas valisi salih ayhan haberi bulunmuştur.
Kazada ölen polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Kazada ölen polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'de kullandığı otomobilin minibüsle çarpıştığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Abdulkadir Kılıç (25) memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.
12.05.2022 Gündem
Sivaslı robotların hedefi Avrupa
Sivaslı robotların hedefi Avrupa Sivas’ta yüksek teknoloji yatırımının temelini atan Tezmaksan, robotlu otomasyon sistemlerini Avrupa’ya ihraç edecek, bölgedeki nitelikli iş gücünün göçünü önleyecek.
12.05.2022 Ekonomi
Şanlıurfa’nın yeni Valisi Salih Ayhan oldu
Şanlıurfa’nın yeni Valisi Salih Ayhan oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesinde vali-mülkiye başmüfettişliği görevine atanan Şanlıurfa Valisi'nin yerine Sivas Valisi getirildi.
11.05.2022 Gündem
Sivasspor'a belediyeden bilet desteği
Sivasspor'a belediyeden bilet desteği Sivas Belediyesi, Demir Grup Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı karşılaşmanın 16 bin 229 biletini taraftarlara dağıtmak için satın aldı.
6.05.2022 Sivasspor
Bakan Kurum’a Sivas’ta ok seti ve Kangal yavrusu hediye edildi
Bakan Kurum’a Sivas’ta ok seti ve Kangal yavrusu hediye edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, bir dizi program için geldiği Sivas’ta ‘ok seti’ ile şehrin simgelerinden bir çift Kangal köpeği yavrusu hediye edildi.
27.04.2022 Haberler
Bakan Kurum’a Sivas’ta ok seti ve Kangal yavrusu hediye edildi
Bakan Kurum’a Sivas’ta ok seti ve Kangal yavrusu hediye edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, bir dizi program için geldiği Sivas’ta ‘ok seti’ ile şehrin simgelerinden bir çift Kangal köpeği yavrusu hediye edildi.
27.04.2022 Siyaset
Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley'de şampiyon Arkas Spor
Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley'de şampiyon Arkas Spor Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley finalinde Arkas Spor, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2 yenerek mutlu sona ulaştı.
13.04.2022 Voleybol
Köpekten kaçarken otomobilin çarptığı Baran'a validen ziyaret
Köpekten kaçarken otomobilin çarptığı Baran'a validen ziyaret Sivas Valisi Salih Ayhan, sokak köpeğinden kaçmaya çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve tedavi sonrası taburcu edilen Ulu Baran Kalemköy'ü evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
23.03.2022 Gündem
Baharın müjdecisi nevruz ateşi yandı
Baharın müjdecisi nevruz ateşi yandı Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen nevruz şölenlerinde baharın gelişi coşkuyla kutlandı. Nevruz ateşleri yakılırken, temsili demir dövme gösterileri yapıldı, törenlere katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.
22.03.2022 Gündem
Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası sona erdi
Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası sona erdi Sivas'ta Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde düzenlenen Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, sona erdi.
9.03.2022 Voleybol
Sivasspor’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı etkinlik
Sivasspor’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı etkinlik Sivasspor Kulübü’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı bir hareket geldi. Kırmızı-beyazlı kulüp, kadın futbol takımı sporcularına çiçek takdim ederek, müzikli eğlence organizasyonu düzenledi.
8.03.2022 Sivasspor
Sivasspor - Galatasaray: 2-1
Sivasspor - Galatasaray: 2-1 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu'nun 12. haftasında Sivasspor, sahasında Galatasaray’ı 2-1 yendi.
TBMM Başkanı Şentop: Kadim şehirlerin, kadim tarihlerini diri tutmak hepimizin vazifesidir
TBMM Başkanı Şentop: Kadim şehirlerin, kadim tarihlerini diri tutmak hepimizin vazifesidir Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Sivas’ın manevi isimlerinden olan Şemseddin Sivasi’nin hayatını konu anlatan “Lal” isimli tiyatro gösterisinin galasına katıldı. Galadan önce konuşan Meclis Başkanı Şentop, “Kadim şehirlerin, kadim tarihlerini ve şahsiyetlerini diri tutmak hepimizin vazifesidir” dedi.
