Şizofreni Hastası

Şizofreni Hastası

Son dakika şizofreni hastası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şizofreni hastası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şizofreni hastası haber sayfamızda...

Şizofreni Hastası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 473 şizofreni hastası haberi bulunmuştur.
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
Korkunç gerçek! 'İntihar etti' dedi, şizofreni hastası oğlunu öldürdüğü ortaya çıktı
Korkunç gerçek! 'İntihar etti' dedi, şizofreni hastası oğlunu öldürdüğü ortaya çıktı Şanlıurfa’da evinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan şizofreni hastası İbrahim Halil Behlül'ü (29), 'intihar etti' diyen babası Abdurrahman Behlül'ün (55) öldürdüğü ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
Abi cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı
Abi cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ın vücudundan parçaların bulunması ardından başlatılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan ve savcılık sorgusunda ‘sigara içme’ mevzusundan tartıştığı ağabeyini öldürdüğü itiraf eden erkek kardeşi Mevlüt Önal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.01.2024 Haberler
Kardeş cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı
Kardeş cinayetinde kan donduran ifadeler: Cansız bedenini yabani hayvanlara attı Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ın vücudundan parçaların bulunması ardından başlatılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan ve savcılık sorgusunda ‘sigara içme’ mevzusundan tartıştığı ağabeyini öldürdüğü itiraf eden erkek kardeşi Mevlüt Önal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.01.2024 Gündem
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti!
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti! Eskişehir’de bedeni parçalanmış olarak bulunan Nazmi Önal ile aynı kanepede yıllarca beraber uyuyan ve cenazesine katılan kardeşi M.Ö., JASAT ekipleri tarafından cinayet işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu Büyücülüğe takıntılı şizofreni hastası kadın, defalarca sağlık yetkililerinden kaçtı. Adım adım ilerleyen trajedi dizisinde, parkta köpeğini gezdiren hiç tanımadığı bir adamı bıçaklayıp öldürdü.
26.12.2023 Dünya
Şizofreni hastası oğlunu tekme atarak surdan atan anneye müebbet hapis
Şizofreni hastası oğlunu tekme atarak surdan atan anneye müebbet hapis Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Şizofreni hastası oğlunu tekme atarak surlardan itmişti! Anne ile ilgili flaş gelişme
Şizofreni hastası oğlunu tekme atarak surlardan itmişti! Anne ile ilgili flaş gelişme Çorum’un İskilip ilçesinde oğlunu surdan iterek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Meşhure Arık (45) için istenen ikinci rapor geldi. Şoke eden raporda savcı müebbet hapisle cezalandırılmasını, tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık'ın (47) ise beraatini talep etti.
8.12.2023 Gündem
'Milwaukee yamyamı' yeniden gündemde! Ölürken bile onu sordu
'Milwaukee yamyamı' yeniden gündemde! Ölürken bile onu sordu Jeffrey Dahmer, tarihe adını kanlı harflerle kazıyan en ünlü seri katillerden biri. Yakalandığı tarihe kadar 17 insanı vahşice hayattan kopardı ve ABD'de bugün hala unutulmayan korku tohumları ekti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni detaylarsa, Dahmer'ı tekrar dünya basınının manşetlerine taşıdı.
6.12.2023 Dünya
Kütahya'da hareketli dakikalar! Sağlıkçıları rehin aldı, intihara teşebbüs etti
Kütahya'da hareketli dakikalar! Sağlıkçıları rehin aldı, intihara teşebbüs etti Kütahya'da 39 yaşındaki şizofreni hastası emekli polis memuru Sunay D. adlı kadın, evine gelen iki sağlık çalışanını rehin alarak intihara teşebbüs etti.
5.12.2023 Gündem
Anne ile çocukları 'şizofren baba' için mahkemelik oldu!
Anne ile çocukları 'şizofren baba' için mahkemelik oldu! Adana'da vasiliği eşi Güngör Özdemir’e (57) verilen şizofreni hastası Cabbar Özdemir’in (67) çocukları, annelerinin babalarına kötü davrandığı ve bakımıyla ilgilenmediğini öne sürerek vasiliğin iptali davası açtı. Çiftin çocuklarından Halil Özdemir, vasiliğin annelerinden bir an önce alınıp kendilerine verilmesini veya gerekiyorsa babalarının bakımının devlet himayesine geçmesini istedi.
7.11.2023 Gündem
Ankara'da kan donduran an... Kardeşinin başını gövdesinden ayırdı! 'Şeytanın çıktığını gördüm'
Ankara'da kan donduran an... Kardeşinin başını gövdesinden ayırdı! 'Şeytanın çıktığını gördüm' Ankara'da ikisi de öğretmen olan kardeşlerinden 33 yaşındaki Songül Şaşırmaz'ı bıçakla öldürüp, balta ile başını gövdesinden ayıran, 41 yaşındaki Abbas Şaşırmaz'ın açıklamaları şoke etti.