12.02.2022 Siyaset
Son dakika: Meteoroloji'den turuncu kodlu kar uyarısı! 'Çok tedbirli olun'
Son dakika: Meteoroloji'den turuncu kodlu kar uyarısı! 'Çok tedbirli olun' Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarılar peş peşe geldi. Yapılan açıklamada pek çok il için turuncu kodlu uyarı yer aldı. Öte yandan okullarda tatil haberleri de gelmeye devam ederken pazartesi günü yurt genelindeki hava durumu tahminin yer aldığı harita da yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
10.02.2022 Gündem
Eğitime kar engeli! Vali sosyal medyadan açıkladı
Eğitime kar engeli! Vali sosyal medyadan açıkladı Sivas’ta devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
10.02.2022 Gündem
Son dakika... Eğitime kar engeli! Bu illerde okullar (20 Ocak Perşembe) tatil
Son dakika... Eğitime kar engeli! Bu illerde okullar (20 Ocak Perşembe) tatil Türkiye'nin büyük bölümünde etkili olan kar yağışı eğitimi de engelledi. Ülke genelinde birçok il ve bazı ilçelerden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Ocak perşembe (bugün) günü eğitime ara verildi. İşte, tatil olan iller...
20.01.2022 Gündem
Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti Sivas'ta, evinde kalp krizi geçiren polis memuru Murat Civri (46), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çivri’nin cenazesi, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Amasya'ya gönderildi.
29.12.2021 Gündem
Tamamlanan Sivas YHT Garı yolcu kabulüne hazır
Tamamlanan Sivas YHT Garı yolcu kabulüne hazır Sivas’ta Yüksek Hızlı Tren projesi kapsamında yapımı tamamlanan gar, yolcu kabulüne hazır hale geldi.
16.12.2021 Ekonomi
Vali Ayhan'dan Sivasspor’a baklava dopingi
Vali Ayhan'dan Sivasspor’a baklava dopingi Sivas Valisi Salih Ayhan, DG Sivasspor Kulübü’nü ziyaret ederek, zorlu Galatasaray maçı öncesi futbolculara baklava ikram etti.
11.12.2021 Sivasspor
Engelli kız çocuğunun polis olma hayali gerçek oldu
Engelli kız çocuğunun polis olma hayali gerçek oldu Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 17 yaşındaki otizmli Feyza Özden’nin en büyük hayali gerçekleştirildi, genç kız polis üniforması giyerek emniyet kemeri uygulaması yaptı.
3.12.2021 Gündem
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın (57) cenazesi, belediye binası önünde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
30.11.2021 Gündem
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın (57) cenazesi, düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
30.11.2021 Gündem
Serkan Kaya'nın büyük acısı! Babasını toprağa verdi
Serkan Kaya'nın büyük acısı! Babasını toprağa verdi 'Zor Bela', 'Kalakaldım', 'Mesele' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının babası memleketi Sivas’ta bugün toprağa verildi.
28.11.2021 Magazin
Çöpten elde edilen enerji, cam serayı ısıtacak
Çöpten elde edilen enerji, cam serayı ısıtacak Sivas Belediyesi, ısıtması çöpten üretilen elektrik ile sağlanacak olan cam sera projesinin temelini attı. Topraksız tarım teknolojisi ile üretim yapılacak serada yıllık 2 bin 500 ton domates üretimi hedefleniyor.
22.11.2021 Ekonomi
İç Anadolu'da 7 ilde "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası tanıtıldı
İç Anadolu'da 7 ilde "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası tanıtıldı İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası kapsamında Sivas'ta düzenlenen trafik uygulamalarında sürücüler bilgilendirildi.
12.11.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sivas Valisi Salih Ayhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.