6.11.2023 Gündem
'Evimde hırsız var' diyerek polis arayan kadın 5'İnci kattan atladı
'Evimde hırsız var' diyerek polis arayan kadın 5'İnci kattan atladı Çorum'da 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak evine hırsız girdiğini söyleyen şizofreni hastası kadın, 5. kattan atladı.
6.11.2023 Gündem
25 gün sonra gelen acı! Cesedi parçalanmış halde farklı yerlerde bulundu
25 gün sonra gelen acı! Cesedi parçalanmış halde farklı yerlerde bulundu 25 gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...
21.10.2023 Gündem
Şizofreni hastası uykudan kaldırdığı babasını taşla dövdü
Şizofreni hastası uykudan kaldırdığı babasını taşla dövdü Bursa'nın İnegöl ilçesinde, şizofreni hastası olduğu öne sürülen Metin Y. (41), uykudan kaldırdığı babası Sadettin Y.'yi (69) taşla darbetti.
14.10.2023 Gündem
Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi
Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi Annesini üniversite hakkındaki sırrını öğrenince korkunç şekilde öldüren 23 yaşındaki kız dünya medyasında infial yarattı.
26.09.2023 Dünya
'Yapma ağabey' dedi, dinlemedi! Bıçakla öldürdü, balta ile başını gövdesinden ayırdı... İstenen ceza belli oldu
'Yapma ağabey' dedi, dinlemedi! Bıçakla öldürdü, balta ile başını gövdesinden ayırdı... İstenen ceza belli oldu Ankara'da ikisi de öğretmen olan kardeşlerinden Songül Şaşırmaz'ı (33) bıçakla öldürüp, balta ile başını gövdesinden ayıran, Abbas Şaşırmaz'ı (41) hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
23.09.2023 Gündem
21 yıl sonra zehirli iğne! Şizofren sapığın ölümünü izlediler
21 yıl sonra zehirli iğne! Şizofren sapığın ölümünü izlediler 6 yaşındaki küçük bir kızı tecavüz etmek için kaçırdığını itiraf eden ve öldüren ABD'li Johnny Johnson idam edildi.
2.08.2023 Dünya
Ağabeyinin katlettiği öğretmen memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
Ağabeyinin katlettiği öğretmen memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Ankara’da şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Şahin Ş.’nin bıçaklayarak öldürdüğü öğretmen kardeşi Songül Ş. (23), Malatya’da toprağa verilecek. Diğer kardeşi Abbas Ş.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Gözaltına alınan ve sağlık çalışanı olduğu öğrenilen Şahin Ş.’nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü aktarıldı.
18.05.2023 Gündem
Ankara'da dehşet! 2 kardeşinden birini öldürdü, diğerini yaraladı
Ankara'da dehşet! 2 kardeşinden birini öldürdü, diğerini yaraladı Ankara’nın Mamak ilçesinde şizofreni hastası olduğu iddia edilen Şahin Şaşırmaz, kardeşlerinden Songül Şaşırmaz'ı (23) bıçaklayarak öldürdü, Abbas Şaşırmaz'ı yaraladı.
17.05.2023 Gündem
Surdan düşen Ferdi'nin ölümünde anneye ağırlaştırılmış müebbet
Surdan düşen Ferdi'nin ölümünde anneye ağırlaştırılmış müebbet Çorum'un İskilip ilçesinde şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ı (21) surdan itekleyerek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Meşhure Arık (45), için savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
11.04.2023 Haberler
Surdan düşen Ferdi'nin ölümünde anneye ağırlaştırılmış müebbet
Surdan düşen Ferdi'nin ölümünde anneye ağırlaştırılmış müebbet Çorum'un İskilip ilçesinde şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ı (21) surdan itekleyerek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Meşhure Arık (45), için savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
11.04.2023 Gündem
Genç kadının feci sonu! Cesedi 4 yıl sonra mumya olarak bulundu
Genç kadının feci sonu! Cesedi 4 yıl sonra mumya olarak bulundu İngiltere'de ölen ve cesedi 4 yıl sonra bulunan şizofreni hastası kadın ülkeyi ayağa kaldırdı. Söz konusu olayın detayları ve kadından kalan son not yürekleri burktu.
27.01.2023 Dünya
18 yaşındaki Elif'in korkunç sonu! Cani koca saçından sürükledi, öldürdü
18 yaşındaki Elif'in korkunç sonu! Cani koca saçından sürükledi, öldürdü Denizli’de eşini saçından sürükleyerek boş araziye götüren cani koca, genç kadını bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Ahmet Emre Irmak'ın jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Otobüse çapalı saldırısında panik anları kamerada
Otobüse çapalı saldırısında panik anları kamerada Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde şizofreni hastası olduğu belirtilen kişi içerisinde 14 yolcunun bulunduğu halk otobüsüne çapayla saldırdı. 2 yolcunun yaralandığı olayda yaşanan panik, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.
28.10.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Şizofreni Hastası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.